Πλήρως εμβολιασμένοι διάσημοι του Χόλιγουντ αναρωτιούνται γιατί ξαφνικά παθαίνουν COVID-19, καρκίνο και χειρότερα - Triklopodia

Πλήρως εμβολιασμένοι διάσημοι του Χόλιγουντ αναρωτιούνται γιατί ξαφνικά παθαίνουν COVID-19, καρκίνο και χειρότερα - Triklopodia
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ -Η επιστήμη έχει αποδεχθεί σε αυτό το σημείο ότι τα λεγόμενα «εμβόλια» του COVID-19 [...]
ΔΙΕΘΝΗ.ΥΓΕΙΑ. - 17 Αυγ 2021 - 8:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ -Η επιστήμη έχει αποδεχθεί σε αυτό το σημείο ότι τα λεγόμενα «εμβόλια» του COVID-19

δεν σταματούν την εξάπλωση του COVID-19,

προκαλούν όλες τις λεγόμενες μεταλλάξεις και

τελικά θα σας σκοτώσουν σε ένα ή δύο χρόνια εάν λάβατε τις πραγματικές ενέσεις και όχι το εικονικό φάρμακο.

Έχουμε δει αναφορές ότι πάνω από το 80% των φιαλιδίων του mRNA και του ιού φορέα DNA που χορηγούνται στο ευρύ κοινό τώρα είναι ψευδοφάρμακα.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχθούν τα παραπάνω, εάν αποκλειστεί η μαρτυρία ενός πληροφοριοδότη στο Κογκρέσο. Υπάρχουν όμως αρκετά βίντεο με φαρμακοποιούς που ανοίγουν σφραγισμένα κουτιά φιαλιδίων «εμβολίου» και βρίσκουν κενά ένθετα που υποτίθεται ότι έχουν πληροφορίες για τα συστατικά, την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα, τις παρενέργειες κ.λπ.

Φυσικά, οι υπάλληλοι της προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης «έλεγξαν τα γεγονότα» σε όλα αυτά τα βίντεο και κατέληξαν σε πρωτοφανή επίπεδα δόλου και χειραγώγησης για να δικαιολογήσουν τα κενά ένθετα. Αλλά είναι απόλυτα λογικό τα περισσότερα ή τουλάχιστον τα μισά φιαλίδια να είναι ψευδοφάρμακα. Pfizer κ.α. διεξάγουν κλινικές δοκιμές τόσο σε ακούσιους όσο και πρόθυμους συμμετέχοντες για το πειραματικό mRNA και τις ενέσεις ιικών φορέων DNA έως το 2023 και αργότερα .

Τα ψευδοφάρμακα, πιθανότατα προσδιοριζόμενα από τους αριθμούς παρτίδας, είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Αλλά τα ψευδοφάρμακα είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πιέζουν για τους «τρίτους ενισχυτικούς εμβολιασμούς». Αν δεν σας πέτυχαν στην πρώτη δόση, θα το κάνουν στη 2η δόση. Ανεξάρτητα από αυτό, οι ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές είναι τελείως φάρσες.

Οι διαχειριστές δοκιμών του εμβολίου, αποκάλυψαν την κατάσταση εμβολιασμού (εικονικό φάρμακο ή πραγματική παρέμβαση) σε όλους τους συμμετέχοντες στην κλινική δοκιμή. Πολλοί στις ομάδες του εικονικού φαρμάκου τότε επέλεξαν να κάνουν τις πραγματικές ενέσεις . Επομένως, δεν υπάρχουν ομάδες ελέγχου που να συγκρίνονται με τις ομάδες παρέμβασης. Όλα είναι λογοπαίγνια και καμία ποσότητα αληθινής επιστήμης και γεγονότων δεν θα επηρεάσει τους οπαδούς της λατρείας.

Η καθιερωμένη επιστήμη σχετικά με τους κινδύνους και την αναποτελεσματικότητα του «εμβολίου» του COVID-19

Εδώ είναι κάτι που αυτός ο blogger δεν πίστευε ότι θα έγραφε. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει θεσπίσει απαγορεύσεις μουσουλμάνων, απαγορεύσεις της Κίνας και απαγορεύσεις μεταναστών από τα νότια των συνόρων. Αλλά μια απαγόρευση των Σιωνιστών ήταν αδιανόητη μέχρι το 2021.

