30.2 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΝέα ΤάξηΑπειλές σε Ευρωπαίους πολιτικούς που δεν υπακούν! Τέλος στα προσχήματα καθώς κορυφώνεται...

Απειλές σε Ευρωπαίους πολιτικούς που δεν υπακούν! Τέλος στα προσχήματα καθώς κορυφώνεται η ένταση, vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Λευκός Οίκος: Η επίσκεψη του Μόντι στην Ουκρανία μπορεί να αποδειχθεί “χρήσιμη”

“Εάν η επίσκεψη του πρωθυπουργού μπορεί να συμβάλει “ στον τερματισμό του πολέμου σύμφωνα με το όραμα του (Βολοντίμιρ) Ζελένσκι για μια δίκαιη ειρήνη, τότε θεωρούμε ότι αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι. (με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)

Ουκρανία: Ο Ινδός πρωθυπουργός Μόντι καλεί τον Ζελένσκι να παρακαθήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι κάλεσε σήμερα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παρακαθήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία προκειμένου να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και προσφέρθηκε να ενεργήσει ως φίλος για να βοηθήσει ώστε να επέλθει η ειρήνη, καθώς οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στο Κίεβο εν καιρώ πολέμου. “Ο δρόμος προς τη

Και εγένετο “Συμβούλιο Sushi”: Στόχος η αναβάθμιση της ασφάλειας της ωμής λιχουδιάς

Ποια βήματα θα γίνουν για την αναβάθμιση της ασφάλειας του sushi από μια νεοσύστατη συνεργασία παραγωγών. Το σούσι, που κάποτε αποτελούσε πολύτιμη παράδοση της Ιαπωνίας, έχει κατακλύσει τον κόσμο, γοητεύοντας τους γευστικούς κάλυκες με το μοναδικό μείγμα γεύσεων και υφών. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Mε πάνω από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους να απολαμβάνουν αυτή

Μαίνεται η φωτιά στην Ανατολική Μάνη

Παραμένει σε εξέλιξη η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στην περιοχή Μίνα Οιτύλου, του δήμου Ανατολικής Μάνης, στην Λακωνία. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εξακολουθεί να καίει σε αγροτοδασική έκταση, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος. Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 9ης ΕΜΟΔΕ

Νέα έκκληση Ζελένσκι: “Η χώρα μου χρειάζεται «όπλα, όχι υποσχέσεις»”

«Η έγκαιρη παράδοση είναι καθοριστικής σημασίας αυτήν τη στιγμή. Ορισμένα πακέτα (σ.σ. στρατιωτικής βοήθειας) έχουν ανακοινωθεί και υπερψηφιστεί, αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στην Ουκρανία. Οι δυνάμεις στο μέτωπο πολεμούν με οβίδες και εξοπλισμό, όχι με λόγια όπως “αύριο” ή “σύντομα”» , τόνισε ο ουκρανός πρόεδρος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Ινδού
spot_imgspot_img

Δεν έχει κοπάσει ακόμα η απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο και μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά στον λαό του μετά το νοσοκομείο!

Οι μέρες είναι κρίσιμες και πλέον η διεθνιστική Δύση βάζει σχεδόν όλα τα «όπλα» της στο τραπέζι, προκειμένου η Ευρώπη και οι όποιοι γείτονές της να συσπειρωθούν εναντίον της Ρωσίας χωρίς κανείς να ξεφεύγει από το γεωπολιτικό «μαντρί», σχολιάζουν ευρωσκεπτικιστές.

Μάλιστα, μετά τον Φίτσο, όπως είδατε, επίτροπος της ΕΕ προειδοποίησε τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, αφήνοντας να εννοηθεί πως κινδυνεύει όπως ο Σλοβάκος πρωθυπουργός.

Αλλά αυτές οι απειλές που αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί και οι χώρες εξαφανίζονται ως δια μαγείας, όταν εκλέγεται μια πιο «φιλική», για τα διεθνιστικά συμφέροντα, κυβέρνηση, σχολιάζει το Russia Today!

«Υπάρχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ελάτε υπό την ομπρέλα της ΕΕ, βάλτε τα πράγματα στην σωστή σειρά και όλα θα πάνε καλά. Διαφορετικά, καλύτερα να προσέχετε τα νώτα σας».

Αυτό είναι το μήνυμα τώρα που η ένταση στον πλανήτη κορυφώνεται!

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-REUTERS POOL

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img