ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ για το καλό, την υγεία μας και τον νέο ψηφιακό μας κόσμο. - Triklopodia

ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ για το καλό, την υγεία μας και τον νέο ψηφιακό μας κόσμο. - Triklopodia
Η ατζέντα του ΟΗΕ και του ΠΟΥ, για να αποφευχθεί η επανάληψη του κορωνοϊού της [...]
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ιστορική δέσμευση της 20ής Σεπτεμβρίου 2023 που επέδειξαν οι παγκόσμιοι ηγέτες, στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, να ενισχύσουν τη διεθνή συνεργασία, τον συντονισμό, τη διακυβέρνηση και τις επενδύσεις που απαιτούνται για να αποτραπεί η επανάληψη των καταστροφικών επιπτώσεων στην υγεία και τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις που προκάλεσε το COVID-19, να γίνει ο κόσμος καλύτερα προετοιμασμένος για μελλοντικές πανδημίες και να επανέλθει σε τροχιά επίτευξης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.
“Η πρώτη σύνοδος κορυφής αρχηγών κρατών για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση πανδημιών αποτελεί ιστορικό ορόσημο στην επείγουσα προσπάθεια να γίνουν όλοι οι άνθρωποι του κόσμου ασφαλέστεροι και καλύτερα προστατευμένοι από τις καταστροφικές επιπτώσεις των πανδημιών”, δήλωσε ο Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ. “Χαιρετίζω αυτή τη δέσμευση των παγκόσμιων ηγετών να παράσχουν την πολιτική στήριξη και την κατεύθυνση που απαιτείται, ώστε ο ΠΟΥ, οι κυβερνήσεις και όλοι οι εμπλεκόμενοι να μπορούν να προστατεύσουν την υγεία των ανθρώπων και να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την επένδυση στις τοπικές ικανότητες, τη διασφάλιση της ισότητας και την υποστήριξη της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής υγείας έκτακτης ανάγκης που χρειάζεται ο κόσμος”.
Η πολιτική δήλωση, που εγκρίθηκε από τον κ. Ντένις Φράνσις, Πρόεδρο της 78ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, και ήταν αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων υπό την ικανή ηγεσία των Πρέσβεων Gilad Erdan του Ισραήλ και Omar Hilale του Μαρόκου, υπογράμμισε τον καίριο ρόλο που διαδραματίζει ο ΠΟΥ ως “η κατευθυντήρια και συντονιστική αρχή για τη διεθνή υγεία” και την ανάγκη “να δεσμευτεί περαιτέρω για βιώσιμη χρηματοδότηση που θα παρέχει επαρκή και προβλέψιμη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η οποία θα του επιτρέπει να διαθέτει τους πόρους που απαιτούνται για την εκπλήρωση των βασικών του καθηκόντων”.]

«Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα είναι ασφαλέστεροι και καλύτερα προστατευμένοι από τις καταστροφικές συνέπειες των πανδημιών», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus.
«Χαιρετίζω αυτή τη δέσμευση από τους παγκόσμιους ηγέτες να παράσχουν την απαραίτητη πολιτική υποστήριξη και κατεύθυνση, ώστε ο ΠΟΥ, οι κυβερνήσεις και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να προστατεύσουν την υγεία των ανθρώπων και να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για να επενδύσουν στην τοπική ικανότητα για απόδοση δικαιοσύνης και υποστήριξη της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής υγείας έκτακτης ανάγκης. ”
Προς το παρόν είναι άγνωστο πόσοι παγκόσμιοι ηγέτες υποστηρίζουν πλήρως τα πρόσφατα εγκεκριμένα έγγραφα του ΠΟΥ, συμπεριλαμβανομένου του ριζικά αναθεωρημένου Διεθνούς Κανονισμού Υγείας (IHR), ο οποίος περιλαμβάνει τη λεγόμενη Συνθήκη Πανδημίας.
μέχρι στιγμής έχουν γίνει 90 σημεία αναθεώρησης στο ΔΚΥ. Μόλις οριστικοποιηθεί το παγκόσμιο σχέδιο, θα προωθηθεί στην επόμενη σύνοδο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (WHA), που έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2024.
Μόλις συμβεί αυτό, το ΔΚΥ θα καταστεί αποτελεσματικό και δεσμευτικό για όλα τα μέλη του ΟΗΕ χωρίς δικαίωμα ψήφου .
ο Health Ranger πήρε πρόσφατα συνέντευξη από την Dr. Η Astrid Stuckelberger πήρε συνέντευξη για όλα αυτά. Η Stuckelberger είναι ειδική σε τέτοια θέματα χάρη στη μακρά καριέρα της στη Γενεύη της Ελβετίας, γνωστή και ως σημείο μηδέν για το παγκοσμιοποιητικό κατεστημένο της υγείας:
Οι κυβερνήσεις που αρνούνται να συμφωνήσουν με το σχέδιο θα αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις από αυτή την άρνηση

