Η Καταιγίδα Πλησιάζει... O 27χρονος Νεοϋορκέζος και διάσημο μοντέλο, του οποίου ο ξαφνικός θάνατος συγκλονίζει τον πλανήτη είχε κάνει τα εμβόλια COVID-19 - Triklopodia

Η Καταιγίδα Πλησιάζει... O 27χρονος Νεοϋορκέζος και διάσημο μοντέλο, του οποίου ο ξαφνικός θάνατος συγκλονίζει τον πλανήτη είχε κάνει τα εμβόλια COVID-19 - Triklopodia
Jeremy Ruehlemann Από το 2013 έως το 2017, ειδικεύτηκε στην ψυχολογία και τη μελέτη του [...]

Ως επικριτής του Ισλάμ, ο Yemini άρχισε να δημοσιεύει δημόσια για τη σύγκρουση στη Συρία και τη Μέση Ανατολή στη σελίδα του στο Facebook του IDF το 2016.

Ezra Isaac Levant

Ο Ezra Isaac Levant (γεννημένος το 1972) είναι Καναδός δικηγόρος, συντηρητικός πολιτικός ακτιβιστής και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης. Είναι ο ιδρυτής και πρώην εκδότης του Western Standard, φιλοξενεί καθημερινά το The Source στο Sun News Network και έχει γράψει πολλά βιβλία για την πολιτική.

Ο Ezra Levant είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής Ezra Levant και ιδρυτής του Rebel News – του μεγαλύτερου διαδικτυακού ανεξάρτητου δικτύου ειδήσεων στον Καναδά.

Ο Εβραίος προπάππος του Ezra μετανάστευσε στον Καναδά το 1903 από τη Ρωσία, δημιουργώντας ένα σπίτι κοντά στο Drumheller της Alberta. Ο Ezra πέρασε την πρώιμη ζωή του μεγαλώνοντας σε ένα προάστιο του Calgary, όπου παρακολούθησε ένα εβραϊκό ημερήσιο σχολείο πριν κάνει τη μετάβαση στο δημόσιο σχολείο.

Ο Ezra έκανε εκστρατεία για το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα του Καναδά ως έφηβος και εντάχθηκε σε αυτό ως φοιτητής πανεπιστημίου. Μεταξύ 1990 – 1993, ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Calgary μαζί με την ομάδα δύο ατόμων κέρδισαν την κατηγορία καλύτερου debate στον Διασυλλογικό Διαγωνισμό Επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε στο Queen’s University.

Ο Ezra Levant απέκτησε το πτυχίο του στο Εμπόριο μέσω του Πανεπιστημίου του Calgary και ένα πτυχίο στη Νομική από το Πανεπιστήμιο της Alberta. Πέρασε την πρώιμη σταδιοδρομία του δουλεύοντας στη Nομική πριν κάνει τη μετάβαση στην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης.

Έχει γράψει και δημοσιεύσει με επιτυχία πολλά πολιτικά βιβλία bestselling, όπως τα Ethical Oil, Groundswell: The Case for Fracking, China Virus – How Pro-Communist Ideology του Justin Trudeau Is Putting Canadians in Danger – για να αναφέρουμε μερικά.

Ο Ezra Levant είναι ομολογουμένως: «όχι για τα γούστα όλων», καθώς υιοθετεί μια ευθεία, επί τόπου προσέγγιση, ανεξάρτητα από τα δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Ezra δεν πτοείται από θέματα όπως η πολιτική, η ελευθερία του λόγου, η εξωτερική πολιτική και πολλά άλλα. Προτιμά να αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα με ειλικρίνεια, χωρίς περιστροφές για να ταιριάζει με τη δημοφιλή αφήγηση που διαιωνίζουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Ο Ezra είναι γνωστός για το ότι αντιμάχεται τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και επιμένει να υπάρχουν πιο ειλικρινείς αναφορές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν αποφεύγει να έχει «αμφιλεγόμενες απόψεις» στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Είναι ανοιχτά κατά του κατεστημένου που επηρεάζει τα μέσα ενημέρωσης και υποστηρίζει την παρουσία ιδιωτικών οργανώσεων βάσης όπως τα Rebel News

Ο Ezra κάνει καθημερινές εμφανίσεις στο Rebel News στο κανάλι τους στο YouTube όπου φιλοξενεί την εκπομπή Ezra Levant. Μέχρι σήμερα, το κύριο κανάλι έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές.