Απαγόρευση ταξιδιού στο Ισραήλ

Το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ έβαλε το Ισραήλ στο νούμερο 4 της λίστας «Μην ταξιδεύετε» χθες (11 Αυγούστου 2021) λόγω των μαζικών επιδημιών COVID-19. Αυτά τα ξεσπάσματα συμβαίνουν παρά το ότι το 60% των Ισραηλινών έχουν εμβολιαστεί πλήρως, σύμφωνα με τον ιχνηλάτη των New York Times .

Περαιτέρω, οι «Times of Israel» ανέφεραν ότι 14 άτομα που έλαβαν την τρίτη «ενισχυτική δόση» προσβλήθηκαν από τον COVID-19 . Το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας κατέγραψε 7.700 νέα κρούσματα COVID-19 (κυρίως Δέλτα) μεταξύ 1 Μαΐου 2021 και 1 Ιουλίου 2021. Μόνο 72 από αυτά τα περιστατικά ήταν άτομα με φυσική ανοσία, ενώ αντίθετα πάνω από 3.000 ήταν πλήρως εμβολιασμένα .

Το CDC παραδέχεται ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν

Ξεχάστε το Ισραήλ. Ας μιλήσουμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το CDC δημοσίευσε μια μελέτη στις 30 Ιουλίου για την κομητεία Barnstable της Μασαχουσέτης. Διαπίστωσε ότι το 74% των περιπτώσεων COVID-19 για τον Ιούλιο, ήταν άτομα πλήρως εμβολιασμένα .

Η μελέτη κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι τα ιικά φορτία σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα ήταν ελαφρώς υψηλότερα από τα μη εμβολιασμένα. Έτσι, το CDC παραδέχτηκε ότι αυτές οι ενέσεις δεν έχουν άλλο σκοπό από το να αρρωστήσουν τους ανθρώπους. Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει σημασία για τους σκληροπυρηνικούς λάτρεις.

Το παράδειγμα του Γιβραλτάρ

Το μικροσκοπικό βρετανικό έδαφος του Γιβραλτάρ έχει πληθυσμό περίπου 34.000 κατοίκους πλήρους απασχόλησης.

Το Γιβραλτάρ είναι 99% πλήρως εμβολιασμένο και είναι έτσι από τις 4 Μαΐου.

Δεν υπήρχαν περισσότερα από δύο νέα κρούσματα COVID-19 ημερησίως στο Γιβραλτάρ από την 1η Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε ραγδαία, φτάνοντας τα 31 νέα κρούσματα ημερησίως έως τις 20 Ιουλίου, αύξηση 3.000%, σύμφωνα με τους Financial Times. Ο αριθμός κυμαίνεται τώρα γύρω στα 27 νέα κρούσματα την ημέρα.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε όλες τις λεγόμενες «πρωτοποριακές υποθέσεις» που καλύψαμε από τον Μάρτιο. Έτσι και πάλι, είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι αυτές οι ενέσεις δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά βλάπτουν τους ανθρώπους. Ο Δρ Dan Stock της Ιντιάνα έγινε viral μόνο επειδή είπε την αλήθεια και την αντικειμενική επιστήμη για αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις την περασμένη εβδομάδα.

Η ιστορία των John και May Cropley αξίζει επίσης να αναφερθεί. Το ζευγάρι από τη Σκωτία ήταν παντρεμένο για 50 χρόνια. Και οι δύο ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και πέθαναν από COVID-19 μέσα σε 12 ώρες ο ένας από τον άλλο.

Αλλά το αφήγημα ότι «το εμβόλιο είναι καλό» συνεχίζεται αμείωτο στα συστημικά μέσα και τη μεγάλη τεχνολογία. Η ειδωλολατρία είναι το κύριο όπλο για να γίνει αυτό.

