Αυστραλός δημοσιογράφος αναπτύσσει περικαρδίτιδα μετά την ένεση της Pfizer και προειδοποιεί από το νοσοκομείο - Κατοχικά Νεα

Αυστραλός δημοσιογράφος αναπτύσσει περικαρδίτιδα μετά την ένεση της Pfizer και προειδοποιεί από το νοσοκομείο - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Αυστραλός δημοσιογράφος αναπτύσσει περικαρδίτιδα μετά την ένεση της Pfizer και προειδοποιεί από το νοσοκομείο

Η Αυστραλία είναι η είναι μία από τις πιο αυστηρές στον κόσμο. Και είναι η χώρα που αυτή την στιγμή δείχνει την πραγματική ατζέντα για τα μέτρα του κορωνοϊού και ότι μετά τόσους εμβολιασμούς οι καραντίνες πάνε σύννεφο. Ότι είχαν δηλώσει πριν για τους εμβολιασμούς και τις νεες ελευθερίες είναι ενα τεράστιο ψέμα όπως και η απάτη αοράτου που ήρθε για να μην φύγει ποτέ.
Οι περιορισμοί ασκούν τεράστια πίεση στον λαό: όσοι θέλουν να επιφέρουν ένα άνοιγμα των συνόρων και επομένως μια επιστροφή στην ελευθερία, μερικές φορές δεν βλέπουν άλλη λύση από το να κάνουν την ένεση κατά του Covid όπως απαιτεί η πολιτική. Ο Αυστραλός δημοσιογράφος Ντέναμ Χίτσκοκ από το «Seven News» ένιωσε το ίδιο: έκανε την δόση Pfizer για να συμβάλει στο πολιτικά επιθυμητό ποσοστό εμβολιασμού τουλάχιστον 70%… Και κατέληξε στο νοσοκομείο, αναφέρει το Report24.news.

Στον λογαριασμό του στο Instagram αναφέρει τον λόγο της παραμονής του: ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού από την Pfizer όταν ανέπτυξε περικαρδίτιδα. Τη δεύτερη εβδομάδα μετά την ένεση, άρχισε να αισθάνεται ταχυπαλμία, μυρμήγκιασμα και μαχαιρώματα στα χέρια του, μεγάλη κόπωση και έντονη ζάλη. Τα συμπτώματα επιδεινώνονταν σταθερά. 25 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, τελικά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί λένε ότι μπορεί να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση υγείας για τους επόμενους μήνες.

KORAKAS NEWS

Related Articles

Image