Το Rebel News στοχεύει να παρακολουθεί τα γεγονότα όπου κι αν οδηγήσουν – ακόμα κι αν έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση του κατεστημένου.

Ο Ezra αναφέρει σημαντικά ζητήματα που συμβαίνουν στον κόσμο, αντιμετωπίζοντας θέματα που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης φοβούνται πολύ να προσεγγίσουν λόγω σαφούς πολιτικής προκατάληψης.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να σταθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με άλλους φορείς των μέσων ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς φορείς και τους εκπροσώπους τους. Μιλάει ανοιχτά για την κυβέρνηση του Justin Trudeau και επικρίνει τακτικά τις πολιτικές του και τις προσπάθειές του να λογοκρίνει τα μέσα ενημέρωσης.

Ενώ πολλοί έχουν κάνει προσπάθειες να κλείσουν τις απόψεις του Rebel News, ο Ezra Levant συνεχίζει να υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου και να αντιτίθεται σε όσους προσπαθούν να αποσιωπήσουν τα ειλικρινή σχόλια για το τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα.

Τον Ιούλιο του 2008, ο Levant προσκλήθηκε να είναι μάρτυρας ενώπιον της Ομάδας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κογκρέσου των ΗΠΑ «σχετικά με την απειλή που θέτει το ριζοσπαστικό Ισλάμ χρησιμοποιώντας δυτικούς νομικούς μηχανισμούς ως όπλα».

Από το 2009 έως το 2010, o Levant εργάστηκε ως λόμπι στην Rothman’s Incorporated, μια εταιρεία παραγωγής και διανομής προϊόντων καπνού.

Τελικώς το 12χρονο κοριτσάκι, μαθήτρια της ΣΤ’ Δημορικού που έσβησε ξαφνικά στον ύπνο της στη περιοχή Χαριλάου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη ήτο μία υγιής αθλήτρια και ταυτόχρονα πλήρως εμβολιασμένη με τα εμβόλια COVID-19.

Όπως φυσικά σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις ουδεμία νεκροψία-νεκροτομή δεν έδειξε το αναμενόμενο φως στα αίτια του θανάτου ούτε φυσικά το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ οι γονείς του κοριτσιού αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν το παιδί δεν ξυπνούσε για να πάει στο σχολείο και εκλήθη το ΕΚΑΒ στο σημείο.

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης το παιδί δεν επανήλθε και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Στο σπίτι όπου η άτυχη 12χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τις πρωινές ώρες σήμερα μετέβη ιατροδικαστής, όπως και προβλέπεται σε περιστατικά αιφνίδιου θανάτου.

Από τη νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ δεν βρέθηκε η αιτία θανάτου. Έτσι, αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις να δώσουν φως στα σαφή αιτία θανάτου του παιδιού.

Στο μεταξύ πιο μυστικό από τον Κώδικα Ντα Βίντσι παραμένει το ποσοστό των ανεμβολίαστων ανάμεσα στους συνανθρώπους μας σε ολόκληρο τον πλανήτη που πεθαίνουν ξαφνικά.

Όπως αντιλαμβάνεστε εάν πέθαιναν ξαφνικά οι ανεμβολίαστοι οι Tmes της Νέας Υόρκης, το CNN, το TIME, το BBC, η Καθημερινή, ο ΣΚΑΙ, το Πρώτο Θέμα, το Iatronet και etc, θα έπαιζαν 24/7 τις μετοικήσεις στην αιωνιότητα των ανεμβολίαστων.

