25.2 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα ΤάξηΤα πρώτα μέτρα που δείχνουν αλλαγή στην Ευρώπη! ΜΜΕ προειδοποιούν για «σκοτεινές...

Τα πρώτα μέτρα που δείχνουν αλλαγή στην Ευρώπη! ΜΜΕ προειδοποιούν για «σκοτεινές εποχές»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ρωσικό drone FPV καταστρέφει ουκρανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού κοντά στη Νοβοϊβάνοβκα (βίντεο)

Ρωσικό drone FPV κατέστρεψε ουκρανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού κοντά στη Νοβοϊβάνοβκα. Το FPV είναι ένα χαμηλού κόστους όπλο ακριβείας, ικανό να χτυπήσει άρματα μάχης και άλλους στόχους από απόσταση 20 χλμ. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Novoivanovka 🕰 Date: ~15.09.2024📌 Coordinates: 51.350367,35.108765👩‍🚀 Squad: #GroupNorth 📝 Description: Russian FPV drone destroys armored personnel carrier near Novoivanovka.🖥 id:

Η κυβέρνηση μαθαίνει στους αλλοδαπούς… ξιφασκία

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο. Η κυβέρνηση αφού «έλυσε» το πρόβλημα της λαθραίας μετανάστευσης, όπως διατείνεται η ίδια,  τώρα αξιοποιεί το δυναμικό της και τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στο να μαθαίνει ξιφασκία σε αλλοδαπούς μουσουλμάνους όπως μας πληροφορεί σχετική ανάρτηση ενός Ηρακλή Μοσκώφ ο οποίος φέρει και ον βαρύγδουπο τίτλο του «Γενικού Γραμματέα

Η EFSA επαναξιολογεί το εξάνιο ως διαλύτη στη βιομηχανία τροφίμων

Έκθεση της EFSA σχετικά με την ανάγκη επαναξιολόγησης της ασφάλειας του εξανίου που χρησιμοποιείται ως διαλύτης εκχύλισης στην παραγωγή τροφίμων και συστατικών τροφίμων. Το εξάνιο είναι ένας διαλύτης που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για την εξαγωγή διαφόρων προϊόντων όπως φυτικά έλαια, λίπη, γεύσεις, αρώματα, πρόσθετα χρώματος ή άλλα βιοενεργά συστατικά. Περιλαμβάνεται στον κατάλογο των

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας

Μεγάλο μποντιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας. Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια έως και τον Άγιο Στέφανο οι οδηγοί κινούνται σημειωτόν. Αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό στο ρεύμα της καθόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και τη Νέα Ιωνία.

Καιρός: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Ο καιρός αρχίζει να αλλάζει σταδιακά και να προσαρμόζεται στο φθινόπωρο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ και τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αναμένεται μια βροχερή εβδομάδα με τις θερμοκρασίες να πέφτουν, φτάνοντας έως και 4 βαθμούς κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε και φθινοπωρινές βροχές, ιδιαίτερα στα νησιά του Ιονίου και
spot_imgspot_img

Σύμφωνα με ΜΜΕ στην Ευρώπη, μια ανησυχητική τάση έχει εμφανιστεί στην Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία χρόνια, που θυμίζει τις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας. Η σχετικά πρόσφατη σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή της Telegram, στην Γαλλία είναι απλώς το τελευταίο παράδειγμα του πόσο μακριά είναι διατεθειμένες να φτάσουν οι κυβερνήσεις, στο πλαίσιο της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, προκειμένου για να αποκτήσουν τον έλεγχο της κοινής γνώμης, όπως σχολιάζεται.

Παραδείγματα που δίνονται:

Η Μεγάλη Βρετανία: Συλλήψεις για αναρτήσεις και μιμίδια

Πολίτες που δημοσιεύουν επικριτικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ή δημοσιεύουν μιμίδια γίνονται όλο και περισσότερο στόχοι και συλλαμβάνονται. Αυτές οι περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με ΜΜΕ, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η «Μεγάλη Επαναφορά» και η Ατζέντα του 2030 δεν είναι απλώς θεωρία, αλλά βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Η σύλληψη πολιτών επειδή εκφράζουν τις απόψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιπροσωπεύει άμεση απειλή για την ελευθερία της έκφρασης και δείχνει πόσο μακριά είναι διατεθειμένες να φτάσουν οι κυβερνήσεις για να καταστείλουν τη διαφωνία, υπογραμμίζουν τα ρεπορτάζ!

Μετανάστευση και Κοινωνικός Έλεγχος

Μια άλλη ανησυχητική πτυχή αυτής της εξέλιξης είναι η μαζική μετανάστευση από μακρινές χώρες που υποστηρίζει την ατζέντα του ελέγχου και της επιτήρησης. Αυτές οι δημογραφικές αλλαγές αυξάνουν τον αριθμό των επιθέσεων με μαχαίρι και τρομοκρατικές επιθέσεις στον τοπικό πληθυσμό, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει την ζήτηση για περισσότερη επιτήρηση και έλεγχο, σχολιάζουν δημοσιογραφικοί κύκλοι της Ευρώπης!

Όλο και πιο ελεγχόμενη ενημέρωση

Ορισμένα ΜΜΕ, όπως υπογραμμίζεται, βρίσκονται όλο και περισσότερο υπό τον έλεγχο μη εκλεγμένων οργανώσεων όπως το ΝΑΤΟ και διάφορες ΜΚΟ. Αυτά τα μέσα ενημέρωσης λειτουργούν ως προέκταση εκείνων που υποστηρίζουν την Ατζέντα 2030. Ανεξάρτητα μέσα φιμώνονται συστηματικά μέσω δυσφήμισης και χειραγώγησης «ελέγχων δεδομένων».

Ψηφιοποίηση

Παράλληλα με την αυξανόμενη λογοκρισία, υπάρχει η θέσπιση μέτρων που στοχεύουν άμεσα στον έλεγχο και την επιτήρηση των πολιτών. Οι ψηφιακές ταυτότητες και η επικείμενη κυκλοφορία των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας (CBDC) αποτελούν μέρος ενός συστήματος που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής μας, όπως σημειώνεται, ενώ αυτές οι τεχνολογίες φέρονται να εισάγονται με το πρόσχημα της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας, αλλά στην πραγματικότητα απειλούν να περιορίσουν σημαντικά την ελευθερία των ανθρώπων.

Πόλεμος κατά του πληθυσμού

Γίνεται λόγος για μια σειρά πολιτικών μέτρων συστηματικής επίθεσης στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση των ανθρώπων. Ο συνδυασμός λογοκρισίας, ψηφιακής επιτήρησης και οικονομικού ελέγχου υποδηλώνει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του πληθυσμού. Φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις και οι παγκόσμιες ελίτ είναι αποφασισμένες να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων στην οποία η ατομική ελευθερία θυσιάζεται για το συλλογικό καλό – ή τουλάχιστον αυτό που ορίζουν ως τέτοιο, ισχυρίζονται ΜΜΕ στην Ευρώπη που δηλώνουν φιμωμένα!

photo freepik

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img