29.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα ΤάξηΠρόταση-«κόλαφος»: Ποιόν θέλουν να συλλάβουν μετά τον Ρώσο «Mr. Telegram»;

Πρόταση-«κόλαφος»: Ποιόν θέλουν να συλλάβουν μετά τον Ρώσο «Mr. Telegram»;

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Συνελήφθησαν 4 άτομα μετά από αιματηρή συμπλοκή στο Ρέθυμνο – Σε σοβαρή κατάσταση νεαρός τουρίστας

Οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου συνέλαβαν 4 άτομα τα οποία κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Τα ξημερώματα της Κυριακής είχε προηγηθεί ο έντονος διαπληκτισμούς μεταξύ τεσσάρων νεαρών από τα Χανιά με νεαρό τουρίστα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ Χανίων, η φασαρία

Πώς να αποξηράνετε βασιλικό για μεγάλο διάστημα

Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για ξήρανση βασιλικού. Ο βασιλικός είναι ένα αρωματικό βότανο, ιδιαίτερα δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα και όχι μόνο, καθώς με την έντονη και ιδιαίτερη γεύση του, κλέβει την παράσταση σε πολλά πιάτα, τόσο μαγειρεμένος όσο και ωμός και μπορεί να συνδυαστεί με την πλειοψηφία των μεσογειακών πιάτων. Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η

Καιρός: Το φθινόπωρο ξεκινά με βροχές και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στη χώρα μας με τα έντονα φαινόμενα να επικρατούν κυρίως σε Σποράδες, Εύβοια, Πελοπόννησο και Κρήτη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται κατά διαστήματα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο

Ο μισός πληθυσμός στο Ποκρόβσκ δεν θέλει να φύγει: «Κουραστήκαμε με τους Ουκρανούς – Θα περιμένουμε τους Ρώσους»

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται ο ρωσικός στρατός στο Ποκρόβσκ όπου φαίνεται όμως να παρατηρείται και η πρώτη αλλαγή στάσης του πληθυσμού. Και αυτό γιατί ενώ η ουκρανική ηγεσία διέταξε την εκκένωση της πόλης, οι μισοί δήλωσαν πως δεν φεύγουν γιατί κουράστηκαν με την Ουκρανία και πως θα περιμένουν τους Ρώσους! Μάλιστα αναρτούν βίντεο με

Μυτιλήνη: 71χρονη γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο Διαγόρας

Παρά λίγο να σημειωθεί τραγωδία νωρίς το πρωί της Κυριακής (1/9) στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν μια 71χρονη γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της επιβίβασης στο πλοίο Διαγόρας. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η γυναίκα γλίστρησε ενώ επιχειρούσε να ανέβει από την προβλήτα στον καταπέλτη του πλοίου και κατέληξε στο νερό. Άμεσα, ένα
spot_imgspot_img

Ο Ρόμπερτ Ράιχ, ο πρώην υπουργός Εργασίας των ΗΠΑ, πρότεινε ευθαρσώς στις κυβερνήσεις παγκοσμίως να εξετάσουν το ενδεχόμενο σύλληψης του Έλον Μασκ λόγω του τρόπου με τον οποίο διευθύνει το Twitter/X και την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Έλον Μασκ μεταμορφώνει γρήγορα τον τεράστιο πλούτο του -είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο- σε μια τεράστια πηγή ακαταλόγιστης πολιτικής δύναμης που τώρα υποστηρίζει τον Τραμπ και άλλους αυταρχιστές σε όλο τον κόσμο», έγραψε ο Ράιχ στον Guardian την Παρασκευή.

Ο Αμερικανός, που υπηρέτησε στο Υπουργείο Εργασίας επί προεδρίας Κλίντον, ισχυρίζεται ότι ο Μασκ έχει γίνει ανοιχτή απειλή για τη δημοκρατία από τότε που εξαγόρασε το Twitter/X και ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Κέντρου για την Καταπολέμηση του Ψηφιακού Μίσους, ο ίδιος ο Μασκ έχει δημοσιεύσει 50 ψευδείς εκλογικούς ισχυρισμούς στο X μέχρι στιγμής φέτος.

Έχουν συνολικά 1,2 δισεκατομμύρια προβολές. Κανένας από αυτούς δεν είχε ούτε ένα “κοινοτικό σημείωμα” από το υποτιθέμενο σύστημα fact check του Χ.

Οι αποδείξεις πληθαίνουν ότι η Ρωσία και άλλοι ξένοι πράκτορες χρησιμοποιούν το X για να διαταράξουν τη φετινή προεδρική κούρσα, πιθανώς υπέρ του Τραμπ. Ο Μασκ έκανε λίγα για να τους σταματήσει».

Ο Ράιχ προτείνει ότι ένας τρόπος για να χαλιναγωγήσουν τον Μασκ οι κυβερνήσεις θα ήταν «να τον απειλήσουν με σύλληψη εάν δεν σταματήσει να διαδίδει ψέματα και μίσος στο Χ».

Η πρόταση του πρώην Υπουργού των ΗΠΑ έρχεται λίγες ημέρες μετά τον παγκόσμιο σάλο που προκάλεσε η σύλληψη του Ρώσου ιδρυτή του Telegram, Pavel Durov.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img