33.7 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Ξεκίνησε το κρίσιμο 48ωρο - Με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Καιρός: Ξεκίνησε το κρίσιμο 48ωρο – Με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Βίντεο ντοκουμέντο από Λήμνο: «Φτάσαμε καλά – Κανείς δεν φτάνει τον Αμπού αλ Λέιλ – Είναι και ο πρώτος»

Πλήρως ανεξέλεγκτο το κύμα εισβολών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από αλλοδαπούς μουσουλμάνους οι οποίοι μπαίνουν στη χώρα κυριολεκτικά με το «έτσι θέλω». Τα συμβάντα είναι δεκάδες και καθημερινά. Από την Κρήυτη έως την Λήμνο οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί αποβιβάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το λ.σ. αγωνίζεται με ότι  μέσο έχει διαθέσιμο να ικανοποιήσει την αυξημένη

ΗΠΑ: Επιδημία καμπυλοβακτηρίωσης από γάλα

Αναφορά για 18 κρούσματα στο Αϊντάχο.    Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για αναφορές 18 ατόμων στο Αϊντάχο που παρουσίασαν πρόσφατα συμπτώματα και βρέθηκαν θετικά στο Campylobacter, ενώ φέρεται πως κατανάλωσαν μη παστεριωμένο γάλα από την Paradise Grove Dairy. Την υπόθεση έρευνα το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Αϊντάχο σε συνεργασία με την Κεντρική Περιφέρεια Υγείας (CDH)

arogi.gov.gr: Παράταση στη λειτουργία της πλατφόρμας για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Παρατείνεται η λειτουργία της πλατφόρμας arogi.gov.gr, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2024, για την υποβολή αιτήσεων πρώτης αρωγής από τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της 11ης Αυγούστου 2024 στην Περιφέρεια Αττικής. «Έως την 30η Σεπτεμβρίου 2024 παρατείνεται η λειτουργία της πλατφόρμας arogi.gov.gr , η οποία λειτουργεί με τη συμβολή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για την

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 85χρονος – Κυνηγούσε με κουζινομάχαιρο τη σύζυγό και τον γιο του

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών σε έναν 85χρονο που επιτέθηκε στη σύζυγο και τον γιο του και τους απείλησε ότι θα τους σκοτώσει με ένα κουζινομάχαιρο. Ο ηλικιωμένος κρίθηκε ένοχος και για τις έξι πράξεις τις οποίες κατηγορείτο, μεταξύ άλλων για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση, με το δικαστήριο

Γερμανία, Δανία και Ολλανδία θα στείλουν 77 άρματα Leopard 1A5 στην Ουκρανία

Γερμανία, Δανία και Ολλανδία θα στείλουν 77 άρματα μάχης Leopard 1A5 στην Ουκρανία». Τα παραπάνω επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους. Όπως έγινε γνωστό, το Βερολίνο θα προμηθεύσει επίσης το Κίεβο με 12 αυτοκινούμενα πυροβόλα Panzerhaubitz αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ. Έξι εξ αυτών θα παραδοθούν φέτος και άλλα έξι θα
spot_imgspot_img

Άστατος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας και αύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με αρκετή ηλιοφάνει αλλά και διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο προγνώστης Θεοφάνης Χατζηγρίβας προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου ανέφερε πως θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες και κεντρική Στερεά.

Πιθανότητα, σύμφωνα με τον ίδιο, να βρέξει και σε περιοχές της Ηπείρου μακριά,από τη θάλασσα, και ορεινά της Στερεάς γενικός, βόρειας Αττικής (ορεινά,), και ορεινά,Πελοπονησσου ,αργά σε κάθε περίπτωση. άνεμοι στο Ιόνιο βόρειο δυτικοί τοπικά με ένταση, και στο ανατολικο και νότιο ανατολικο Αιγαίο, βορείων, βόρειο δυτικών σταδιακά με ιδιαίτερη ένταση.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του:

ΣΑΒΒΑΤΟ 07.09.2024

Σε ολόκληρη τη χώρα αρχικά αίθριος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια και διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις σε Ιόνιο, και ηπειρωτικά. Γρηγορα όμως αρχικά σε τμήματα,της κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης,και μέσα στην ημέρα τμηματικά σε τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας, και μέχρι το βράδυ σταδιακά σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες και κεντρική Στερεά ,οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, μπορες η καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, Θράκης, Πέλλας, Ημαθίας και το βράδυ αργά προς κυριακη κυρίως σε τμήματα της Πιερίας(παράκτια), παράκτια Λαρίσης, και ανατολική Μαγνησία, ενώ καταιγίδες θα,σημειωθούν και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο σταδιακά βορείων, βόρειο ανατολικών με ένταση τμηματικά. Στα ανατολικά παράκτια κυρίως ανατολικών. Θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα βόρεια, βόρειο ανατολικά, και τοπικά σε υψηλά στα νοτιότερα.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img