ΑΝΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Από το WEF ο Μητσοτάκης προανήγγειλε τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο του διαδικτύου - Κατοχικά Νεα

ΑΝΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Από το WEF ο Μητσοτάκης προανήγγειλε τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο του διαδικτύου - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Θα συνεργαστεί με τις μεγάλες πολυεθνικές των διεθνιστών!

Πρώτος-πρώτος προς την χούντα των διεθνιστών βαδίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Μία ημέρα μετά την ομιλία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στην οποία προαναγγέλθηκε μείωση της ελευθερίας του λόγου στο διαδίκτυο, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε την πρόθεση της κυβέρνησης να ελέγξει το ιντερνέτ με πρόσχημα την «ρητορική μίσους» και την «παραπληροφόρηση».

Ο πρωθυπουργός προχωράει ένα βήμα παραπέρα και προαναγγέλλει συνεργασία με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, κατά τη συζήτησή του με τον πρόεδρο του Φόρουμ, Borge Brende, ανέφερε το εξής:

«Θέλουμε μια συμπεριληπτική ανάπτυξη, χωρίς αποκλεισμούς και χρειάζεται επίσης να δούμε τον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνουμε στην πολιτική αντιπαράθεση στην δημόσια σφαίρα. Πώς θα μειώσουμε την τοξικότητα. Έχουμε ηγετικό ρόλο στην ρύθμιση του ψηφιακού οικοσυστήματος, αλλά μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να συνεργαστούμε και με τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε ότι η ρητορική μίσους και η διαστρέβλωση, η παραπληροφόρηση (σ.σ. ό,τι δεν συμφωνεί με την άποψη του Κράτους και των «ειδικών»), δεν θα καθίστανται τμήμα του διαδικτυακού διαλόγου. Γιατί, δυστυχώς, αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Δείτε το βίντεο:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ:

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image