======================
15 Νοεμβρίου 2023 | Έλεγχος στοιχείων
Η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ λαμβάνει υπόψη τα ανθρώπινα δικαιώματα

Με βάση τις εμπειρίες από την πανδημία του κορωνοϊού, τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ αποφάσισαν το 2021 να διαπραγματευτούν ένα παγκόσμιο μέσο για την ενίσχυση της πρόληψης, της ετοιμότητας και της αντιμετώπισης της πανδημίας. Αυτό το έργο υποστηρίζεται επίσης από την Ελβετία . Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (BAG) εκπροσωπεί την Ελβετία σε αυτή τη διαδικασία.

Σε ένα φυλλάδιο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διατυπώνονται διάφοροι φόβοι για ένα λεγόμενο συμβόλαιο πανδημίας. Συγκεκριμένα, υπάρχουν προειδοποιήσεις για περιορισμούς στα ανθρώπινα δικαιώματα και απώλεια κυριαρχίας στην Ελβετία. Τι κρύβεται πίσω από τη συνθήκη για την πανδημία και τι θα σήμαινε για την Ελβετία;
Οι ισχυρισμοί στο φυλλάδιο είναι αβάσιμοι. Η τρέχουσα πρόταση συνθήκης για την πανδημία δείχνει ότι τόσο τα ανθρώπινα δικαιώματα όσο και η κυριαρχία των υπογραφόντων κρατών έχουν κεντρικό ρόλο. Ο ΠΟΥ δεν μπορούσε να επιβάλει μέτρα στην Ελβετία με αυτή τη συνθήκη.
Η τρέχουσα πρόταση συνθήκης για την πανδημία είναι δημόσια διαθέσιμη από τις 30 Οκτωβρίου 2023. Στόχος της λεγόμενης σύμβασης πανδημίας είναι η βελτίωση της ανίχνευσης, της πρόληψης και της αντιμετώπισης των πανδημιών. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η συμφωνία θα λάβει τελικά τη μορφή συνθήκης· μερικές φορές γίνεται λόγος για διεθνές μέσο .

Το φυλλάδιο παρουσιάζει μια εικόνα του ΠΟΥ ως οργανισμού που καθορίζει συνολικά τα κράτη και παραβλέπει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, με τον τρόπο που προκύπτει η συνθήκη για την πανδημία. Συγκεκριμένα, το φυλλάδιο αναφέρει ότι τα βασικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν αποτελούν πλέον μέρος των Συνθηκών και ότι η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία της έκφρασης δεν ισχύουν πλέον.
Επιπλέον, η συνθήκη για την πανδημία υποτίθεται ότι υπονομεύει το ελβετικό σύνταγμα και τους νόμους, δηλαδή περιορίζει την ελβετική κυριαρχία. Δεν δίνονται στοιχεία για αυτό. Μια ματιά στην πρόταση της συνθήκης για την πανδημία δείχνει μια διαφορετική εικόνα.

Τόσο η κυριαρχία των κρατών μελών όσο και τα ανθρώπινα δικαιώματα αναφέρονται ρητά σε αυτό. Μεταξύ των βασικών αρχών του άρθρου 3, το πρώτο σημείο που αναφέρεται είναι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: «Η εφαρμογή της παρούσας συμφωνίας θα πραγματοποιείται με πλήρη σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων». Το προοίμιο της τρέχουσας έκδοσης της συνθήκης για την πανδημία υπενθυμίζει επίσης το σύνταγμα του ΠΟΥ , στο οποίο το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υγείας αναφέρεται ως ένα από τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η δεύτερη θεμελιώδης αρχή είναι η κυριαρχία σύμφωνα με το άρθρο 3: «Τα κράτη έχουν το κυρίαρχο δικαίωμα να θεσπίζουν και να εφαρμόζουν νόμους στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την υγεία, σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και τις γενικές αρχές του διεθνούς δικαίου » .

