BAS_4 : Ο πραγματικός λόγος, που ο πρωθυπουργός κλείνει τη Μύκονο - Triklopodia

BAS_4 : Ο πραγματικός λόγος, που ο πρωθυπουργός κλείνει τη Μύκονο - Triklopodia
Χθες στο άρθρο Ο Πραγματικός Λόγος Που Ο Πρωθυπουργός Κλείνει Την Μύκονο ο αγωνιστής δημοσιογράφος [...]
BAS_4.ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Ιούλ 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Χθες στο άρθρο Ο Πραγματικός Λόγος Που Ο Πρωθυπουργός Κλείνει Την Μύκονο
ο αγωνιστής δημοσιογράφος Τέρης Χατζηιερεμίας (πραγματικά κάνει πολύ ωραία δουλειά, προτείνω να τον βλέπετε) ανέλυσε τον πραγματικό λόγο, που ο πρωθυπουργός κλείνει τη Μύκονο. Είπε ότι στοχεύει στο οικονομικό τσάκισμα του νησιού, που προσφέρει αναλογικά τεράστια συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας.

Ασφαλώς σωστότατη άποψη, ειδικά γι αυτούς που πλέον έχουν καταλάβει ότι μοναδικός στόχος των κυβερνόντων (όχι μόνο τώρα αλλά πάντα) είναι, ήταν και θα είναι (για πολύ λίγο πλέον) η πλήρης διάλυση του Ελληνισμού. Όμως αυτή είναι η καθαρά κοσμική προσέγγιση του θέματος.

Η Μύκονος είναι ένα νησί, που τα τελευταία χρόνια είχε ρυθμούς αύξησης του τζίρου της τάξης του 25-30% ετησίως, όταν το σύνολο της χώρας έχει υποστεί μείωση σχεδόν στο 50% του ΑΕΠ. Αποτελούσε έναν άλλο κόσμο ξέχωρο από Ελλάδα. Με ποιούς όμως πελάτες δουλεύει η Μύκονος; Με υψηλοτάτου οικονομικού επιπέδου του εσωτερικού και κυρίως του εξωτερικού, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία ανήκουν στη νεοταξική αλήτ (sic). Είναι ο κόσμος που θα σβήσει, που θα συντριβεί με τα επερχόμενα και δεν θα ξαναχαμογελάσει ΠΟΤΕ. Γιατί είναι ένας κόσμος χωμένος μέσα στο βούρκο της παγκόσμιας διαφθοράς, εκμετάλευσης και της ηθικής σήψης, που ανήκουν στις 60 σοδομίτικες φυλές [ΥΓ].

Η Μύκονος έχει πανέμορφες παραλίες αλλά ποιός πάει για τις παραλίες; Για το εφέ πάει, για τη φιγούρα, για την επίδειξη διαφθοράς και ηθικής σήψης και σχεδόν τίποτα άλλο. Για να κοκορευτεί μετά στους γνωστούς του ότι πήγε Μύκονο. Για το ποιός την … έχει πιο μακρυά, κυρίως όμως πιο βαθειά και φαρδυά. Τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα είναι, που πολύ σύντομα θα εκλείψουν.

Ο Όσιος γ.Παίσιος είχε πει όλοι κάνουν τα σχέδιά τους αλλά άθελά τους σπρώχνουν το Σχέδιο του Θεού. Τυφλωμένα τα σιωνιστικά όργανα όπως ο πρωθυπουργός, παίρνουν άθελα αποφάσεις για την προώθηση του Θεϊκού Σχεδίου. Με τη σημερινή της κατάσταση “Mykonos delenda est” για τον Θεό ή “Μύκονος καταστραφήσεται” κατ’αναλογίαν του “Νινευή καταστραφήσεται”.

Με την επερχόμενη Θεία αλλαγή θα εξαφανιστούν οι πελάτες της Μυκόνου και οι Μυκονιάτες θα πρέπει να μάθουν την κανονική δουλειά, όπως στη δεκαετία του 50, που ήταν οι καλύτεροι οικοδόμοι της Αθήνας. Προ ημερών διαλαλούσαν ότι μπορούν να ζήσουν κι ένα χρόνο χωρίς να δουλέψουν. Αλήθεια; Να τους δούμε στη πράξη, αφού δεν διανοούνται καν τι έρχεται. Έσπευσαν να μπολιαστούν σε ποσοστό 82% (δεν ξέρω αν υπάρχει ανώτερο στην Ελλάδα) για να μην χάσουν τα μπικικίνια. Κανείς φόβος παρενεργειών εμβολίων, για όσα προειδοποιούν οι κορυφαίοι επιστήμονες του κόσμου, μπροστά στο να χάσουν τα μπικικίνια! “τα ρηάλια ρηάλια τσε πούντα, ο πεζεβέγκης που τάχει στην πούγκα”, που τραγουδούσε κάποτε ο Μιχάλης Βιολάρης. Τόσος υλισμός αλλά κυρίως ανωμαλία, που συναγωνίζεται (ή μήπως ξεπέρασε) τα Σόδομα όπου οι ντόπιοι απαιτούσαν από τον Λωτ να “συνευρεθούν” με τους ανθρωπόμορφους αγγέλους επισκέπτες του.

Μια αθέλητη αδερφική προειδοποίηση είναι λοιπόν η αλεξοκουλιά του πρωθυπΟΎργου για να αρχίζουν να φυτεύουν και κανένα ραπανάκι για τις δύσκολες ερχόμενες μέρες. Μπορεί η Μύκονος να έχει σήμερα πολύ παραγωγικά λεφτόδεντρα αλλά από λοιπά καρποφόρα στερείται. Αύριο τα λεφτόδεντρα θα καούν και τότε τι θα τρώνε; Πρέπει να μάθουν να θρέφονται κι από αλλού («οὐκ ἐπ᾿ ἄρτῳ μόνῳ ζήσεται ἄνθρωπος, ἀλλ᾿ ἐπὶ παντὶ ῥήματι ἐκπορευομένῳ διὰ στόματος Θεοῦ» Ματθ.δ’4 – ο άνθρωπος δεν θα ζη με άρτον μόνον, αλλά και με κάθε λόγον που βγαίνει από το στόμα του Θεού -Οταν δε ο Θεός το είπη, ζη ο άνθρωπος και χωρίς τροφήν).

Πέραν αυτών, με γνώμονα το θάψιμο των Σοδόμων και Γομόρρων, δεν ξέρουμε και τι μέλει γενέσθαι με την Μύκονο. Κάποτε από ένα τσουνάμι καταστράφηκε στη γειτονιά ολόκληρος ο Μινωικός πολιτισμός! Λες; πάααλι τσουνάμι;;; Και η Θήρα κοντά είναι! και πρέπει κι αυτή να πάρει τα ίδια διδάγματα γιατί τα προμηνύματα πληθαίνουν (Δρ. Κ. Βαρδάκας : η ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού “κτυπήθηκε” – ΓΙΑΤΙ έγινε αυτό; Μας τα είπε η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ).

Η Παναγία φωνάζει : ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!
Ας αρχίσουν λοιπόν οι Μυκονιάτες και οι όμοιοι να προσεύχονται μη γίνουν η υποβρύχια Ατλαντίδα.

BAS_4

ΥΓ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΠηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles