Απ τους Ναζί στην Μοσάντο και τον Γκέιτς. Από τους γενοκτόνους στους Πανγενοκτόνους της Ανθρωπότητας. - Κατοχικά Νεα

Απ τους Ναζί στην Μοσάντο και τον Γκέιτς. Από τους γενοκτόνους στους Πανγενοκτόνους της Ανθρωπότητας. - Κατοχικά Νεα
Το δηλητηριώδες αέριο που γενοκτόναγε στρατιώτες έγινε λίπασμα για τα χωράφια σας

Το δηλητηριώδες αέριο που γενοκτόναγε στρατιώτες έγινε λίπασμα για τα χωράφια σας. Οι ίδιοι που σκότωναν με αποτρόπαιο τρόπο   στον Β’ ΠΠ με χημικά, οι ίδιοι τώρα σας επιβάλουν τις αγροτικές πολιτικές σας.  Τίποτα δεν παέι χαμένο για τους αιμοδιψείς και άπληστους εωσφοριστές.

Η σκοτεινή ιστορία της σύγχρονης βιομηχανοποιημένης αγροτικής παραγωγής θεμελιώθηκε με αίμα αθώων. Απλά τώρα έχει αλλάξει η κλίμακα. Δεν τους φτάνει ένα Έθνος αλλά επιβάλονται παγκόσμια.

Ο Γκέιτς, που αυτή την στιγμή είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας σε εκτάρια στην Αμερική, δήλωσε ξεκάθαρα: “Μία αγροτική πρακτική για όλο τον πλανήτη”.

Φανταστείτε την παράνοια και την έπαρση που πρέπει να έχει κάποιος για να το δηλώσει αυτό. Όταν η ίδια η φύση λειτουργεί αντιθέτως με την αρμονία και την βιοποικιλότητα.

Έχουν εξαφανίσει το 80% του πληθυσμού των εντόμων με τα χημικά τους. Έχουν εξαφανίσει είδη ολόκληρα, όπως η πεταλούδα μονάρχης που ξεπαστρεύτηκε σχεδόν μέσα σε μία μόνο 5ετία! Και όταν Μεξικάνοι αγρότες με αγνή καρδιά πήγαν να την προστατέψουν απ τις οικοκτόνες πρακτικές των Εταιρειών, οι πράκτορες της Μοσάντο τους ξεπαστρέψαν σαν να ήταν κοινοί εγκληματίες έναν έναν. Είτε άμεσα είτε πληρώνοντας τους ντόπιους “λόρδους” των καρτέλ.

Αυτοί που γέμισαν την γη με roundup σκοτώνοντας κάθε τι πράσινο, έπρεπε μετά να εφεύρουν μεταλλαγμένες καλλιέργειες για να αντέχουν το roundup και έτσι μόνο το προιόν τους να επιβιώνει πάνω σε ένα χωράφι.

Έλα όμως που όπως έλεγε και ο μέγας Βασίλειος εμώρανε αυτούς η απιστία τους στα έσχατα χρόνια. Και η ευφυώς σχεδιασμένη φύση που έπλασε ο θεός είχε άλλα σχέδια. Άρχισαν να βγαίνουν ανθεκτικά αγριόχορτα. Και έπρεπε να παράξουν ακόμη τοξικότερα χημικά για να τα καταστείλουν.

Δείτε και αυτό το υπέροχο βίντεο πάνω στα μεταλλαγμένα από τον νούμερο ένα ερευνητή πολέμιο τους που αγωνίζεται δεκαετίες τώρα έναντι της εμπορευματοποίησης της φύσης.  και το πόσο ανόητα και επικίνδυνα είναι για τον πλανήτη έχοντας ακόμη και βιβλικά καταστροφικές δυνητικές συνέπειες…. . Καθώς και θα λάβετε μία καλή ενημέρωση για τις δίκες κατά της Μοσάντο που εκκρεμούν.

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image