ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΕΡΧΕΤΑΙ; - Triklopodia

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΕΡΧΕΤΑΙ; - Triklopodia
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Οι Καμπαλιστές Εβραίοι έχουν στήσει πολύ πονηρά και οργανωμένα το παγκόσμιο [...]
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 1 Οκτ 2022 - 12:21
Το διάβασαν:347
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

Οι Καμπαλιστές Εβραίοι έχουν στήσει πολύ πονηρά και οργανωμένα το παγκόσμιο παιχνίδι τους, με μεγάλης κλίμακας ενέργειες και πολλών ετών προσπάθειες! Τόσο παλαιές και τόσο μοχθηρές που αντίκεινται στη σύγχρονη λογική, και προφανώς γι αυτό αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό και επιφύλαξη, τουλάχιστον προς το παρόν. Αρκεί όμως ο λίγος αυτός χρόνος, ώστε να εξαπολύσουν την τελική τους επίθεση όπως νομίζουν. Αυτό βέβαια δεν αφορά σε όλους τους Εβραίους αλλά στους ΚΑΜΠΙΛΙΣΤΕΣ. Αυτοί βέβαια οι τελευταίοι, για λόγους προπαγάνδας, το αντιμετωπίζουν σαν να τους αφορά όλους του Εβραίους και σαν ο υπόλοιπος κόσμος να τους «απειλεί» ,τάχα και πάλι, με χιτλερικού τύπου …διωγμούς! Αυτό είναι το «μότο» για να δουλεύουν «ανενόχλητοι» τις σκοτεινές τους υποθέσεις.

Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε περιορισμένη πληροφόρηση διότι η διακίνηση βιβλίων και εκδόσεων είναι απόλυτα ελεγχόμενη και είναι λίγοι οι τίτλοι που εναντιώνονται στον αφιονισμό που μας έχει ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, ώστε πρακτικά να είναι δύσκολο να αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό, η συνειδητοποίηση ότι αυτοί οι τυφλοπόντικες επιδιώκουν την χειραγώγηση της παγκόσμιας κοινωνίας! Το παρουσιάζουν αυτό ως συνομωσιολογία προκειμένου να «κρύψουν» την πραγματική συνομωσία που έχουν εγκαταστήσει και εξελίξει!!! Ο τρόπος είναι ένας και ο αυτός και είναι γνωστός πλέον, έστω και αν τον κρύβουν με τόνους λάσπης και ειδήσεων που προκαλούν προς ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ!

Όλως «τυχαίως» οι προσπάθειες της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ του κόσμου ,έχει επισημανθεί με πιστικό τρόπο, ότι ξεκίνησαν κοντά ή ταυτόχρονα με την λεγόμενη Γαλλική Επανάσταση που έσφαξε τους Γάλλους γηγενείς, που δεν κατάφερνε να πειθαναγκάσει να ομνύουν στο Υπέρτατο Όν! Ένα «ον» της φαντασίας του Ροβεσπιέρου, απλά και μόνον για να απαλείψουν από τη ζωή των πολιτών τον Χριστό! Και αυτό γιατί ; Διότι ήθελαν να επιβάλουν τον πανηδονισμό στον οποίο οι ίδιοι είχαν υποταχθεί και οι Εβραιοκινούμενοι «μέντορες» δίδασκαν οργανωμένα στις «στοές» τους. Μίσος τυφλό σε ό,τι Χριστιανικό και έστω και αν ήλεγχε τον «θρόνο» ,που ήταν ο υποτιθέμενος …εχθρός. Μέλη σε αυτές τις στοές ΟΛΟΙ σχεδόν οι πρωτεργάτες της Γαλλικής ψευτο Επανάστασης, η οποία γέμισε με «αγαπησιάρικα» ψέματα την κοινωνία. Αναφέρομαι βέβαια στο απατηλό τρίπτυχο: Ελευθερία Ισότης Αδελφοσύνη!!!