Glitch in the Matrix με διασημότητες

Η λατρεία των διασημοτήτων είναι μια παγκόσμια ασθένεια. Ο Fauci έγινε ο Ιησούς Χριστός στους σκληροτράχηλους λάτρεις. Οι δυνάμεις του μέλλοντος χρησιμοποιούν τους ανθρώπους του Χόλιγουντ ως υπηρέτες τους, κολλητούς τους, για να διαδώσουν και να ενισχύσουν τη δυστοπική προπαγάνδα. Ο Sean «Jeff Spicoli» Penn ζητά  υποχρεωτικές ενέσεις mRNA για όλο το Χόλιγουντ.  Ανεξάρτητα από αυτό, η γραμμή «αυτοί οι τύποι είναι αδελφάρες» από το «Fast Times at Ridgemont High» εξακολουθεί να είναι απολύτως ξεκαρδιστική.

Αλλά και πάλι, εκτός εάν είναι προκαθορισμένο και σκηνοθετημένο, αυτές οι ενέσεις δεν κάνουν διακρίσεις. Και αρκετοί σκληροπυρηνικοί στο «εμβόλιο» του Χόλιγουντ το μαθαίνουν αυτό με τον δύσκολο τρόπο.

Christina Applegate – Σκλήρυνση κατά πλάκας

Η πρώην σταρ των «Παντρεμένοι … με παιδιά» ανακοίνωσε την Τρίτη στο Twitter ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ).

Η ΣΚΠ είναι μια αυτοάνοση διαταραχή χωρίς γνωστή αιτία. Φυσικά έχουμε καλύψει πολυάριθμες περιπτώσεις αυτοάνοσων διαταραχών μετά την ένεση. Είτε πρόκειται για σπασμούς , δυστονία , σύνδρομο Guillain-Barré ή κάποια άλλη διαταραχή που μάθαμε το 2021, που αυτές οι δόσεις τους προκαλούν στα σίγουρα.

Δεν υπάρχει οριστική απόδειξη ότι η 49χρονη Applegate, έλαβε μία από τις πειραματικές ενέσεις. Αλλά εμφανίστηκε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest στις 26 Μαρτίου. Ο Seacrest είπε κάτι για ένα όνειρο όπου έκανε το «εμβόλιό» του και ο διαχειριστής τον ρώτησε αν ήθελε να συνεργαστεί με την Christina Applegate σε ένα έργο.

Η Applegate απάντησε, λέγοντας ότι δεν έχει βγει από το δωμάτιό της εδώ και ένα χρόνο λόγω του COVID-19. Στη συνέχεια, ο Seacrest είπε «πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο μας όταν μπορούμε». Ο Applegate είπε, «αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα το δικό μου.»

Κάθι Γκρίφιν – Καρκίνος του πνεύμοναΗ 60χρονη κωμικός και ηθοποιός ανακοίνωσε στις 2 Αυγούστου στο Twitter ότι έχει καρκίνο του πνεύμονα.  Υπάρχουν δύο πράγματα που εμφανίζονται στο tweet. Η Γκρίφιν επεσήμανε ότι δεν έχει καπνίσει ποτέ τσιγάρο (κι υποθέτουμε, δεν εργάστηκε ποτέ σε εργοστάσιο μολυσμένο με αμίαντο ), αλλά εμφανίστηκε να έχει προσβληθεί από καρκίνο του πνεύμονα. Το δεύτερο μέρος είναι παράξενο και αφηγηματικό. Η Γκρίφιν είπε: «Είμαι πλήρως εμβολιασμένη» και υπονόησε ότι προτιμάει να έχει καρκίνο του πνεύμονα παρά να είχε COVID-19.

Η Γκρίφιν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την ίδια μέρα για να αφαιρέσει το μισό του αριστερού πνεύμονα. Καλύψαμε την ιστορία της πρώην παρουσιάστριας ειδήσεων της Ατλάντα Jovita Moore που προσβλήθηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο 12 ημέρες μετά τις ενέσεις της Pfizer.

