100% παιδιά εργαστηρίου σε 5 χρόνια! Ιάπωνες ερευνητές δημιουργούν έμβρυα σε τεχνητή μήτρα με γενετικό υλικό από άτομα ίδιου φύλου!

100% παιδιά εργαστηρίου σε 5 χρόνια! Ιάπωνες ερευνητές δημιουργούν έμβρυα σε τεχνητή μήτρα με γενετικό υλικό από άτομα ίδιου φύλου!
ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ “100% παιδιά εργαστηρίου σε πέντε χρόνια. Ιάπωνες ερευνητές ετοιμάζουν να δημιουργήσουν ανθρώπινα ωάρια και σπέρμα που μπορούν να

ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

“100% παιδιά εργαστηρίου σε πέντε χρόνια. Ιάπωνες ερευνητές ετοιμάζουν να δημιουργήσουν ανθρώπινα ωάρια και σπέρμα που μπορούν να αναπτυχθούν σε τεχνητή μήτρα”. Γονείς ως γεννήτορες δεν χρειάζονται πλέον. Ιάπωνες ερευνητές υπόσχονται ότι σύντομα τα παιδιά θα μπορούν να δημιουργηθούν από μια τρίχα ή μια σταγόνα του αίματος (παίρνοντας γενετικό υλικό), και το φύλο των γονέων δεν θα έχει πλέον σημασία. Τέλος και η κυοφορία, τεχνητή μήτρα. Τέλος η μητρότητα..

«Η ανάπτυξη ανθρώπινων μωρών από την αρχή στο εργαστήριο θα μπορούσε να είναι δυνατή σε μόλις πέντε χρόνια χάρη σε μια νέα ανακάλυψη. Ιάπωνες ερευνητές πρόκειται να δημιουργήσουν ανθρώπινα ωάρια και σπέρμα από την αρχή στο εργαστήριο, τα οποία στη συνέχεια θα αναπτυχθούν σε μια τεχνητή μήτρα. Ο καθηγητής Katsuhiko Hayashi του Πανεπιστημίου Kyushu, ο οποίος έχει ήδη εφάρμοσε τη διαδικασία σε ποντίκια, πιστεύει ότι χρειάζεται μόνο πέντε χρόνια για να επαναλάβει το αποτέλεσμα στους ανθρώπους. Υπάρχουν όμως ηθικά ζητήματα, γιατί τότε γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας θα μπορούν να κάνουν παιδιά. Οι γονείς μπορεί επίσης να θέλουν να δώσουν στο παιδί τους ορισμένα χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας επεξεργασία γονιδίων, ο απόλυτος προκαθορισμός το νέο δόγμα της Γενετικής. Ο Δρ Hayashi και η ομάδα του δημιούργησαν επίσης πρόσφατα επτά ποντίκια με δύο αρσενικούς βιολογικούς γονείς. Οι επιστήμονες θα μπορούν να παράγουν σπέρμα και ωάρια για υπογόνιμα άτομα, για παράδειγμα από ένα από τα αιμοσφαίρια τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ζητήματα ηθικής, νομικής και ασφάλειας. Έτσι, θα είναι δυνατό να υποκλέψεις το DNA κάποιου άλλου, παίρνοντας τη τούφα από τα μαλλιά του και να κάνεις παιδιά χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Αυτή η ανεξέλεγκτη πορεία οδηγεί στο Τέλος του Ανθρώπου . Τα σχέδια τους για επαναναμοντελοποίηση του ανθρώπινου γένους ο γενετικός Μετάνθρωπος φθάνει. Γενετικό Ολοκαύτωμα! Σκοπός η απόλυτη καθυπόταξη του ανθρώπου. Ο προβλέψιμος, ο προκαθορισμένος, ο κατασκευασμένος.. Η τραγωδία του ανθρώπινου είδους είναι η βιογενετική αυτοκαταστροφή του. Επί θύραις και η Κάθαρση…τα γεγονότα από εδώ και στο εξής θα είναι μόνο κοσμοϊστορικά παγκόσμιας κλίμακας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: EctoLife: Το πρώτο εργοστάσιο τεχνητής μήτρας – μαζικής παραγωγής μωρών και γενετικά τροποποιημένων εμβρύων!

Από τον δημιουργημένο άνθρωπο στον κατασκευασμένο άνθρωπο…

dimpenews.com

Σας Ενδιαφερουν:

Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.
Τα παράσιτα - είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα
Στο Ισραήλ έμαθαν να γιατρεύουν τους άντρες από την προστατίτιδα μέσα σε 2-3 εβδομάδες, μια και για ...
Το Bentolit είναι ένα τριπλό απόσταγμα ηφαιστειακού αργίλου εμπλουτισμένου με φυσικά φυτικά εκχυλίσμ...
ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
Μόνο η γνώση διακρίνει έναν άρρωστο από έναν υγιή, γνώμη ειδικού για τη θεραπεία του διαβήτη

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image