28.9 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΝέα ΤάξηΞαφνικός χαμός στο διαδίκτυο με τον Κλάους Σβαμπ! Τι προκάλεσε χιλιάδες σχόλια;

Ξαφνικός χαμός στο διαδίκτυο με τον Κλάους Σβαμπ! Τι προκάλεσε χιλιάδες σχόλια;

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Βρετανός πρώην στρατιωτικός σκοτώθηκε σε επίθεση στο Ντονμπάς

Ο σύμβουλος ασφαλείας του Reuters, Ράιαν Έβανς, φέρεται να σκοτώθηκε σε επίθεση με ρουκέτα σε ξενοδοχείο στην ελεγχόμενη από την Ουκρανία πόλη Kramatorsk στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ της Ρωσίας! Ο Έβανς, πρώην Βρετανός στρατιωτικός, εργαζόταν για το Reuters από το 2022 , συμβουλεύοντας δημοσιογράφους για θέματα ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας!

Χάος στο Πακιστάν: Περισσότεροι από 60 νεκροί σε επιθέσεις ένοπλων αυτονομιστών στο Μπαλουτσιστάν

Ένοπλοι αυτονομιστές επιτέθηκαν σε αστυνομικά τμήματα, σιδηροδρομικές γραμμές και αυτοκινητοδρόμους και οι δυνάμεις ασφαλείας εξαπέλυσαν επιχειρήσεις αντιποίνων, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Οι επιθέσεις αυτές ήταν οι πιο εκτεταμένες που έχουν σημειωθεί εδώ και χρόνια από τους αυτονομιστές οι οποίοι επιδιώκουν την απόσχιση της επαρχίας. Στο Μπαλουτσιστάν είναι σε εξέλιξη η υλοποίηση μεγάλων έργων από την

7 ψέματα για το αλκοόλ που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Το μεθύσι και οι αλήθειες του Στον κόσμο του ποτού, υπάρχουν πολλοί μύθοι και ακόμα περισσότερη παραπληροφόρηση… Από την πρόληψη του hangover μέχρι τους τρόπους να συνέλθεις από το μεθύσι, έχουν εφευρεθεί πολλοί μύθοι κάποιους από τους οποίους – από τα πολλά – έχουμε πιστέψει… Καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:  Μύθος 1:

Μετά τις πυρκαγιές έρχονται οι… πλημμύρες – Αγώνας δρόμου με τα κορμοδέματα στην καμένη Πεντέλη

Αγώνας δρόμου στις καμένες πλευρές της Πεντέλης προκειμένου να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα στις καμένες εκτάσεις και να αποτραπούν -όσα αυτό είναι δυνατόν- πλημμυρικά φαινόμενα. Στις πλαγιές του βουνού βρίσκονται περισσότεροι από 60 υλοτόμοι οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς τοποθετώντας κορμοδέματα. Τα κορμοδέματα τοποθετούνται με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να συγκρατήσουν τον υδάτινο όγκο μιας επικείμενης βροχόπτωσης

Γάζα: «Οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με στόχο την εκεχειρία θα συνεχιστούν» λέει ο Λευκός Οίκος 

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο ομάδων εργασίας, καθώς οι πλευρές προσπαθούν να διευθετήσουν ορισμένα ζητήματα. Όπως υπογράμμισε, ένα από τα ζητήματα που θα
spot_imgspot_img

Δημοσίευμα τον θέλει να αποχωρεί από τον εκτελεστικό του ρόλο.

«Ο Schwab, ο οποίος ίδρυσε το WEF το 1971, αποκάλυψε την απόφασή του σε ένα email την Τρίτη, 21 Μαΐου. Ο Schwab δεν έχει ορίσει τον διάδοχό του», σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Semafor.

Ο Schwab, που έφτασε πλέον τα 86, θα μεταβεί στο ρόλο του «μη εκτελεστικού προέδρου», εν αναμονή της έγκρισης από την ελβετική κυβέρνηση.

Ουσιαστικά, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για την άτυπη απόσυρσή του, ενδεχομένως λόγω της πολύ προχωρημένης ηλικίας του!

Η αλλαγή αναμένεται να οριστικοποιηθεί πριν από την ετήσια συνεδρίαση του WEF το 2025.

Οι παραπάνω πληροφορίες προκάλεσαν μεγάλη κινητοποίηση στα social media.

Μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες χιλιάδες σχόλια έχουν γίνει σχετικά με την φερόμενη αποχώρηση του διεθνιστή “συγγραφέα” του βιβλίου “The Great Reset”.

απεμπε-EPA-KEYSTONE photo

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img