BAS_4 : Το μέλλον των μπολιασμένων και τα 38 μύρια "επενδυτές" - Triklopodia

BAS_4 : Το μέλλον των μπολιασμένων και τα 38 μύρια "επενδυτές" - Triklopodia
Παρακολουθώ με πόνο την κατάντια των μπολιασμένων (και των προτιθεμένων να μπολιαστούν). Τους ρωτάς γιατί [...]
BAS_4.ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 30 Μαΐ 2021 - 21:42
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Παρακολουθώ με πόνο την κατάντια των μπολιασμένων (και των προτιθεμένων να μπολιαστούν). Τους ρωτάς γιατί θα μπολιαστούν και σου λένε ‘αρες, μάρες, κουκουνάρες. Για να βρουν την λευτεριά τους! Ποιά λευτεριά, την ξεπουλημένη μέσω των μνημονίων αλλά και των πολιτικών του ψευτορωμέηκου εδώ και 200 χρόνια; «Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία» έγραφε ο μεγάλος Κάλβος, σεις που τις βρήκατε αυτές ζώντας μέσα στον απόλυτο τρόμο, σε μια μίζερη ζωή χωρίς ιδανικά, χωρίς τίποτα.
Θυμάμαι προ καιρού, συζητώντας με φιλικό ζευγάρι αυτά τα κυρίως πνευματικά χάλια, που βιώνουμε κι αναρωτώμενος πως να θέσω το θέμα σε κάποιο άρθρο, πετάχτηκε η 13χρονη κόρη τους και είπε :

– Ρωτήστε τους τι νόημα έχει η ζωή τους, για ποιό λόγο ζουν!!!
Τρελάθηκα στο άκουσμα αυτό. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΖΟΥΝ;;; Δεν είναι το “από μικρό κι από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια” αλλά κυρίως όταν υπάρχει εκπαίδευση των παιδιών μέσα στο σπίτι από τους γονείς. Αυτός είναι ο Ελληνισμός κι αντίστοιχα ο “αφελληνισμός” (ειδικά πνευματικά) του μέσου κατά συνθήκη έλληνα, που κατάντησε ουραγός του ευρωπαίου και αλβανού.

Όλοι οι κορυφαίοι επιστήμονες ανά τον κόσμο (επανάληψη : ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) προειδοποιούν, όχι για τον επερχόμενο κίνδυνο μετάλλαξης του DNA αλλά για την βεβαιότητα μετάλλαξης, πέραν της μόνιμης ζημιάς. Ο μπολιασμένος θα καταντήσει “ινδικό χοιρίδιο”, θα πάψει να είναι άνθρωπος (εδώ που τα λέμε ήδη πνευματικά έπαψε, αποποιούμενος την δυνατότητα σκέψης) και θα καταντήσει πατέντα, που θα ανήκει στους σατανιστές Gates & Co (Δρ. Κάρυ Μαντέι – Προειδοποιώ. Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ιδιοκτησία του κατόχου της συνθετικής πατέντας. ) και τότε να δούμε για ποιά λευτεριά θα μιλά. Μα τι κοθώνια…

Τότε θα καταλάβει ότι πούλησε τη ψυχή του στο διάβολο, αλά Φάουστ. Με αντάλλαγμα τι; την αιώνια απώλεια. Τότε θα καταλάβει ότι δεν είχε ποτέ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, όπως το κοριτσάκι τόνισε παραπάνω. Κυρίως όμως αποποιούμενος τον ανθρωπισμό του, το ότι είναι πλάσμα του Θεού, πιθανότατα δεν θα μπορεί να προσευχηθεί στον Θεό, έχοντας αμετανόητα κλείσει την σχέση με Αυτόν.

Για σκεφθείτε καλά οι μπολιασμένοι τι λέτε στον Θεό :
– Δεν τα έφτιαξες καλά, δεν θέλουμε τη ζωή, που μας χάρισες (όποτε θέλεις Συ να μας την παίρνεις) αλλά θέλουμε μια ζωή άλλη, αλλόκοτη, αλλούτερη, που μας τάζει ο κάθε ΑλεξοΚούλης για ατελείωτες αλεξοκουλιές, με πλαστικό χρήμα (που θα πατάνε ένα κουμπί και θα βγαίνει μια χοντρή και θα λέει στα μπολιασμένα νυξ χρήμα), ανάμεσα στις ορδές των αφρικανοασιατών (38 και βάλε εκατομμύρια μαύρους υπέγραψαν οι αλεξοκούληδες στο Μαρόκο, ότι θα έρθουν στην Ελλάδα – https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/files/180711_final_draft_0.pdf ) με τις οποίες θα αδελφοποιηθούμε (ή και αδεΡφοποιηθούμε). Δεν Σε θέλουμε, άσε μας!

