ΒΙΝΤΕΟ «σκληρής» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ με το εμβόλιο! Μένεις άφωνος! - Κατοχικά Νεα

ΒΙΝΤΕΟ «σκληρής» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ με το εμβόλιο! Μένεις άφωνος! - Κατοχικά Νεα
Δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει καθημερινά στα κανάλια – Δεν θα πιστεύετε όσα δείτε

Δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει καθημερινά στα κανάλια – Δεν θα πιστεύετε όσα δείτε

Ο βρετανικός κυβερνητικός φορέας εμβολιασμών στην Βρετανία αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να συνιστούν την διάδοση των εμβολίων Covid σε όλα τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Ωστόσο, στην Βρετανία, οι διεθνιστές πολιτικοί θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά του κόσμου, κάτι που συμβαίνει και την Ελλάδα.

Σε αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να λείπει το διεθνιστικό ενημερωτικό δίκτυο «BBC».

Στο παρακάτω βίντεο πρωτοφανούς σκληρής προπαγάνδας, παιδιά φέρονται να ζητούν ουσιαστικά από το Κράτος να παρέμβει, επειδή αυτά θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά οι γονείς τους όχι!

Έχουν στρατολογηθεί υποτιθέμενοι οργανισμοί εφήβων για να… βοηθήσουν. Γίνεται λόγος για «ψευδείς ειδήσεις» κατά των εμβολίων, που πρέπει να σταματήσουν, ακόμα και για πιθανότητα να οδηγηθούν οι γονείς στο δικαστήριο, προκειμένου να εμβολιαστεί ο ανήλικος που το θέλει!

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να παρέμβει το Κράτος και να πάρει τα παιδιά από την ευθύνη των γονέων.

Το «μαγειρεύουν» άλλωστε καθημερινά και στην ελληνική τηλεόραση, ψέγοντας όσους γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους και κινδυνολογώντας για επικείμενες νοσηλείες θανάτους παιδιών, την ώρα που τα εμβόλια είναι πιθανώς επικίνδυνα με τις τόσες παρενέργειες που παρατηρούνται.

Δείτε το βίντεο! Εμφανίζεται ακόμα και ο Φάουτσι, ο οποίος κατηγορείται για χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Ουχάν στην Κίνα όπου κατασκευάστηκε ο κορωνοϊός:

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image