Μεγαλοδημοσιογράφος σφυροκοπάει την Νέα Τάξη Πραγμάτων: Αμφισβητούσαν την αρσενικότητα των γιών μου στο σχολείο - Triklopodia

Μεγαλοδημοσιογράφος σφυροκοπάει την Νέα Τάξη Πραγμάτων: Αμφισβητούσαν την αρσενικότητα των γιών μου στο σχολείο - Triklopodia
Προσπαθούσαν να μπερδέψουν τα αγόρια μου σε σχέση με το φύλο τους-Νέο πρότζεκτ της ΝΤΠ [...]

ΗΑμερικανίδα μεγαλοδημοσιογράφος του NBC Megyn Kelly  σε “καυτή” συνέντευξη της με θέμα το νέο σχέδιο της ΝΤΠ για θεωρίες  περί “φύλων” στα παιδιά προκάλεσε πάταγο στις ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε νέους τρόπους “παρενόχλησης” της νεολαίας από συγκεκριμένη πολιτική ορισμένων κύκλων στην χώρα της.

Η ίδια δήλωσε ότι ο λόγος που εγκατέλειψαν ένα συγκεκριμένο σχολείο στις  ΗΠΑ οι δύο γιοί της, ήταν επειδή οι υπεύθυνοι  ρωτούσαν τα αγόρια της σε εβδομαδιαία βάση “εάν ήταν «ακόμα σίγουροι» ότι ήταν αρσενικοί”.

Η Κέλι είπε ότι “η “ιδεολογία του φύλου” που προωθείται σήμερα στα σχολεία «δημιουργεί προβλήματα ψυχικής υγείας» και είναι «100 τοις εκατό καταχρηστική.

«Στο σχολείο των γιων μου ( σε ένα από τα καλύτερα σχολεία για αγόρια στη χώρα), ήταν « αν ακόμα θεωρούσαν σίγουρα »ότι ήταν αγόρια», είπε η Κέλι σε πρόσφατη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Μπόμπι Μπουράκ.

«Είστε ακόμα σίγουροι»; Αυτό ρωτούσαν τα αγόρια μου κάθε εβδομάδα, σαν να ήθελαν να αλλάξουν γνώμη. “Τίποτα από αυτά δεν αποκαλύφθηκε στους γονείς», συνέχισε η πρώην παρουσιάστρια ενός εκ των μεγαλυτέρων καναλιών στις ΗΠΑ του Fox News.

«Αυτά τα περίεργα είναι από αυτά που μαθαίνεις όταν τα παιδιά σου επιστρέφουν στο σπίτι μετά το γεγονός. Είναι εξωφρενικό, είναι μπερδεμένο και 100%καταχρηστικό», δήλωσε η Megyn Kelly, παρουσιάστρια του NBC News και παρουσιάστρια του “Megyn Kelly Today”.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου Burack για το τι πιστεύει ότι προκάλεσε αυτή την “πρακτική” στην εκπαίδευση, η Kelly ανέφερε ότι “οι εκπαιδευτικοί έχουν «μπερδευτεί λίγο με το τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις» και ως εκ τούτου έχουν μετατρέψει το «μη εκφοβισμό» σε «ώθηση συμμετοχής των παιδιών σε άλλη ατζέντα».

“Οι «λογικοί άνθρωποι» πρέπει να «αντισταθούν σε αυτό» και να καταστήσουν σαφές ότι αυτή η συμπεριφορά σε παιδιά και συγκεκριμένα σε αγόρια είναι παράνοια», δήλωσε η ίδια.

Τον περασμένο μήνα, μια δασκάλα της κομητείας Loudon της Βιρτζίνια παραιτήθηκε λόγω αυτού που αποκάλεσε ως  “εξαιρετικά πολιτικοποιημένη ατζέντα της θεωρίας των φύλων ( αρσενικό-θυληκό) που επιβάλλεται στους μαθητές εκεί.

Το 2019, σε μια πρόσφατη συνάντηση στο Μάντσεστερ της Ιντιάνα, οι γονείς εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για μια πολιτική που επιτρέπει σε κάποια αγόρια, να ισχυρίζονται ότι ταυτίζονται ψυχολογικά ως κορίτσια, και έτσι να τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των κοριτσιών στο Δημοτικό Σχολείο του Μάντσεστερ.

“Τότε απαγορεύτηκε στους γονείς να αντιδράσουν στην πολιτική των τρανς ατόμων σε σχέση με τις τουαλέτες με αποτέλεσμα ένας γονέας να πάρει τις δύο κόρες του από το σχολείο για να τις κάνουν μάθημα στο σπίτι ως αποτέλεσμα αυτής της αισχρής πολιτικής”, αναφέρει το άρθρο.

Τον Ιούνιο του 2021, η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση  «ριζοσπαστικές φεμινίστριες» στις ΗΠΑ, επέκριναν το σχολικό συμβούλιο στην κομητεία Loudoun της Βιρτζίνια, λόγω μιας πολιτικής για τους « ιδιωτικούς χώρους».

Οι φεμινίστριες επιβεβαίωσαν ότι «τα κορίτσια απαιτείται να έχουν ιδιωτικότητα από τα αγόρια, συμπεριλαμβανομένων των αγοριών που ισχυρίζονται ότι« ταυτίζονται ως κορίτσια ».

Κοινώς πρόκειται για θεωρίες που παραπέμπουν σε σόδομα και γόμορα της ΝΤΠ, η οποία στις ΗΠΑ μέσω ορισμένων σχολείων, πιθανότατα προωθεί την δική της κρυφή ατζέντα, την οποία στην συνέχεια θα θελήσει να “διασπείρει” σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ξεκίνησαν οι παράλογες θεωρίες, με το “γονέας-1 και γονέας-2, για να φτάσουν σε απίστευτες καταστάσεις με τα παιδιά στις ΗΠΑ, και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα όπως όλα δείχνουν.

pentapostagma.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles