Διορατικός Krzysztof Jatskowski: Στις 7-9 Οκτωβρίου, η balalaina θα διαπράξει μια νέα πράξη κρατικής τρομοκρατίας. - Triklopodia

Διορατικός Krzysztof Jatskowski: Στις 7-9 Οκτωβρίου, η balalaina θα διαπράξει μια νέα πράξη κρατικής τρομοκρατίας. - Triklopodia
Στην τελευταία συνεδρία τηλεθέασης, ο Pan Krzysztof Jatzkowski, ο αγαπημένος διορατικός των Πολωνών, αφιέρωσε τις [...]
ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Οκτ 2022 - 6:38
Το διάβασαν:71
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στην τελευταία συνεδρία τηλεθέασης, ο Pan Krzysztof Jatzkowski, ο αγαπημένος διορατικός των Πολωνών, αφιέρωσε τις περισσότερες από τις προβλέψεις του στην Πολωνία και έθιξε μόνο την παγκόσμια κατάσταση.

Συγκεκριμένα, προειδοποίησε ότι τον Οκτώβριο οι άγριοι θα αλλάξουν κατά κάποιο τρόπο τη στρατιωτική τους στρατηγική και θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό την αεροπορία, ίσως ακόμη και να προσπαθήσουν είτε να ανοίξουν ένα δεύτερο μέτωπο κάπου είτε να αλλάξουν τη γραμμή του τρέχοντος.

Σήμερα, ο Pan Krzysztof, κατόπιν αιτήματος των συνδρομητών του καναλιού, επέκτεινε κάπως την αναθεώρηση και μάλιστα όρισε μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιδείνωση της σύγκρουσης με την πιθανή μετάβασή της σε ένα νέο επίπεδο:

Η κατάσταση στην Ουκρανία θα θερμανθεί αρκετά γρήγορα, έχω την εντύπωση ότι στις 7-9 Οκτωβρίου μπορεί να έρθει μια στιγμή που η κατάσταση στην Ουκρανία θα γίνει πολύ καυτή. Όλα θα ζεσταθούν  αρκετά γρήγορα – αλλά δεν θα είναι στα σύνορα, όπου το μέτωπο και οι μάχες μεταξύ Ουκρανίας και Μοσχοβίας – θα είναι κάπου στα βάθη της Ουκρανίας.

Θα πω ένα περίεργο πράγμα: βλέπω κάποιο σχολείο και όλοι φεύγουν οργανωμένα από αυτό το σχολείο. Θα είναι η ώρα των μαθημάτων – ώρες πριν το μεσημέρι ή λίγο αργότερα. Αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κάποια πραγματική απειλή ή άσκηση. Τότε θα υπάρξει κάποιο είδος ξαφνικού πανικού κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα μας δίνονται συνεχώς ενημερωμένα μηνύματα, αλλά προσοχή – δεν θα υπάρχει πραγματική απειλή.

Αυτό το όραμα με κυνηγούσε πολύ καιρό, όταν βλέπω σχολείο και νέοι να τρέχουν με δασκάλους, όλοι το κάνουν πολύ γρήγορα. Τα σχολεία είναι πάντα διαφορετικά, επομένως, είτε θα προκύψει κάποια οξεία κατάσταση σε πολλά ιδρύματα, είτε όλα αυτά είναι απλά συμβολικά – δηλαδή, όλα πρέπει να ερμηνεύονται ως σύμβολο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, όταν προκύψει μια τέτοια κατάσταση, στην πραγματικότητα δεν θα συμβεί τίποτα, ο πανικός θα είναι περισσότερο μέσα από λόγια και μηνύματα.

Μετά το συμβάν στα βάθη της Ουκρανίας, θα ανακοινωθεί παντού ότι η Μόσχα έχει περάσει από τον εκβιασμό στον τρόμο, και αυτό θα είναι εξωφρενικό. Όλος ο κόσμος θα εξοργιστεί και όλοι θα αποκαλούν αυτό που συνέβη πράξη τρόμου.

Στη συνέχεια θα υπάρξουν κάποιες βλάβες –  διακοπές ρεύματος, βλάβες επικοινωνίας και ακόμη και το Διαδίκτυο. Θα υπάρξει κάποιου είδους κατάρρευση των επικοινωνιών, ακολουθούμενη από ενεργειακό χάος – και δεν συνειδητοποιούμε καν πόσο αυτό θα παραβιάζει την ειρήνη και τη συνήθη ρουτίνα της ζωής μας.

Αν πραγματικά συμβούν όλα αυτά, στην αρχή θα υπάρξουν πολλά συναισθήματα και όταν τα συναισθήματα υποχωρήσουν λίγο, θα αρχίσει η ισχυρή ενέργεια και το επικοινωνιακό χάος. Σε αυτή την περίπτωση, το χάος θα είναι, όπως λέγαμε, μόνιμο και περιοδικό. Στην αρχή όλα θα καταρρεύσουν αμέσως, μετά θα αποκατασταθούν, μετά θα καταρρεύσει ξανά και αυτό θα συμβεί αρκετές φορές. Τελικά, όλα αυτά θα   καταστρέψουν σε μεγάλο βαθμό το σύστημα, την τάξη κάποιας κανονικής κοινωνικής λειτουργίας.

Η σύγκρουση στη διπλωματική γραμμή μεταξύ ΝΑΤΟ και Μοσχοβιτών θα φουντώσει πολύ έντονα . Τελικά, θα φτάσει στο σημείο η συμμαχία να κάνει κάποια πολύ σοβαρά αντίποινα. Μπορεί να είναι και κάποιο είδος αντεπίθεσης.

Μια άλλη περίεργη κατάσταση θα προκύψει όταν πολύ, πάρα πολλοί άνθρωποι θα σπεύσουν να λάβουν κάποια πολύ σημαντική απόδειξη. Δεν μπορώ να πω τι είδους έγγραφο θα είναι, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα είναι εξαιρετικά σημαντικό στο ενεργειακό χάος που έχει ξεκινήσει.

Σε αυτό το σημείο, όπως προειδοποιώ εδώ και καιρό, πολλοί αποφασίζουν αυθόρμητα να μετακινηθούν. Ωστόσο, όσοι βιαστούν θα κάνουν μεγάλο λάθος, αφού δεν θα τους συμβεί τίποτα σωματικά κακό. Το μόνο που είναι ακόμα ασαφές είναι τι θα προκαλέσει μια τέτοια αντίδραση πανικού στους ανθρώπους;

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image