«ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ»! - Κατοχικά Νεα

«ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ»! - Κατοχικά Νεα
Η γιατρός που ανακάλυψε το στέλεχος Omicron Covid-19, Angelique Coetzee, αποκάλυψε πως πιέστηκε

Η γιατρός που ανακάλυψε το στέλεχος Omicron Covid-19, Angelique Coetzee, αποκάλυψε πως πιέστηκε από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μην αποκαλύψει ότι είχε ήπια εμφάνιση η ασθένεια, και σε συνέντευξη που έδωσε στην έγκριτη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» και σας δίνει σήμερα το el.gr, το οποίο είχε δώσει και βίντεο με προηγούμενη σχετική τοποθέτηση της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Νοτίου Αφρικής! Αυτή την φορά δίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια όσα είχε πει στο βίντεο, η Coetzee απάντησε: «Μου είπαν να μην δηλώσω δημόσια ότι ήταν μια ήπια ασθένεια. Μου ζητήθηκε να απέχω από τέτοιες δηλώσεις και να πω ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια. Αρνήθηκα».

«Τι σημαίνει αυτό;», ρώτησε ξανά η Die Welt .

«Είμαι κλινικός γιατρός και με βάση την κλινική εικόνα δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Η πορεία είναι κυρίως ήπια», απάντησε η Coetzee και συνέχισε:

«Ο ορισμός της ήπιας νόσου Covid-19 είναι σαφής από τον ΠΟΥ: οι ασθενείς μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία στο σπίτι και δεν απαιτείται οξυγόνο ή νοσηλεία», είπε, προσθέτοντας: «Σοβαρή ασθένεια είναι αυτή στην οποία βλέπουμε οξείες πνευμονικές αναπνευστικές λοιμώξεις: οι άνθρωποι χρειάζονται οξυγόνο, ίσως ακόμη και τεχνητή αναπνοή. Το είδαμε με τη Delta – αλλά όχι με την Omikron. Έτσι είπα στους ανθρώπους, ‘Δεν μπορώ να το πω έτσι γιατί δεν είναι αυτό που βλέπουμε’»

Όταν ρωτήθηκε γιατί την εμπόδισαν να πει την αλήθεια, η Coetzee είπε «Προσπάθησαν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ».

«Αυτό που είπα κάποια στιγμή –γιατί είχα πια βαρεθεί– ήταν: Στη Νότια Αφρική αυτή είναι μια ήπια ασθένεια, αλλά στην Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή. Αυτό ήθελαν να ακούσουν οι πολιτικοί σας», σημείωσε, όπως είχατε δει και στο βίντεο του el.gr!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ Ν.ΑΦΡΙΚΗΣ;;; ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «DIE WELT»!

Σύμφωνα με την Coetzee, δεν δεχόταν πίεση από τις αρχές της Νότιας Αφρικής, αλλά επικρίθηκε από Ευρωπαίους επιστήμονες οι οποίοι είπαν «Πώς μπορείτε να εξηγήσετε ότι είναι μια ήπια ασθένεια; Είναι μια σοβαρή ασθένεια. Δείτε τις μεταλλάξεις».

«Οι αναφορές μου τους έβγαλαν εκτός τροχιάς», κατέληξε.

Die Südafrikanerin Angelique Coetzee war die Medizinerin, die auf die #OmikronVariante des #Coronavirus stieß, erste Patienten behandelte – und Entwarnung gab. Aber in Europa habe das niemand hören wollen, sie sei von Regierungen unter Druck gesetzt worden.https://t.co/j3CCLG4ayl

— WernerTrapmann @EU27k #PECS @NowTheCitizens (@WernerT_Man) February 9, 2022

ΛΕΖΑΝΤΑ: Η Νοτιοαφρικανή Angelique Coetzee ήταν η γιατρός που συνάντησε την παραλλαγή #omicron του #coronavirus , θεράπευσε τους πρώτους ασθενείς – και έδωσε την ξεκάθαρη μορφή της ασθένειας. Αλλά κανείς στην Ευρώπη δεν ήθελε να το ακούσει αυτό, δεχόταν πίεση από τις κυβερνήσεις.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ με το ΒΙΝΤΕΟ!!! Πολιτικές πιέσεις για την Όμικρον στην Ευρώπη – Λένε ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα DIE WELT

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image