23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα ΤάξηΜητσοτάκης & νέα εποχή: «Αλλαγές που κάποιοι έλεγαν πως “στην Ελλάδα δεν...

Μητσοτάκης & νέα εποχή: «Αλλαγές που κάποιοι έλεγαν πως “στην Ελλάδα δεν γίνονται”, τελικά γίνονται»!

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Εξιχνιάστηκε υπόθεση οπαδικής βίας σε βάρος 18χρονου στο Περιστέρι – Τον χτύπησαν στο κεφάλι με γκλοπ

Η ΕΛ.ΑΣ  εξιχνίασε την επίθεση με οπαδικό υπόβαθρο σε βάρος 18χρονου, που καταγράφηκε στις 10 Μάϊου στο Περιστέρι. Η επίθεση είχε γίνει κοντά στο σταθμό Μετρό «Άγιος Αντώνιος». Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 νεαρών, ηλικίας 22 και 19 ετών, για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και

Μελάνωμα: Μείωση στη συχνότητα εμφάνισής του – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Ελπίδες για μείωση της συχνότητας εμφάνισης μελανώματος και στην Ευρώπη φέρνει μια νέα σουηδική μελέτη, η οποία δείχνει ότι ο κίνδυνος αρχίζει να περιορίζεται στα άτομα κάτω των 50 ετών. Τα τελευταία 70 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1960, υπήρχε σταθερή αύξηση τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική και την Ωκεανία, ιδίως στους

3.000 Ρουκέτες 122 χλστ. του ΕΣ στην Ουκρανία μέσω ΗΠΑ

Ψηφίστηκε από την Βουλή η πώληση 3.000 ρουκετών 122 χλστ. στις ΗΠΑ, οι οποίες θα τις παραχωρήσουν στην Ουκρανία. Πρόκειται για τις ρουκέτες που χρησιμοποιούν οι πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων RM -70, που εξοπλίζουν κυρίως τα νησιά. Να υποθέσουμε ότι οι ρουκέτες αυτές, όπως και εκατοντάδες άλλοι τόνοι πυρομαχικών και όπλων που έχει παραδώσει ο ΕΣ

Γ. Ριζόπουλος (EQA Hellas): “Αμεροληψία, αξιοπιστία και διαθεσιμότητα κορυφαίες μας προτεραιότητες”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του φορέα πιστοποίησης EQA Hellas Γεώργιος Ριζόπουλος, μίλησε στο Cibum και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παγκόσμια βάση δεδομένων που θα λειτουργήσει από 26 Οκτωβρίου και θα ενισχύει τη διαφάνεια στους φορείς πιστοποίησης.     Ο φορέας πιστοποίησης EQA Hellas δραστηριοποιείται στον τομέα των επιθεωρήσεων, αξιολόγησης συμμόρφωσης και πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και προϊόντων

Καιρός: Καταιγίδες και το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας – Η πρόγνωση Τσατραφύλλια

Φθινοπωρινό θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας και το Σαββατοκύριακο, καθώς έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές και ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα. Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του ALPHA Γιώργου Τσατραφύλλια, αύριο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, αναμένονται καταιγίδες σε Κατερίνη, Μαγνησία, Χαλκιδική, Εύβοια και Σποράδες. «Χρειάζεται προσοχή», προειδοποιεί ο κ.
spot_imgspot_img

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε για τις «βαθιές αλλαγές που κάποιοι έλεγαν πως “στην Ελλάδα δεν γίνονται”», αλλά «τελικά γίνονται»!

Τα λόγια του τα συνέδεσε με την ψηφιακή νέα εποχή στην Ελλάδα και την φοροδιαφυγή, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που λένε πως όσα εφαρμόζονται σε σχέση με την ψηφιοποίηση θα έχουν και άλλου είδους πτυχές, όχι τόσο ευχάριστες, με την κυβέρνηση να επιμένει πως όλο αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία!

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στα social media:

Κι όμως, βαθιές αλλαγές που κάποιοι έλεγαν πως «στην Ελλάδα δεν γίνονται», τελικά γίνονται! Το αποδεικνύει η τελευταία έκθεση CASE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη φοροδιαφυγή, σημειώνοντας ότι οι απώλειες του Δημοσίου από ΦΠΑ στη χώρα μας μειώθηκαν, ήδη, κατά 50%. Με έναν από τους ταχύτερους ρυθμούς μεταξύ των «27».

Να, λοιπόν, που μέτρα όπως η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, το myDATA και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν είναι μόνο επιλογές που διευκολύνουν κράτος, επιχειρήσεις και πολίτες. Αλλά και τομές που μεταφράζονται σε κεφάλαια υπέρ της κοινωνίας. Μόνο για το 2022 το κέρδος αυτό υπολογίζεται στα 3 δισ. ευρώ!

Τα στοιχεία αυτά δίνουν νέα ώθηση στην κυβέρνηση να επιμείνει στη δύσκολη μάχη της φορολογικής δικαιοσύνης. Μία κατεξοχήν μάχη για κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς οι πόροι που εξασφαλίζονται κατευθύνονται στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Ασφάλεια και στην Εθνική Άμυνα. Σε τομείς κρίσιμους, που αφορούν όλους.

Η ζωή δικαιώνει τις πρωτοβουλίες που οδηγούν σε μία καλύτερη ζωή. Συνεχίζουμε!

Αναμένεται λοιπόν η συνέχεια… καθώς θα γίνουν κι άλλα…

photo αρχείου eurokinissi

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img