Ελευθερία βεβαίως αν αποδεχόσουν ό,τι σου έλεγαν, Ισότης μόνο για τα πρωτοκλασάτα στελέχη της συμμορίας και Αδελφοσύνη όπως στη γενοκτονία της τραγικής Βανδέας ; Ασύστολοι και αδίστακτοι κήρυκες του ψεύδους από τότε και μάλλον μέχρι το τέλος της ιστορίας! Το ο σκοπός «αγιάζει» τα μέσα αδιαπραγμάτευτο πιστεύω τους. Αλλά όλοι οι πρωτεργάτες αυτού του … «μεγαλείου» αλληλοσφαγιάστηκαν και ρί-χτηκαν σε κάθε ανομία με πάθος. Αυτοί οι ψευτοκήρυκες της εποχής του τάχα «ορθού λόγου»,στην πραγματικότητα όμως του διεστραμμένου λόγου και των ακόμα πιο διεστραμμένων πρωταγωνιστών της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ!!!

Επειδή κάποιοι ίσως με λοιδορήσουν για όσα γράφω, τους προτείνω με αγάπη, να εντρυφήσουν με προσοχή στο βιβλίο των Γάλλων καθηγητών Ζαν ντέ Βιγκερί (πανεπιστήμιο Λιλ-ΙΙΙ) και Φρεντερίκ Ρουβιλουά του Πανεπιστημίου Ντεκάρτ των Παρισίων!!! Ο τίτλος του βιβλίου ,στην Ελληνική έκδοση ΔΙΩΓΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!!! (Θα είχα επίσης να προτείνω και το βιβλίο ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Αθανασίου του Παρίου ,εκδ. Γρηγόρη).

Η ιδέα λοιπόν της Παγκοσμιοποίησης δεν είναι των ημερών μας, είναι πολύ παλαιά και μάλιστα «δουλεμένη» στα άδυτα των «στοών» ,εκεί που δεν υπήρχε πρόσβαση σε όλους! Δεν ήταν «ιδέα». Ήταν σχέδιο εξάρτησης και επιβολής, όπως έχει με ακρίβεια αποτυπωθεί στις αποκαλύψεις του Σέργιου Νείλου που περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ,εκδ. ΚΑΚΤΟΣ. Στα 24 «κεφάλαια» του βιβλίου, εκδιπλώνεται όλο το μίσος του σιωνιστικού Εβραϊσμού που διατρέχει και την Καμπάλα αλλά και την Τορά. Τι και αν οι συνωμότες των Διεθνών Οργανισμών και της Πανθρησκείας διαρρηγνύουν τα ιμά-τιά τους ότι άδικα καταγγέλλονται. Κατά το κοινώς λεγόμενο, «έχουν συλληφθεί με το ‘ρίφι στην πλάτη»!!

Η Παγκοσμιοποίηση έχει λοιπόν προετοιμαστεί ως το πλαίσιο που θα περιλάβει σειρά ολοκληρωτικού τύπου απαιτήσεων από τις κοινωνίες, οι οποίες με κατάλληλους χειρισμούς, θα έχουν προσδεθεί σε μηχανισμούς υπερεθνικούς οι οποίοι δεν θα «κινδυνεύουν» από εθνικά βέτο και αρνήσεις ιδεολογικής φύσης. Θα υποκύπτουν όλα στο όνομα ενός αόριστου κοινού καλού, το οποίο θα ονομάζεται έτσι χωρίς πολλές εξηγήσεις και αναλύσεις και όποιος φέρνει αντιρρήσεις θα αποκαλείται «φοβικός», επικίνδυνος, ασύμβατος με την κοινωνία και με λίγα λόγια θα στοχοποιείται προς εξαφάνιση, ακόμα και φυσική!!!

