Αμερικανοί γιατροί καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα κατά των εμβολιασμών σε παιδιά

Αμερικανοί γιατροί καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα κατά των εμβολιασμών σε παιδιά
ΔΙΕΘΝΗ.ΥΓΕΙΑ. - 21 Μαΐ 2021 - 11:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η οργάνωση America’s Frontline Doctors (AFLDS) κατέθεσε σήμερα αίτηση στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια της Αλαμπάμα, ζητώντας προσωρινή περιοριστική εντολή κατά της άδειας επείγουσας χρήσης (EUA) που επιτρέπει τη χρήση των εμβολίων COVID-19 σε παιδιά κάτω των 16 ετών και να μη χορηγηθεί περαιτέρω επέκταση της EUA σε παιδιά κάτω των 16 ετών πριν από την επίλυση των ζητημάτων αυτών σε δίκη.

Η υπόθεση θα αμφισβητήσει τις άδειες ΕΕ για τις ενέσεις σε διάφορα σημεία, με βάση το νόμο και τα επιστημονικά στοιχεία ότι οι άδειες ΕΕ δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν χορηγηθεί, ότι οι άδειες ΕΕ πρέπει να ανακληθούν αμέσως, ότι οι ενέσεις είναι επικίνδυνοι βιολογικοί παράγοντες που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σημαντικά μεγαλύτερη βλάβη από την ίδια την ασθένεια COVID-19 και ότι έχουν παραβιαστεί πολυάριθμοι νόμοι κατά τη διαδικασία χορήγησης αυτών των αδειών ΕΕ και της επιβολής αυτών των ενέσεων στον αμερικανικό λαό.

Η ιδρύτρια του AFLDS Dr. Simone Gold μίλησε για τους λόγους κατάθεσης της αίτησης: “Εμείς οι γιατροί είμαστε υπέρ των εμβολίων, αλλά αυτό δεν είναι εμβόλιο”, είπε. “Πρόκειται για έναν πειραματικό βιολογικό παράγοντα του οποίου οι βλάβες είναι καλά τεκμηριωμένες (αν και αποσιωπημένες και λογοκριμένες) και αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς, και δε θα υποστηρίξουμε τη χρησιμοποίηση των παιδιών της Αμερικής ως πειραματόζωα”.

Συνέχισε: “Επιμένουμε ότι η EUA δεν πρέπει να παραιτηθεί πρόωρα- σίγουρα όχι πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές – 31 Οκτωβρίου 2022 για τη Moderna και 27 Απριλίου 2023 για την Pfizer. Είμαστε σοκαρισμένοι και μόνο με τη συζήτηση αυτού του θέματος και δεν θα σιωπήσουμε όσο οι Αμερικανοί χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για έναν ιό με επιβιωσιμότητα 99,8% παγκοσμίως και 99,97% κάτω των 70 ετών.

“Κάτω από την ηλικία των 20 ετών είναι 99,997% – “στατιστικό μηδέν”.

“Υπάρχουν 104 παιδιά ηλικίας 0-17 ετών που πέθαναν από COVID-19 και 287 από COVID + γρίπη – σε σύνολο ~72 εκατομμυρίων. Αυτό ισοδυναμεί με μηδενικό κίνδυνο. Και εμείς οι γιατροί δε θα ανεχθούμε να προσφέρεται στα παιδιά κάτι που δεν χρειάζονται και από το οποίο κάποιο άγνωστο ποσοστό θα υποφέρει”.

Η διευθύντρια παιδιατρικής του AFLDS Dr. Angie Farella εξήγησε: “Οι μεγαλύτερες ανησυχίες μου σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 18 ετών είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει προηγούμενη μελέτη αυτών των ατόμων πριν από τον Δεκέμβριο του 2020”.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: “Δεν υπάρχει καμία σχέση με την έρευνα που να μην έχει σχέση με την υγεία των ασθενών: “Τα παιδιά δεν συμπεριλήφθηκαν στις δοκιμές και οι δοκιμές για τους ενήλικες δεν έχουν επί του παρόντος διαθέσιμα δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας”.

Ο νομικός διευθυντής της AFLDS Ali Shultz σχολίασε την κατάθεση της AFLDS: “Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να το αναλάβουν αυτό. Η Dr. Simone Gold είναι γιατρός, και δικηγόρος, και μια σκληρή πολεμίστρια που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να προστατεύσει την ανθρωπότητα.

“Διαθέτει μια ορισμένη φινέτσα στην ανάπτυξη της κατάλληλης ομάδας για να φέρει εις πέρας αυτή την ιατρική/νομική αποστολή”.

theflagreport.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image