26.9 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα ΤάξηΥπέκυψε στις πιέσεις ο «Mr. Telegram»: Δίνει μαζικά στοιχεία λογαριασμών στους διεθνιστές

Υπέκυψε στις πιέσεις ο «Mr. Telegram»: Δίνει μαζικά στοιχεία λογαριασμών στους διεθνιστές

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ζωγράφου: «Είσαι υπεύθυνος να σώσεις τη μαμά σου» – Τι είπαν στο 13χρονο θύμα τηλεφωνικής απάτης τα μέλη της συμμορίας

Η μητέρα του παιδιού που έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης από συμμορία μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να ξεγελάσουν το 13χρονο αγόρι.  Το παιδί, αν και γνώριζε το κόλπο των απατεώνων, πείστηκε και ξεκίνησε να ψάχνει όλο το σπίτι για να βρει χρήματα και να… ξελασπώσει τη μητέρα του, έχοντας καθ’ όλη τη

Λίβανος: Νέες ισραηλινές επιδρομές – Στους 274 οι νεκροί και πάνω από 1000 οι τραυματίες

Οι Αρχές του Λιβάνου επικαιροποίησαν τον αριθμό των νεκρών από τα σημερινά ισραηλινά πλήγματα.  Τουλάχιστον 274 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, 21 εκ των οποίων ήταν παιδιά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου. Επιπλέον 1.024 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα πλήγματα, προσθέτει το υπουργείο. Την ίδια ώρα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι εκτόξευσε δεκάδες

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μηχανή παρασύρει και σκοτώνει τον 75χρονο Γερμανό

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μηχανή παρασύρει έναν 75χρονο Γερμανό τουρίστα την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να φτάσουν στη στάση λεωφορείου. Στο βίντεο φαίνεται ο άτυχος άνδρας, που ακολουθεί τη σύζυγό του να παρασύρεται από τη μηχανή, με αποτέλεσμα να βρει

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σε ουκρανικό βομβαρδισμό στη ρωσική περιοχή Μπέλγκοροντ

Η περιοχή του Μπέλγκοροντ δέχεται συχνά διασυνοριακούς βομβαρδισμούς και επιθέσεις από μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά τη διάρκεια του πολέμου. Συνορεύει με την περιοχή του Κουρσκ, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν διεισδύσει, έπειτα από μια εισβολή που πραγματοποίησαν τον περασμένο μήνα, ενώ οι δυνάμεις της Μόσχας εξακολουθούν να μάχονται για να τις αποκρούσουν. ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
spot_imgspot_img

Ανάστατο είναι το διαδίκτυο στην είδηση πως ο Ρώσος «Mr. Telegram», που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Γαλλία από τον Αύγουστο, υπέκυψε στις πιέσεις των διεθνιστών.

Ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, αποκάλυψε ότι οι διευθύνσεις IP και οι αριθμοί τηλεφώνου των χρηστών που παραβιάζουν τους κανόνες της πλατφόρμας θα παραδίνονται στις αρμόδιες αρχές ως απάντηση σε σχετικά αιτήματα αρμό αρμόδιες Υπηρεσίες.

«Αυτά τα μέτρα θα πρέπει να αποτρέψουν τους εγκληματίες», επέμεινε ο Ντούροφ, προσπαθώντας να «χρυσώσει το χάπι» στους χρήστες της πλατφόρμας.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε πολλές χιλιάδες απατεώνες να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα της πλατφόρμας μας για σχεδόν ένα δισεκατομμύριο χρήστες», είπε.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι ορίζεται ως «εγκληματίες», ωστόσο είναι ηλίου φαεινότερον πως οι διεθνιστές πήραν -έστω και εν μέρει- αυτό που ήθελαν.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του στο αεροδρόμιο του Παρισιού είχαν διαρρεύσει πληροφορίες πως ο κύριος λόγος της δίωξης του Ρώσου μεγιστάνα ήταν η μη συνεργασία του με αμερικανικές και άλλες δυτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών.

Στα social media χρήστες κάνουν λόγο για την «αρχή του τέλους» του ανεξάρτητου Telegram.

«Από ότι φαίνεται ο Durov λύγισε».

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img