Επιβεβαίωση αυτού είναι και ο εξαναγκασμός που επιχειρήθηκε και επιχειρείται για τον εγκληματικής φύσης εμβολιασμό, κατά του covid-19, κάτι που φρόντισαν να ντύσουν με αληθοφάνεια στα χαλκεία των μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α υπό την καθοδήγηση του αμφιλεγόμενου καθηγητή Φάουτσι! Και βέβαια το αφήγημα συνεχίζεται με νέες κατασκευές την ώρα που τα «μυστικά» ‘εχουν γίνει ΦΑΝΕΡΑ λόγω της έντιμης στάσης ανυπότακτων ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ που πλήρωσαν και πληρώνουν με επαγγελματικές διώξεις και κάποιοι ακόμα και με την ζωή τους, προς καταισχύνη της στρατευμένης επιστήμης και των μεγάλων μυστικών υπηρεσιών. Σε όλους τους έντιμους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ , ζώντες και πεθαμένους-δολοφονημένους(;), τιμή και δόξα και την ευγνωμοσύνη μας!

Η αθλιότητα των Νεοταξιτών της«παγκοσμιοποίησης»αποκαλύπτεται πλέον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ από τις στριγγλιές των φερέφωνων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του ελεεινού Σβάμπ και του ελεεινότερου βαστάζου του Χαράρι!!! Ονόματα που μας τα «μοστράρανε» από το πουθενά ως σημαντικά και στα οποία δήθεν οφείλουμε τυφλή υποταγή!!! Όμως αυτοί οι γελοίοι φαίνονται να υλοποιούν αυτά που δολοφόνοι τύπου Φάουτσι κ.α έχουν εισηγηθεί στα εγκληματικά αφεντικά τους που βρίσκονται πίσω από το τραπεζι-τικό κεφάλαιο των Ρόθτσάϊλντ(Ρότσιλντ)και των άλλων εγκληματιών που «όλως συμπτωματικώς» συμβαί-νει να είναι γόνοι εκείνων που έστησαν και χρηματοδότησαν την αρχική συνομωσία στην αυλή του γερμα-νο εβραίου, τραπεζίτη Μάγερ Άμσελ Ρότσιλντ!!!

Ο Γάλλος στοχαστής Γκαρωντύ,μιλάει για το γαϊτανάκι Χίτλερ,Εβραίων και τη διαδικασία «μετακίνησης» τους από την Ευρώπη στη Μέση Ανατολή και η εκδοχή που δίνει για τους ηγέτες της μετεγκατάστασης, δεν μοιάζει με την εκδοχή που μας τάισαν επί τόσα τα επίσημα «διηγήματα» των κρατικών βιβλίων! Σαν να έχουμε να κάνουμε δηλαδή με μια παγκόσμια «συμφωνία» στην σκιά του πραγματικού κόσμου! Όταν τα γεγονότα που διαστρεβλώνονται δεν είναι ένα αλλά πολλά και προς μία πάντα κατεύθυνση είναι σύμ-πτωση, σχέδιο, αφέλεια ή κάτι άλλο, και τι;

Στα πλαίσια αυτής της Παγκοσμιοποίησης έρχεται να «δέσει» και η απόπειρα επιβολής θρησκευτικού συγκρητισμού. Δηλαδή η υλοποίηση «σχεδίου» που είναι γνωστό πολλές δεκαετίες πριν και «δουλεύεται» από συγκεκριμένους χώρους με μεθοδικά βήματα, τα οποία ωστόσο έγιναν αντιληπτά και καταγγέλθηκαν έγκαιρα. Ωστόσο οι κυβερνήτες του κόσμου αποφάσισαν να μην ασχοληθούν ώστε να σταματήσει κάθε ενασχόληση με τόσο … ενοχλητικά θέματα. Το περίεργο είναι ότι σαν ομφάλιος λώρος, υπάρχουν σταθμοί στην ιστορία,που συνδέουν δυσμενώς όλα τα θέματα αυτά! Το ακόμα πιο «περίεργο»είναι ότι εκείνα που καταγγέλθηκαν ως τάχα συνομωσίες, γίνονται τώρα πράξεις στο φως της μέρας!!!

Τι συμβαίνει; Αρχίζει ο εφιάλτης; Ήρθε η ώρα του ο σώζων εαυτόν σωθήτω; Ήρθε η ώρα της ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ;

Ή η ώρα του Μεγάλου Πολέμου; Μην αποκοιμιέστε!!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image