Μη λυγίσει κανείς, ο αγώνας θα είναι διαρκής μέχρι την τελική νίκη, η οποία θα είναι σίγουρα δική μας γιατί ο Θεός είναι μαζί μας. - Triklopodia

Μη λυγίσει κανείς, ο αγώνας θα είναι διαρκής μέχρι την τελική νίκη, η οποία θα είναι σίγουρα δική μας γιατί ο Θεός είναι μαζί μας. - Triklopodia
Ακολουθεί άρθρο και βίντεο από την συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη της 29-8-2021 κατά της υποχρεωτικότητας στον [...]

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤIΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΙΣ 29.8.2021, εναντίον του καταναγκαστικού, υποχρεωτικού, πειραματικού, επικίνδυνου εμβολιασμού.

Συνοδεύεται με ηχητικό απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ με θέμα: Η μασονία συμφορά του ΕΘΝΟΥΣ & υπεύθυνη για την σκλαβιά της πατρίδος, από μασόνους ανθέλληνας πολιτικούς & αθεόφοβους επισκόπους.

Αποσπάσματα από τις ενέργειες και τον αγώνα των ελεύθερων αγωνιζομένων Ελλήνων, των ελεύθερων αγωνιζομένων Χριστιανών Ορθοδόξων, για Ορθή Πίστη, Λεύτερη Πατρίδα, δικαίωμα στην εργασία, για να νοιώθει κανείς ασφαλής στον τόπο του και να μπορεί να αντιστέκεται στον απολυταρχισμό.

Υπάρχουν ΄Ελληνες, υπάρχουν πολίτες και σε άλλες χώρες του παρόντος κόσμου, του κόσμου της σύγχυσης και της διαφθοράς, της απαξίωσης των θεσμών που θεμελιώνουν πολιτισμένες ανθρώπινες κοινωνίες, οι οποίοι αντιστέκονται και αγωνίζονται για τα ιδανικά που τείνουν να αφανίσουν σαν οδοστρωτήρες οι μισόκαλες, μισάνθρωπες αντίθετες προς το ΑΓΑΘΟ δυνάμεις.

Οι ΄Ελληνες πολίτες και πολλοί άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη, σήμερα, γράφουν ιστορία για τον ιερό αγώνα τους υπέρ των ιδανικών, υπέρ των οσίων και ιερών της Πίστεως, της Ελευθερίας, της Φιλοπατρίας, της Ειρήνης, της Ασφάλειας, της Εργασίας, της Οικογένειας και ενάντια σε κάθε ολοκληρωτική επιβολή.

Εδώ λοιπόν, στον πρόσκαιρο παρόντα καιρό, γράφουν ιστορία και ψηλά ο Ουρανός τους καταγράφει έναν – έναν στο μεγάλο ουράνιο βιβλίο της αιωνιότητας.

Μη λυγίσει κανείς, ο αγώνας θα είναι διαρκής μέχρι την τελική νίκη, η οποία θα είναι σίγουρα δική μας γιατί ο Θεός είναι μαζί μας.

Ευχαριστούμε τη κυρία  Μαρία – ΄Αννα Σμυρναίου-Αργυροπούλου που μας έστειλε το άρθρο

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image