Η επιλογή αυτού του είδους της δημοσιογραφίας από καναλάρχες, στελέχη των ΜΜΕ και δημοσιογράφους είναι και αδιέξοση καθώς ανάμεσα στους ανθρώπους που φεύγουν ξαφνικά σε όλο τον κόσμο βρίσκονται επιχειρηματίες των ΜΜΕ και ουκ έστιν αριθμός δημοσιογράφων και τηλεπαρουσιαστών.

Ηδη πασίγνωστος καναλάρχης-μηντιάρχης δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τον εμβολιασμό του με τα εμβόλια COVID (έχει εμβολιαστεί πλήρως ολόκληρη η οικογένειά του) ενώ τρομακτικές παρενέργειες του εμβολιασμού τους αντιμετωπίζουν πολλοί ευρωβουλευτές καθώς και υπαλληλικό προσωπικό που στελεχώνει τα γραφεία τους και οι οποίοι έπρεπε να είναι πλήρως εμβολιασθέντες ώστε να ταξιδεύουν και να εισέρχονται στα κτίρια των επιδέξιων Βρυξελλών αλλά και του Στρασβούργου.

Έφυγε ξαφνικά και ο Γώγος

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην κοινωνία της Πύλης Τρικάλων, ο Γιώργος Γώγος, πέθανε το μεσημέρι ξαφνικά όταν μετά την επιστροφή του στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, αλλά οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών ήταν μάταιες, με τον 60χρονο να έχει «σβήσει», με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Ο Γιώργος Γώγος ήταν το «δεξί χέρι» του δημάρχου Κώστα Μαράβα και σύμφωνα με το trikalavoice.gr εργαζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Χωρίς τίποτα να προδικάζει για το τι θα ακολουθούσε, βρισκόταν στο δημαρχείο μέχρι αργά και επιτελούσε το εργασιακό του καθήκον.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δυο παιδιών και για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. Πύλης.

Στο μεταξύ η FDA θα προτείνει ετήσια εμβόλια κατά του COVID για τους Αμερικανούς όπως τα αντίσοιχα της γρίπης! Περισσότερο από το 80% του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση του ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου COVID.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων πρότεινε τη Δευτέρα την προσέγγιση εμβολίων κατά του COVID-19, όπως το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίπης που λαμβάνουν πολλοί Αμερικανοί προκειμένου να προστατευθούν από μεταλλάξεις του ιού. Η πρόταση αποσκοπεί στην απλούστευση των μελλοντικών προσπαθειών εμβολιασμού. Σύμφωνα με αυτή τη στρατηγική, οι περισσότεροι ενήλικες και παιδιά θα λαμβάνουν εμβόλιο μία φορά το χρόνο για να προστατεύονται από τον μεταλλαγμένο ιό.

Σε έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο, οι επιστήμονες της FDA αναφέρουν ότι πολλοί Αμερικανοί έχουν πλέον «αρκετή προϋπάρχουσα ανοσία» έναντι του κορωνοϊού λόγω εμβολιασμού, μόλυνσης ή συνδυασμού των δύο.

Kι ενώ ο FDA (αφού μπορεί) εισηγείται κάτι τέτοιο η μητέρα Stephanie De Garay έκανε παρέμβαση στο «Fox & Friends Weekend» για να μοιραστεί την αναπηρία της κόρης της (κεντρική photo) η οποία συμμετείσε στη δοκιμή του εμβολίου Pfizer που όπως λέει την άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι. Η μητέρα που κατηγόρησε το εμβόλιο της Pfizer ότι έβαλε την κόρη σε αναπηρικό καροτσάκι εξακολουθεί να θέλει απαντήσεις: «Αυτό μοιάζει με ταινία τρόμου. Αυτό που ζούμε είναι μία ταινία τρόμου» λέει η ίδια.

 

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image