Αντιδράσεις έχει προκαλέσει Βιβλίο με εικόνες για την πορνεία από την κυβέρνηση που απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 12 ετών.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει Βιβλίο με εικόνες για την πορνεία από την κυβέρνηση που απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 12 ετών.
Αντιδράσεις απο γονείς στην Γερμανία έχει προκαλέσει ένα βιβλίο με εικόνες για την πορνεία που απευθύνεται σε παιδιά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του

Αντιδράσεις απο γονείς στην Γερμανία έχει προκαλέσει ένα βιβλίο με εικόνες για την πορνεία που απευθύνεται σε παιδιά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου. Το βιβλίο, με τίτλο Rosie Needs Money ( Rosi sucht Geld ), διαφημίζεται ως παιδαγωγικό βιβλίο για νέους ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Ίσων Ευκαιριών Kerstin Drobick, το βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να εξηγήσει την πορνεία σε παιδιά οικογενειών που κατοικούν σε μια περιοχή με τα κόκκινα φανάρια του Βερολίνου , που βρίσκεται στο Kurfürstenkiez, γνωστή ως Kurfürstenstraße .

«Τα χρόνια που τα γραφεία διαχείρισης της γειτονιάς Tiergarten Süd και Schöneberger Norden πουασχολούνταν με το θέμα της πορνείας στο δρόμο, είχαν πολλές συζητήσεις με τους κατοίκους, ένα από αυτά τα θέματα ήταν: Τι να πω στο παιδί; Η διοίκηση της περιοχής Tiergarten Süd το αντιμετώπισε αυτό με θάρρος», λέει η Dobrick υπερασπιζόμενη το βιβλίο.

«Κάναμε παραγγελία για ένα παιδικό βιβλίο που θα προσπαθούσε να εξηγήσει στα παιδιά τι συνέβαινε εκεί. Είναι ενδιαφέρον ότι εκτεταμένη έρευνα έχει δείξει ότι τα εκπαιδευτικά βιβλία για παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω αποφεύγουν αυτή την εξήγηση».

Η Drobick εξηγεί επίσης ότι το βιβλίο για την πορνεία, το οποίο διαθέτει και εικόνες, δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή «παιδιών δημοτικού σχολείου» ως μέρος ενός κοινοτικού έργου.

The City of Berlin is handing out this book on prostitution to children ages 6-12. “Rosie needs money” is about a mother from bulgary, who is forced to leave her kids behind to go to Berlin and have german men rape her for money.

Screenshots from book down below: “It’s diffrent… https://t.co/7zL7H2HD2Ppic.twitter.com/nSOXLQO7Cv

— Donna Krasniqi (@donnasdottir) September 22, 2023

Το “Rosie Needs Money” είναι γραμμένο από την οπτική γωνία ενός παιδιού που ονομάζεται Maryam, του οποίου η οικογένεια μετακόμισε στη Γερμανία από τη Συρία.

Η Maryam αφηγείται καθώς αυτή και ο εξίσου νεαρός συμμαθητής της, Martin, αναζητούν τη Rosie, μια γυναίκα από τη Βουλγαρία που ασχολείται με το εμπόριο του σεξ. Η Maryam λέει ότι η μητέρα της της είπε ότι η Rosie συχνά «ψάχνει χρήματα» στο δρόμο. Η Rosie περιγράφεται ότι έχει πολλές φίλες που είναι επίσης μετανάστριες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία και τη Λιθουανία.

«Αλλά δεν φαίνεται να βρίσκουν πολλά χρήματα. Τα ρούχα τους δεν είναι αρκετά. Το στήθος και τα πόδια τους πρέπει να παγώνουν το χειμώνα», παρατηρεί η Maryam. «Σήμερα αποφασίσαμε να ρωτήσουμε επιτέλους τη Rosie τι κάνει με τους άντρες. Στην πραγματικότητα, ξέρουμε ήδη. Της δίνουν χρήματα για να κάνουν σεξ».

Μια παιδική εικονογράφηση από το βιβλίο φτιαγμένη απο παιδιά κατα ομολογία της συγγραφέως του βιβλίου.

Στη συνέχεια, ο Martin εμφανίζεται να αναφέρεται στην πορνογραφία, λέγοντας: «Είναι διαφορετικό από τη μαμά και τον μπαμπά. Η μαμά κάνει έρωτα με τον μπαμπά, αλλά οι άντρες της Ρόζι δεν κάνουν έρωτα, κάνουν σεξ όπως στην τηλεόραση».