Reba McEntire-COVID-19 παρά το γεγονός ότι ήταν «πλήρως εμβολιασμένη»

Η 66χρονη τραγουδίστρια της country μουσικής έκανε ζωντανή μετάδοση στο TikTok στις 6 Αυγούστου. Στο σημείο των 21 λεπτών, ιδού τι λέει:

«Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα: αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά και γίνεται και πάλι τραχιά. Παιδιά, παρακαλώ μείνετε ασφαλείς. Φορέστε τη μάσκα σας. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε. Μείνετε σπίτι. Δεν είναι διασκεδαστικό να το κάνεις αυτό. Το έκανα. Ο Rex και εγώ το κάναμε και δεν είναι διασκεδαστικό. Δεν νιώθεις καλά. Είμαστε και οι δύο εμβολιασμένοι και το έχουμε ακόμα, οπότε μείνετε ασφαλείς, μείνετε στο σπίτι και προστατευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε ».

Με άλλα λόγια, η αληθινή, αντικειμενική επιστήμη είναι και πάλι σωστή. Αυτές οι ενέσεις δεν έχουν απτά οφέλη, εκτός εάν λάβετε υπόψη ως οφέλη τις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Χάιντι Φέρρερ – Αυτοκτονία

Η Ferrer είναι η λιγότερο διάσημη από αυτήν την ομάδα. Είναι πιο γνωστή για τη συγγραφή αρκετών επεισοδίων της εφηβικής τηλεοπτικής δραματικής σειράς Dawson’s Creek στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η Ferrer αυτοκτόνησε στις 26 Μαΐου. Το αφήγημα είναι ότι είχε «COVID-μακράς διάρκειας» και τα συμπτώματα την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Όμως, οι περισσότερες ιστορίες των μέσων ενημέρωσης αφήνουν πολύ σημαντικές λεπτομέρειες.

Ο Νικ Γκούτε, ο σύζυγός της, είπε ότι η Ferrer έλαβε μια πειραματική ένεση mRNA στις 8 Μαρτίου. Παρόλο που έχει εξακριβωθεί ότι είπε ότι είναι «υπέρ του εμβολίου», περιέγραψε στη σύζυγό του που έλαβε την ένεση ως «μοιραίο λάθος». Εδώ είναι τι είπε, σύμφωνα με το TooFab :

Πολλοί φορείς της «παλιάς σχολής» θεώρησαν ότι θα μπορούσε να βελτιώσει τα συμπτώματά της. Στην περίπτωσή της είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Την επέστρεψε εκεί που ήταν τον περασμένο Ιούλιο και οδήγησε επίσης στους νευρολογικούς τρόμους που ήταν πολύ τρομακτικοί, σχεδόν σαν τους τρόμους του Πάρκινσον που την κράτησαν ξύπνια αργά το βράδυ και κατέστησαν αδύνατο τον ύπνο. Νομίζω ότι απλά ένιωσε ότι θα γινόταν χειρότερα, θα έχανε την ικανότητα να περπατάει, θα κατέληγε σε αναπηρικό αμαξίδιο και δε θα μπορούσε να λούζεται μόνη της ».

Η συνέντευξη έγινε αρχικά από το CNN. Αλλά φυσικά απαξίωναν το ρόλο των ενέσεων.

Έχουν όμως σημασία όλα αυτά;

Η απάντηση είναι όχι. Η ελπίδα είναι ότι ο γενικός πληθυσμός θα δει τις ιστορίες των ειδώλων του, θα ξεφύγει από τον έλεγχο του μυαλού και θα ανακτήσει κάποια εμφάνιση κριτικής σκέψης. Αλλά αυτό φαίνεται πολύ απίθανο. Ο COVID είναι λατρεία. Τα «εμβόλια» είναι το Μυστήριο. Ο Fauci είναι ο Θεός. Έχουμε να κάνουμε με θρησκευτικούς ζηλωτές που είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για το πειραματικό mRNA και το DNA του ιικού φορέα. Όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την ελευθερία, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη.

Μείνετε σε εγρήγορση και προστατέψτε τους φίλους και τους αγαπημένους σας.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: thecovidblog.com

kanenazori.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΠηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image