Τραγωδία: 20χρονη φοιτήτρια της ιατρικής πέθανε από καρδιακή προσβολή ΜΙΑ ΜΕΡΑ μετά το εμβόλιο για τον Covid - Triklopodia

Τραγωδία: 20χρονη φοιτήτρια της ιατρικής πέθανε από καρδιακή προσβολή ΜΙΑ ΜΕΡΑ μετά το εμβόλιο για τον Covid - Triklopodia
Σοκαρισμένοι οι δικοί της άνθρωποι… Η οικογένεια μιας 20χρονης φοιτήτριας ιατρικής στο Κάνσας θρηνεί, αφού [...]

Η οικογένεια μιας 20χρονης φοιτήτριας ιατρικής στο Κάνσας θρηνεί, αφού υπέκυψε σε καρδιακή ανακοπή μέσα σε μία ημέρα από την λήψη του εμβολίου για τον Covid-19.

Σε μια τραγική ανάρτηση στο Facebook την Τρίτη, η οικογένεια της Regan Lewis σχολίασε ότι «δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι υπάρχει σύνδεση» μεταξύ του πρόωρου θανάτου της και του εμβολιασμού Covid που δέχθηκε μία ημέρα πριν, προκειμένου να λάβει μέρος σε κλινικές μελέτες σε σχολή νοσηλευτικής.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι υπάρχει σύνδεσμος, αλλά η όμορφη 20χρονη υγιής κόρη μας, η Regan Lewis έκανε εμβόλιο Covid χθες για να μπορέσει να συμμετάσχει στις κλινικές μελέτες της», έγραψε στο Facebook η μητέρα του Regan, Connie.

«Σήμερα, υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Kearney. Είναι σε αναπνευστήρα και δίνει μάχη για τη ζωή της. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ!»

 

Σε μεταγενέστερες ενημερώσεις, η Connie αργότερα αποκάλυψε ότι η κόρη της «κωδικοποιήθηκε», που σημαίνει ότι ο καρδιακός της ρυθμός μειώθηκε και πέθανε λίγο αργότερα.

From the mother’s Facebook for those looking for a link. pic.twitter.com/5cQ8rXgAzy

— Rachel Moseley 🍎🥧🍂 (@raeemose) September 30, 2022

photo facebook

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image