36.4 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΝέα ΤάξηΝα γιατί έκλεισαν τα σχολεία επί COVID! Το σχέδιο του Π.Ο.Υ. έρχεται...

Να γιατί έκλεισαν τα σχολεία επί COVID! Το σχέδιο του Π.Ο.Υ. έρχεται να αλλάξει τα πάντα

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Atlantic Nina: Επιστήμονες προβληματίζονται από την… ψύχρανση τμήματος του Ατλαντικού

Μια «περίεργη ανωμαλία» λαμβάνει χώρα στον Ατλαντικό Ωκεανό και οι ειδικοί δεν φαίνεται να μπορούν να καταλάβουν τον λόγο πίσω από αυτήν. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι επιφανειακές θερμοκρασίες στον Ατλαντικό Ωκεανό σημείωσαν νέα υψηλά ρεκόρ. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι άλλαξε στον Ατλαντικό Ωκεανό με τις θερμοκρασίες της επιφάνειάς του να πέφτουν ξαφνικά

Lidl It: Ανάκληση λουκάνικων λόγω αλλεργιογόνων

Προληπτική ανάκληση λουκάνικων από τα Lidl στην Ιταλία λόγω αδήλωτων αλλεργιογόνων. Tο Υπουργείο Υγείας της Ιταλίας ανακοίνωσε την προληπτική ανάκληση από τον χειριστή μιας παρτίδας καπνιστών λουκάνικων Servelade της μάρκας Dulano της Lidl. Ο λόγος που αναφέρεται στην προειδοποίηση είναι η πιθανή παρουσία αλλεργιογόνων γάλακτος και αυγών. Το προϊόν είναι ακατάλληλο για κατανάλωση από άτομα αλλεργικά στο

Κάηκε ολοσχερώς μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αβγών | OPEN TV

Κάηκε ολοσχερώς μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αβγών Στις φλόγες τυλίχτηκε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αβγών.

Καιρός – Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ψυχρές αέριες μάζες – Τι μας περιμένει την επόμενη εβδομάδα

Με καιρική αστάθεια θα κυλήσει ο καιρός την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Θοδωρή Κολυδά, μέσα από τα social media. Σε ανάρτησή του, ο μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, έκανε λόγο για αστάθεια σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι ψυχρές αέριες

Κρίσιμο 48ωρο με ισχυρούς ανέμους και ζέστη – «Καμπανάκι» από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο

Με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο έντασης 6-7 μπποφόρ και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 38 βαθμούς Κελσίου, θα κινηθεί ο καιρός αύριο (Σάββατο 24/8), σύμφωνα με την πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Μάλιστα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ μίλησε για αυξημένο κίνδυνο εξάπλωσης φωτιάς, καθώς η ένταση των ανέμων θα θυμίζει την ημέρα που ξεκίνησε η καταστροφική
spot_imgspot_img

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επεκτείνει την πρωτοβουλία του για τα « σχολεία που προάγουν την υγεία » παγκοσμίως, επικαλούμενος  τα ποσοστά εμβολιασμού  και την ανάγκη παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε  μη προνομιούχα παιδιά  καθώς φυσικά και την καταπολέμηση της υποτιθέμενης  παραπληροφόρησης, της άποψης δηλαδή, η οποία δεν συμφωνεί με τις επίσημες ιατρικές ανακοινώσεις!

Η  πανδημία COVID-19  βρίσκεται πίσω από την τελευταία ώθηση για επέκταση του προγράμματος «Κάνοντας κάθε σχολείο, κέντρο προαγωγής της υγείας», δήλωσε ο ΠΟΥ, επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, «τις  επιπτώσεις στην υγεία από το μαζικό κλείσιμο σχολείων » και άλλες διαταραχές που σχετίζονται με την πανδημία (σ.σ. Για να μην ξανακλείσουν τα σχολεία λοιπόν θα έχουν διαρκή μέτρα στο πλαίσιο της πολιτικής «πρόβλημα-λύση;).

Ο οργανισμός είπε ότι η πρωτοβουλία στοχεύει να «εξυπηρετήσει πάνω από 2,3 δισεκατομμύρια παιδιά σχολικής ηλικίας» παγκοσμίως.

Ωστόσο, οι επικριτές λένε ότι πίσω από το ευγενές, όπως χαρακτηρίζεται, σχέδιο του ΠΟΥ για την δημιουργία των σχολείων που προάγουν την υγεία — επίσης γνωστά ως σχολικά κέντρα υγείας (SBHCs) — βρίσκεται μια προσπάθεια να «πατήσουν πόδι στα σχολεία», να παρακάμψουν την συναίνεση των γονέων και να επεκτείνουν τον εμβολιασμό, αλλά και την συλλογή και επιτήρηση δεδομένων.

Η Laura Sextro , Διευθύνουσα Σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος του  The Unity Project , μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ελευθερία υγείας και τα γονικά δικαιώματα με έδρα την Καλιφόρνια, είπε  στο The Defender  ότι οι SBHC είναι «οργανισμοί που καθοδηγούνται πολύ από την ατζέντα εντός του σχολικού συστήματος».

Ο Sextro είπε ότι τα SBHC «θα καλύπτουν τα πάντα, από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μέχρι τους εμβολιασμούς».

Η Valerie Borek, αναπληρώτρια διευθύντρια και επικεφαλής αναλυτής πολιτικής για  το Stand For Health Freedom , είπε ότι τα SBHC θα προωθήσουν « εμβόλια , ειδικά για τον COVID, τον HPV και τη γρίπη».

«Τα σχολικά κέντρα υγείας δεν έχουν θέση στα δημόσια σχολεία», δήλωσε η Sheila Matthews, συνιδρύτρια του  AbleChild : Parents for Label and Drug Free Education. Η Matthews ισχυρίστηκε ότι τα κέντρα επιτρέπουν « την πρόσβαση της μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας στα παιδιά μας, τα οποία είναι ένα αιχμάλωτο κοινό».

Ο Nigel Utton, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της  Παγκόσμιας Συμμαχίας Ελευθερίας  και συντονιστής του  Εκπαιδευτικού Χάρτη της , είπε ότι «δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον ΠΟΥ για την υποστήριξη της υγείας των νέων. Αν νοιάζονταν, κανένα παιδί στον κόσμο δεν θα ζούσε σε ανθυγιεινές συνθήκες ή θα υφίστατο εμπορία, κακή διατροφή ή συναισθηματικό εκφοβισμό μέσα στα σχολικά συστήματα», είπε.

Οι επικριτές αμφισβητούν επίσης τη συμμετοχή  ιδιωτικών συμφερόντων στους SBHCs, όπως τα κεφάλαια που προέρχονται από τον Bill Gates! Μένει να φανεί τι θα ισζύσε ιγια τη νΕλλάδα και αν η κυβέρνηση θα μετατρέψει και τα εδώ σχολεία σε… κέντρα υγείας!

photo eurokinissi

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img