Δεν έχουν καταλάβει οι μπολιασμένοι τη σατανική παγίδα, το ανεπίστρεπτο μετά το μπόλιασμα και βλέπω μια σατανική έπαρση στην έκφρασή τους και την συνπεριφορά απέναντι στους ανεμβολίαστους. Λες και πιάσανε τον πάπα από τα … σαφρίδια (μα κυριολεκτικά), λες και νοιώθουν παιδιά ενός ανώτερου θεού (στην πραγματικότητα ενός ανύπαρκτου θεού), λες και είμαστε οι λοιποί τα μιάσματα. Όταν σου καβαλήσει ο διάολος το μυαλό αυτά συμβαίνουν, έπαρση στο φουλ.
Βρε ταλαίπωρε βαξινιστή και βαξινίστρια (οι νέοι όροι), γιατί να σου χαρίσουν αυτά που υπόσχονται; Γιατί τότε οι ίδιοι σου παίρνουν το βιός σου; Τα ίδια αφεντικά των αλεξοκούληδων είναι. Μα μόνο τις φάτσες τους δεν βλέπεις; Έχεις δει πιο βλάκες ποτέ;

Λοιπόν πλανημένοι μπολιασμένοι, μπορεί να μην έχετε την δυνατότητα να προσευχηθείτε στον Θεό αύριο, απαρνηθέντες Αυτόν και γινόμενοι ινδικά χοιρίδια. Θα κάνουμε πέτρα τη καρδιά μας και θα προσευχηθούμε για σας, ώστε ο Παντελεήμων Θεός να διορθώσει την κατάσταση ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ και σεις θα τρέμετε το φάσμα του θανάτου, ειδικά όταν δείτε φέρετρα πολλαπλάσια του Μπέργκαμο, όμως πραγματικά αυτή τη φορά κι όχι κονσέρβα από Λαπεντούζα. Άλλωστε ποιά θα είναι τα άπειρα θαύματα των Αγίων επί γης την εποχή του Ιωάννη;

Να ξέρετε όμως ότι επανερχόμενοι σαν άνθρωποι, δεν θα έχετε απαίτηση πολιτικών δικαιωμάτων. Διότι πέραν ότι τα κάνατε σκ@τά στα δικά σας και στα παιδιά σας, που παίρνετε στο λαιμό σας, έχετε και το θράσος να κάψετε και μας, θεωρώντας μας μιασμένους. Ποιοί;;; σεις οι προσκυνημένοι στα σαταντικά τερτίπια και αποποιούμενοι μετά βδελυγμίας τον Ένα Θεό. Επιλέξατε δούλοι, εκεί πρέπει να μείνετε. Σύντομα ο όρος βαξινιστής και βαξινίστρια θα είναι συνώνυμα του δούλος.
«χωρίς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν» (Ιω. Ιε΄ 5)

BAS_4

Ένα ανέκδοτο για τους μη μπολιασμένους (οι μπολιασμένοι αδυνατουν να το καταλάβουν)
Ο… δρόμος της συνήθειας
Ένας παπάς κι ένας καλόγερος στέκονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας ένα πανό που γράφει:
“ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!”
Περνάει το πρώτο αυτοκίνητο κι ο οδηγός του βγάζει το κεφάλι έξω απ το παράθυρο και φωνάζει:
– Τραβάτε σπίτια σας μουρλοπαπάδες! και πατάει γκάζι.
Πριν περάσουν 5sec ακούγεται φρενάρισμα κι αμέσως ένα τρομερό τρακάρισμα, οπότε λέει ο παπάς στον καλόγερο:
– Μήπως θα έπρεπε να γράψουμε καλύτερα: “Προσοχή, πεσμένη γέφυρα”…;

κι ένα ώραίο άσμα με πολλά ωφέλημα νοήματα (εύγε στον δημιουργό)

https://youtu.be/2ypiQuEKwpg

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image