ΒΟΜΒΑ!!! Σουηδός Καθηγητής τεχνητής νοημοσύνης: Οι άνθρωποι χρειάζονται ΠΕΝΤΕΣ δόσεις εμβολίου για νέα αντισώματα- Εάν δεν το κάνετε, δεν θα πληροίτε πλέον τα κριτήρια ως "πλήρως εμβολιασμένοι" - Κατοχικά Νεα

ΒΟΜΒΑ!!! Σουηδός Καθηγητής τεχνητής νοημοσύνης: Οι άνθρωποι χρειάζονται ΠΕΝΤΕΣ δόσεις εμβολίου για νέα αντισώματα- Εάν δεν το κάνετε, δεν θα πληροίτε πλέον τα κριτήρια ως "πλήρως εμβολιασμένοι" - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

ΒΟΜΒΑ!!! Σουηδός Καθηγητής τεχνητής νοημοσύνης: Οι άνθρωποι χρειάζονται ΠΕΝΤΕΣ δόσεις εμβολίου για νέα αντισώματα- Εάν δεν το κάνετε, δεν θα πληροίτε πλέον τα κριτήρια ως “πλήρως εμβολιασμένοι”

Ενώ πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ολοκληρώνουν το πρόγραμμα εμβολιασμού τους για τον αόρατο εχθρό ή Covid και υποβάλλονται και στις δύο δόσεις, ένας καθηγητής δήλωσε ότι αυτό δεν αρκεί και συνέστησε έως και πέντε ενέσεις.
Ο βιοϊατρικός αναλυτής Matt Sallberg του σουηδικού Ινστιτούτου Karolinska (KI) είπε ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις του εμβολίου Covid μπορεί να μην έχουν αρκετή προστασία. Είπε ότι “επαναλαμβανόμενες ενέσεις” πιθανότατα θα χρειαστούν για να διατηρηθεί η ανοσία στον SARS-CoV-2, αναφέρει η Daily Expose.

Ο Σάλμπεργκ δήλωσε: «Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό το εμβόλιο προστατεύει από σοβαρές ασθένειες και το θάνατο. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε την ασφάλεια με τις ενέσεις».

Ο καθηγητής τεχνητής νοημοσύνης συνέχισε: «Μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης, η ανοσία μειώνεται αργά. Μέσα σε ένα χρόνο, πολλοί μπορεί να έχασαν την προστασία τους. Δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά αν πάρετε μια τρίτη δόση, θα ενεργοποιηθεί ξανά.
«Η βιολογία λέει ότι η μείωση της ανόσιας δεν είναι απίθανη. Ήρθε η ώρα για μια τρίτη, τέταρτη, ίσως και πέμπτη δόση ».

Τα σχόλια του Σάλμπεργκ εγιναν καθώς αρκετές ευρωπαϊκές χώρες ανακοίνωσαν πρόσφατα έναν τρίτο γύρο ενισχυτικών δόσεων Covid-19 τον Σεπτέμβριο του 2021. Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) πρότεινε επίσης ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα θα υποβληθούν σε νέα ένεση το φθινόπωρο.

Ωστόσο, τα σχόλια του καθηγητή για την υποστήριξη ενός ατελείωτου κύκλου ενισχυτών φαίνεται να έχουν ένα κρυφό κίνητρο. Εκτός από τον ρόλο του στην AI, ο βιοϊατρικός αναλυτής κατείχε επίσης ανώτερες θέσεις στον κατασκευαστή εμβολίων Svenska Vaccin Fabriken (SVF). Αν κοιτάξετε τον ιστότοπο της εταιρείας, θα δείτε ότι είναι ιδρυτής της SVF, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος.

Ένας Ισραηλινός γιατρός, ο Δρ. Ο Κόμπι Χάιβιβ, επαναλαμβάνοντας τα σχόλια του Σάλμπεργκ, προειδοποίησε ότι «η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται/χάνεται» και ότι «το 85-90% των νοσηλειών είναι σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα». Σύμφωνα με τον Δρ. Haviv, πρωτοποριακές περιπτώσεις Covid σε εμβολιασμένα άτομα έθεσαν σε κίνηση ένα σενάριο όπου οι νέες δόσεις θα ήταν απαραίτητες.
Έτσι η σιωνα θα βγάζει συνεχώς τους λαγούς της να τρέχουν μπροστά από την νέα δήλωση ενέσεων θανάτου! Η επανάληψη της δήλωσης αοράτων θα κάψει τα μυαλά των ανόητων.

KORAKAS NEWS

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image