Φόβοι σε σχέση με τη συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ έχουν ήδη εκφραστεί στο κοινοβούλιο της Βέρνης. Η κυριαρχία της Ελβετίας ενόψει της συνθήκης για την πανδημία βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέμβασης από τον Franz Grüter, Εθνικό Σύμβουλο του SVP του Ελβετικού Λαϊκού Κόμματος. Στην απάντησή του, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αναφέρει ότι ο ΠΟΥ δεν μπορεί να επιβάλει μέτρα στα κράτη μέλη του. Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Συντάγματος του ΠΟΥ, τα κράτη μέλη έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν επιφυλάξεις σε κανονισμούς ή να τους απορρίπτουν. Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, τα μέτρα θα μπορούσαν επίσης να απορριφθούν.

Η πρόταση για τη συνθήκη για την πανδημία εκπονήθηκε από το Διακυβερνητικό Διαπραγματευτικό Όργανο του ΠΟΥ (INB). Η πρόταση συζητείται επί του παρόντος στην έβδομη συνεδρίαση του INB για τη συνθήκη για την πανδημία. Εκτός από τα κράτη μέλη του ΠΟΥ, παρατηρητές, σχετικά ενδιαφερόμενα μέρη και άλλοι παράγοντες γίνονται δεκτοί στις συνόδους ολομέλειας έναρξης και λήξης.
Η πρόταση έχει προγραμματιστεί να ψηφιστεί τον Δεκέμβριο του 2023 . Εάν εγκριθεί, το κείμενο θα αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις. Μόνο μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων θα αποφασίσει η Ελβετία εάν θα προσχωρήσει στη συμφωνία. Το σχέδιο είναι η τελική έκδοση να είναι διαθέσιμη το 2024.
πηγή 15-11-23
https://www.keystone-sda.ch/de/web/guest/w/pandemievertrag-der-who-ber%C3%BCcksichtigt-menschenrechte
====================

Τα τελευταία χρόνια, ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, έχει ρίξει δισεκατομμύρια δολάρια στο σχέδιό του στο «Metaverse» – για μια ψηφιακή «πραγματικότητα» που δημιούργησε και ελέγχει.
Ο Ζούκερμπεργκ είναι πλήρως αφοσιωμένος στο όραμά του για το κοινό να «ζει τη ζωή του» στο μετασύμπαν.

Τόσο πολύ που η μητρική Meta του Facebook, η οποία περιλαμβάνει επίσης το Instagram, το WhatsApp και τώρα το Metaverse, έχει βάλει τόσους πόρους στο έργο που ο γίγαντας της Μεγάλης τεχνολογίας χάνει τώρα χρήματα.
Το Metaverse είναι η τελευταία προσπάθεια της Meta να αναπτύξει νέα προϊόντα που παγιδεύουν τους χρήστες με εθιστικούς αλγόριθμους και υπηρεσίες.
Το 2021, ο πληροφοριοδότης του Facebook Φράνσις Χάουγκεν κατηγόρησε τον Μέτα ότι στοχεύει παιδιά και εφήβους για οικονομικό όφελος.
Διέρρευσε ένα έγγραφο που έλεγε ότι το έφηβο κοινό ήταν «ένα πολύτιμο αλλά ανεκμετάλλευτο κοινό».
Μόλις εβδομάδες αφότου ο Haugen αποκάλυψε τις τακτικές της εταιρείας, ο Zuckerberg έδωσε στο κοινό μια πρώτη ματιά στο πιο εθιστικό προϊόν της Meta μέχρι σήμερα: το Facebook Horizon.
Η χορογραφημένη εικονική περιοδεία του Zuckerberg στο νέο προϊόν τον Οκτώβριο του 2021 επικρίθηκε ως «σούπερ παράξενη».

Το έργο που αποκάλυψε, τώρα γνωστό ως “Metaverse”, είναι ένας ψηφιακός κόσμος στον οποίο ζουν ουσιαστικά οι χρήστες και μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω ενός ακουστικού εικονικής πραγματικότητας (VR) όπως το Oculus Quest του Facebook.
Η ανατριχιαστική επίδειξη του Ζούκερμπεργκ έδειξε πώς οι χρήστες μπορούσαν να «κάνουν παρέα» με φίλους και να συναντηθούν με συναδέλφους χωρίς να βγουν ποτέ από το σπίτι.

η εμμονή του Zuckerberg με το Metaverse
το Metaverse προσφέρει επίσης νέα καταναλωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων φυσικών και βιοτεχνολογικών αναβαθμίσεων στο ανθρώπινο σώμα.
Η Meta έχει ήδη καταθέσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα βιονικά μάτια που επιτρέπουν στους χρήστες να παίρνουν μαζί τους την εικονική τους πραγματικότητα όπου κι αν πάνε χωρίς να χρειάζεται ποτέ να την εγκαταλείψουν.

