ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: "ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ- Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ" - Κατοχικά Νεα

ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: "ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ- Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ" - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: “ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ- Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ”

ΚΟΡΑΚΑΣ: Την προσοχή σας στους ποιμένες του πατέρα του ψεύδους, για τον πολύ απλό λόγο: Η πανδημία είναι μια ΦΑΡΣΑ του ίδιου του πατέρα του ψεύδους και θα μπορούσαν τα εμβόλια να ήταν κάτι άλλο;;;
Δεν πεθαίνει κανείς από τον αόρατο-19 παρά μόνο οι εμβολιασμένοι σαν ωρορογιακές βόμβες που είναι και μας τους ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ σαν πανδημία αοράτου-19…αυτή την στιγμή πεθαίνουν κατα εκατοντάδες και είναι επίσης και γνωστοί μας εμβολιασμένοι που ποτέ δεν θα περαστούν στα αρχεία.

KORAKAS NEWS
Υπέρ του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 τάχθηκε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το κέντρο εμβολιασμού walk-in στην πρώην οικία Επάρχου, μαζί με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη και τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας και την ΓΔ του Υπουργείου Υγείας για την παρουσία τους στην Πάφο ώστε να προωθήσουν το θέμα των εμβολιασμών.

Η Εκκλησία, είπε, θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία, σημειώνοντας πως είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί ως αναχαίτιση της πανδημίας.
Παράλληλα, ο Πάφου Γεώργιος ανέφερε πως ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο άβουλο ον, αλλά του έδωσε την ελευθερία και τη λογική για να μπορεί να βρίσκεται καθημερινά επί ποδός και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Αυτός, συνέχισε, φωτίζει τους επιστήμονες και τους ιατρούς να βρουν φάρμακα και εμβόλια και να ξεπεράσουμε τη δυσκολία.

Για αυτό και θεωρούμε, είπε, “ότι όσοι, είτε θρησκευόμενοι είτε μη, βάζουν τη θρησκεία μπροστά ως εμπόδιο για να εμβολιαστούν, είναι δική τους προσωπική τους πεποίθηση”.

Related Articles

Image