Μετά στο βιβλίο εμφανίζεται και η Ρόζι να λέει:

«Θέλεις να μάθεις τι σχέση έχει αυτό με την αγάπη και το σεξ; Όλοι συμπεριφέρονται σαν η αγάπη και το σεξ να είναι πάντα τα ίδια. Οι άντρες το λένε αυτό σε μένα και στις γυναίκες τους στο σπίτι. Αλλά μερικές φορές η αγάπη χάνεται. Ή το σεξ. Γι’ αυτό οι πελάτες μου θέλουν απλώς να μου μιλήσουν και μου δίνουν χρήματα σε αντάλλαγμα», λέει η Ρόζι στα παιδιά, προτού εξηγήσει πώς κάνει σεξ με πελάτες.

«Τις περισσότερες φορές είναι έτσι: Οι άντρες θέλουν να βάλουν το πέος τους στον κόλπο μου. Μερικές φορές μέσα και έξω – και αυτό ήταν. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό.”

Το βιβλίο εξηγεί επίσης ότι η Rosie δίνει προφυλακτικά στους άνδρες τα οποία «βάζουν στο πέος τους για σεξ». Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η εγκυμοσύνη και ως «προστασία από ασθένειες», μια δήλωση που συνοδεύεται από ένα ενοχλητικό παιδικό σχέδιο ενός χαμογελαστού πέους με ένα ροζ προφυλακτικό πάνω του…

Το βιβλίο ολοκληρώνεται με αποσπάσματα από παιδιά και νέους που ζουν σε περιοχές όπου λαμβάνει χώρα η πορνεία στο δρόμο. Το μεγαλύτερο μέρος του παρουσιάζεται ως δείγμα της νεολαίας απέναντι στην πορνεία.

«Ντρέπομαι που ζω εδώ… Δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά το βράδυ… Γιατί δεν υπάρχει πορνεία δίπλα σε ένα δημαρχείο;» αναρωτιέται ένας νέος.

«Αν και έχω κουρτίνες, φοβάμαι να αλλάξω στο δωμάτιό μου. Γιατί εμείς οι κάτοικοι και οι κυρίες πρέπει να υποφέρουμε μόνο και μόνο επειδή οι άντρες δεν βρίσκουν γυναίκα;». ρωτάει άλλος.

«Υποφέρουν, φοβούνται τους μαστροπούς», είπε ο Άροου. «Ένα κορίτσι σχολιάζει οξυδερκώς ότι οι Γερμανοί πολιτικοί χαίρονται να επιτρέπουν την πορνεία και να παραβλέπουν εγκληματικά στοιχεία, εφόσον μπορούν να εισπράξουν φορολογικά κέρδη, αυτό δεν συμβαίνει στην αυλή τους και είναι συντριπτικά το μεγαλύτερο μέρος απο μητέρες και κόρες από φτωχές οικογένειες της Ανατολικής Ευρώπης που στέκονται στην άκρη του δρόμου».

Μια εικονογράφηση από το Rosie Needs Money

«Το φυλλάδιο είναι απίστευτα ανεύθυνο. Είναι σωστό να διδάσκουμε τα παιδιά να σέβονται τις γυναίκες στο δρόμο, αλλά το βιβλίο δείχνει ότι αυτές οι γυναίκες θα μπορούσαν να γίνουν φίλες ενός παιδιού! Τα παιδιά στο τελευταίο μέρος του φυλλαδίου αναφέρουν ακόμη και ότι η όλη κατάσταση τα κάνει να φοβούνται, αλλά το φυλλάδιο προσπαθεί να απομακρύνει ενεργά αυτόν τον φόβο», είπε η Arrow στο Reduxx .

«Οι νέοι στην [περιοχή με τα κόκκινα φανάρια] είναι ήδη εκτεθειμένοι σε ορατή χρήση ναρκωτικών, ελάχιστα ντυμένων γυναικών και ανδρών που τους εκφοβίζουν και τους παρενοχλούν. Τα αποσπάσματα των κοριτσιών υποδεικνύουν ότι συνειδητοποιούν ότι οι άντρες μπορεί να τα κοιτάζουν και θέλουν να τους κάνουν ό,τι κάνουν στις γυναίκες. Αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά καταστροφικό για την εικόνα του εαυτού των κοριτσιών και την εικόνα του σώματός τους σε αυτή την ηλικία», είπε.

Εκτός από το παιδικό βιβλίο, αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Βερολίνου είχαν προηγουμένως παρουσιάσει μια παρουσίαση με τίτλο «Σεξουαλική εργασία και γειτονιά στο Kurfürstenkiez» για μέλη της κοινότητας που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις ενός τοπικού δημοτικού σχολείου.

anazitiseis.gr

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image