Ο Zuckerberg εργάζεται επίσης σε άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες.
Αυτά περιλαμβάνουν ένα πρωτότυπο “συνθετικό δέρμα” που ονομάζεται ReSkin και πνευματικά “απτικά γάντια” που επιτρέπουν στους χρήστες να αισθάνονται και να κατανοούν κυριολεκτικά το Metaverse.
Οι καινοτόμοι αναπτύσσουν ακόμη και διαχυτές αρωμάτων που ψεκάζουν μια χημική ομίχλη στη μύτη του χρήστη, ώστε να μπορούν να «μυρίσουν» το Metaverse.
Η λίστα περιλαμβάνει βασικές μυρωδιές όπως σοκολάτα, φράουλα, ακόμη και «παραλία».

Υπάρχουν, όμως, και πιο διακριτικές μυρωδιές όπως «γοητεύω» και «εξολοθρεύω»

Η εμμονή του επιβεβαιώνεται από την τρέχουσα συνεργασία με τη δημοφιλή μάρκα γυαλιών ηλίου Ray-Ban.

Την περασμένη Πέμπτη, η Meta ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική συνεργασία με την κινεζική εταιρεία Tencent για να κάνει τα ακουστικά φθηνότερα και πιο προσιτά.

Όπως τεκμηριώνει ο Controligarchs, οι απώλειες του Meta είναι βραχύβιες, ενώ οι προσδιορισμοί του Metaverse θα είναι μόνιμοι.

Περισσότερες από πεντακόσιες μεγάλες εταιρείες συμβάλλουν επίσης στην οικοδόμηση του μετασύμπαντος.

Η Coca-Cola κυκλοφόρησε μια νέα σόδα με γεύση pixel που «γεννήθηκε στο μετασύμπαντο».

Μια άλλη εταιρεία που ονομάζεται Taste the TV έχει αναπτύξει μια μέθοδο που επιτρέπει στους χρήστες να γλείφουν κυριολεκτικά τις οθόνες τους για να «γευτούν» το Metaverse.

ο κατασκευαστής iPhone θα κυκλοφορήσει τα δικά του γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που θα ονομάζονται Apple Vision Pro.

Το Metaverse λαμβάνει τώρα μεγάλη υποστήριξη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες στον ιστότοπο του WEF σχετικά με το Metaverse και μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται « Ορισμός και κατασκευή του Metaverse ».
Η παγκοσμιοποιητική οργάνωση του Klaus Schwab διαδίδει θετικούς τίτλους όπως «Το 71% των στελεχών λέει ότι το Metaverse θα είναι καλό για την οικονομία.
Το WEF έχει τοποθετηθεί ως διαμεσολαβητής βέλτιστων πρακτικών για αυτόν τον νέο ψηφιακό κόσμο.
Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, το WEF πιέζει ώστε το “Digital ID” και το “Digital Cash” του να ενσωματωθούν βαθιά στο metaverse από την αρχή.

Το μετα-rebranding του Zuckerberg έχει επικριθεί ως «τακτική» ή πιθανή «απόσπαση της προσοχής» από το γεγονός ότι οι εταιρείες του βασίζονται στον εθισμό ως επιχειρηματικό μοντέλο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι τα νέα προϊόντα VR της Meta έχουν ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες να εθίσουν τους χρήστες, ειδικά τα παιδιά.
Οι πρόσφατες μηνύσεις από εισαγγελείς στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αποκαλύψουν αυτές τις εθιστικές προσπάθειες ελέγχου του μυαλού που επιδιώκουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.
Ο Ζούκερμπεργκ και οι εταιρείες του πρέπει να λογοδοτήσουν.
———————-
ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει χορηγήσει στον εαυτό του ποινική ασυλία στο καταστατικό του ;
«Γιατί μια οργάνωση πρέπει να χορηγεί στον εαυτό της ποινική ασυλία; «Δεν μιλάμε για πολιτική δίωξη, αλλά για ποινική δίωξη»,
Αυτό περιλαμβάνει επίσης έρευνες για ανάρμοστη συμπεριφορά.
«Γιατί είναι τόσο σημαντικό να περιλαμβάνεται στα καταστατικά ότι όποιος εργάζεται υπό την αιγίδα του ΠΟΥ εξαιρείται από τη δίωξη»,
https://apps.who.int/gb/bd/pdf_files/BD_49th-en.pdf#page=34

https://www.pravda-tv.com/2023/11/die-schreckliche-geheimagenda-der-un-und-der-who-totale-versklavung-der-menschheit-durch-eine-globale-gesundheitsdiktatur-2/

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image