Τι θα ανακάλυπτε ο Τραμπ για τα εμβόλια;;; ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ» για τον Bill Gates - Triklopodia

Τι θα ανακάλυπτε ο Τραμπ για τα εμβόλια;;; ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ» για τον Bill Gates - Triklopodia
Όλα υπάρχουν… Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος, Bill Gates, είχε πει πως [...]

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος, Bill Gates, είχε πει πως είχε μια συνάντηση με τον πρώην Αμερικανό, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως δήλωσε:

«Δεν έχω συναντήσει τον Ντόναλτ Τράμπ πριν εκλεγεί. Τον είδα στον Πύργο Τράμπ και είπα, “η επιστήμη είναι μια καινοτομία, -υπέροχο πράγμα, θα έπρεπε να είστε ηγέτης που οδηγεί την καινοτομία”.

Την επόμενη φορά που τον είδα ήταν τον Μάρτιο, -μετά από αυτό, -τον Μάρτιο του 2017 στον Λευκό Οίκο. Και στις δύο αυτές συναντήσεις με ρώτησε αν τα εμβόλια ήταν κάτι κακό, γιατί σκεφτόταν μια επιτροπή για να εξετάσει τις παρενέργειες των εμβολίων».

Επομένως, όπως σχολιάζουν εναλλακτικοί δημοσιογράφοι, ο Τραμπ εξέταζε την σύσταση μιας επιτροπής για να εξετάσει τις επιπτώσεις των εμβολίων. Γιατί να είναι κάποιος ενάντια σε αυτό;

Συνεχίζει ο Gates:

«Και κάποιος ονόματι Robert Kennedy Jr, τον συμβούλευε ότι τα εμβόλια προκαλούσαν αυτά τα πράγματα.  Και είπα -“Όχι”! Νομίζω αυτό θα ήταν αδιέξοδο».

Εάν είναι αδιέξοδο, σημαίνει ότι η επιτροπή εμβολίων που ο Τράμπ θα έστηνε, θα ανακάλυπτε ότι τα εμβόλια ήταν όλα εξαιρετικά ασφαλή και αποτελεσματικά. Αυτό δεν είναι αδιέξοδο. Ή μήπως θα ανακάλυπτε κάτι άλλο;;;, καταλήγουν τα εναλλακτικά μέσα στις ΗΠΑ.

scr

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image