«Δεν είναι ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, είναι εννοιολογική τέχνη»! - Κατοχικά Νεα

«Δεν είναι ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, είναι εννοιολογική τέχνη»! - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

«Είναι τέχνη», αναφέρει το Associated Press σε σχέση με την ιστοσελίδα που σκορπά τρόμο στο διαδίκτυο… FAKE NEWS οι όποιοι ισχυρισμοί για κανιβαλισμό…

Η ιστοσελίδα «HUMAN MEAT PROJECT», προκαλεί τον τρόμο στο διαδίκτυο, καθώς αναφέρει:

Ένα σώμα μπορεί να ταΐσει έως και 40 άτομα* Δώρισε τώρα
Μαζί θα μπορούσαμε να τερματίσουμε την παγκόσμια πείνα, τον υπερπληθυσμό και την κλιματική αλλαγή. *Βάσει μέσου βάρους 55kg/ύψος 165cm!

Το ανθρώπινο κρέας ως πηγή τροφής
Η πρακτική του κανιβαλισμού δεν είναι ασυνήθιστη στα έμβια όντα. Τόσο στο ζωικό βασίλειο όσο και στην ανθρώπινη ιστορία μας, υπήρχε η κατανάλωση του δικού μας είδους.

(…)

Η λέξη «κανίβαλος» χρησιμοποιήθηκε ως υποτιμητικός όρος για να περιγράψει φυλετικούς και ντόπιους ανθρώπους, και έγινε έμμεση εθνοτική συκοφαντία.

Αποστολή και Όραμα Δωρεάς Ανθρώπινου Κρέατος

Για να σώσουμε τον πλανήτη από τις επιπτώσεις του σύγχρονου πολιτισμού και του τρόπου ζωής μας, πρέπει να αλλάξουμε τις ιδέες μας σχετικά με την κατανάλωση και τις διατροφικές μας επιλογές.

Αντιμετωπίζουμε την κλιματική αλλαγή λόγω των αποβλήτων, της ρύπανσης, της αποψίλωσης των δασών και των προβλημάτων υπερπληθυσμού.

Δωρίζοντας το σώμα σας για ανθρώπινη κατανάλωση, αναλαμβάνετε άμεση δράση για να βοηθήσετε τους άλλους και να μειώσετε τη ζημιά της βιομηχανικής εποχής.

Καταναλώνοντας ανθρώπινο κρέας, δημιουργούμε μια αλλαγή τόσο στη ζωή μας όσο και στον κόσμο. Βελτιώνοντας την τυπική ποιότητα ζωής σε κάθε χώρα και έθνος, μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους στον κόσμο μια καλή ζωή.

Ωστόσο, το Associated Press αναφέρει:

Το «Human Meat Project» δεν προωθεί τον κανιβαλισμό, είναι εννοιολογική τέχνη

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Ένας οργανισμός αναζητά διαδικτυακές δωρεές ανθρώπινων σωμάτων ως τρόπο να τερματιστεί η παγκόσμια πείνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠ: Λάθος. Ο ιστότοπος για το Human Meat Project δηλώνει στους όρους και τις προϋποθέσεις του ότι πρόκειται για ένα εννοιολογικό έργο τέχνης που έχει σκοπό να «κατανοήσει τη σημασία της αποδοχής οποιασδήποτε πολιτικής και συμφωνιών υπηρεσιών». Οι διοργανωτές του έργου δεν απάντησαν σε μηνύματα που ζητούσαν σχόλια.

Εννοιολογική τέχνη λοιπόν!!! Σενάριο ταινίας θα μπορούσε να περιλαμβάνει κανιβάλους που δημοσιοποίησαν σελίδα κανιβαλισμού με πρόσχημα το περιβάλλον, πετώντας κάπου στους όρους ένα «πρόκειται για τέχνη», προκειμένου να είναι εντάξει!!! Αυτά όμως πιθανότατα γίνονται μόνο στις ταινίες…

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image