28.9 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚολυδάς: Δύο μέρες 40άρια, πότε δροσίζει - Αναλυτικά η πρόγνωση για την...

Κολυδάς: Δύο μέρες 40άρια, πότε δροσίζει – Αναλυτικά η πρόγνωση για την αρχή του Αυγούστου

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Φιλιππίνες: “Αδικαιολόγητες, παράνομες και απερίσκεπτες” οι ενέργειες της κινεζικής ΠΑ

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Φερδινάνδος Μάρκος τζούνιορ καταδικάζει τις δραστηριότητες της Πολεμικής Αεροπορίας της Κίνας στα αβαθή ύδατα Σκάρμπορο Σολ, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο των επικοινωνιών του, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες αυτές “αδικαιολόγητες, παράνομες κι απερίσκεπτες”. “Αρχίσαμε με δυσκολία να ηρεμούμε τα νερά και είναι ήδη ανησυχητικό ότι μπορεί να υπάρξει αστάθεια στον εναέριο χώρο μας

Βρετανός ειδικός για Κουρσκ: Η εισβολή των Ουκρανών απέτυχε, ο ρωσικός λαός σκληραγωγήθηκε!

Στις 6 Αυγούστου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μια θρασύδειλη επίθεση σε μια προσπάθεια να καταλάβουν εδάφη στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας. Την επόμενη μέρα, ο αρχηγός του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γκερασίμοφ είπε ότι η προέλαση βαθιά στο ρωσικό έδαφος είχε σταματήσει. Οι ουκρανικές αρχές έχουν συνειδητοποιήσει ότι η απόπειρά

Αυτά δεν πρέπει να τρώτε και να πίνετε πριν τον ύπνο

Ειδική ιατρός αποκάλυψε τις τροφές που τρώτε πριν τον ύπνο και χαλάνε τη ποιότητα του. Η Dr. Cheri Mah, από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, η οποία είναι καθηγήτρια στο Κέντρο Ιατρικής του Ύπνου του Στάνφορντ, μίλησε στον Steven Bartlett, στο podcast του The Diary Of a CEO. Η ειδικός αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι πρέπει

Στις φλόγες δύο σπίτια στον Διόνυσο

Εφιαλτική προμηνύεται η νύχτα για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής, καθώς ηχεί διαρκώς το 112 με εντολές εκκένωσης καθώς μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στον Βαρνάβα , και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις, έχοντας φτάσει αυτή την ώρα στον Διόνυσο. Πιο συγκεκριμένα, νέα εστία φωτιάς ξέσπασε στον Διόνυσο

Ουκρανός παραδίδεται σε drone! Άλλαξε ο πόλεμος – ΒΙΝΤΕΟ

οι χειριστές UAV του Συντάγματος Αεροπορικής Επίθεσης των Φρουρών από την Feodosia πραγματοποίησαν το συνηθισμένο τους έργο εκκαθάρισης αποθηκών. Ένας Ουκρανός στρατιώτης βγήκε από το εν λόγω καταφύγιο, ζωντανός αλλά με βαριά διάσειση, για να περπατήσει ακριβώς κάτω από τις κάμερες του drone! Ο στρατιώτης άφησε τα όπλα και παραδόθηκε. photo freepik
spot_imgspot_img

Την Παρασκευή και τα Σάββατο θα επικρατήσουν τοπικά τοπικά 40 βαθμοί Κελσίου στα ηπειρωτικά, ενώ μικρή πτώση θα σημειωθεί από την Κυριακή.

Αυτό ανακοίνωσε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του παρουσιάζοντας εκτενώς και την πρόγνωση μέχρι…του Σωτήρος.

ΠΕΜΠΤΗ 01-08-2024
Γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και στα δυτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 35 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-08-2024
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διεθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 36 με 39 και πιθανόν τοπικά τους 40 βαθμούς, στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 34 με 36 και τοπικά τους 37 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03-08-2024
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε στα βόρεια, κυρίως ορεινά, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 36 με 39 και τοπικά τους 40 βαθμούς, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 34 με 36 και τοπικά τους 37 με 38 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 04-08-2024
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες όπου τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χωρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05-08-2024
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img