Δήλωση μη συναίνεσης προς την ελίτ και τους εκπροσώπους της - Κατοχικά Νεα

Δήλωση μη συναίνεσης προς την ελίτ και τους εκπροσώπους της - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Δημόσια δήλωση μη συναίνεσης προς την ελίτ και τους εκπροσώπους της

Με βάση τον συμπαντικό νόμο της ελεύθερης βούλησης για κάθε νοήμον ον:

Δεν συναινώ ούτε στην αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ελλάδας ούτε στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης μέσω μετανάστευσης πληθυσμών από την Ασία και την Αφρική όπως δηλώσατε μέσω του εκπροσώπου σας Richard von Coudehove Kalergi στο βιβλίο του Praktischer Idealismus (1925) στα πλαίσια της ενημέρωσής μας από εσάς για τη λήψη έμμεσης συναίνεσης στα σχέδιά σας από εμάς τους ανθρώπους.

Το σχέδιό σας αυτό το έχετε επίσης δηλώσει μέσω της εκπροσώπου σας Barbara Lerner Spectre που δραστηριοποιείται στη Σουηδία και έχει δηλώσει ότι η Ευρώπη θα γίνει πολυπολιτισμική και ότι οι Εβραίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Το σχέδιό σας αυτό μας το έχει κάνει γνωστό και ο εκπρόσωπός σας Κ.Μητσοτάκης ο οποίος έχει δηλώσει ότι η Ελλάδα γίνεται σιγά σιγά πολυπολιτισμική και αυτό είναι το σωστό, όπως δήλωσε. Το σχέδιο αυτό έχει δηλωθεί και από την εκπρόσωπό σας Κ.Σακελλαροπούλου που δήλωσε ότι οι μετανάστες θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Το σχέδιό σας αυτό μας το έχετε γνωστοποιήσει και μέσω του ΟΗΕ με τον όρο μετανάστευση αντικατάστασης.

Δεν συναινώ στην εξαπάτησή των ανθρώπων από εσάς όπως έχετε δηλώσει σε Ιουδαϊκή θρησκευτική γραφή όπου αναφέρεται ότι μας θεωρείτε ζώα και μπορείτε να λέτε ψέματα σε εμάς.

Δεν συναινώ στην τροποποίηση του κλίματος την οποία έχετε δηλώσει ότι πραγματοποιείτε μέσω επίσημων εγγράφων στην ιστοσελίδα της NASA, και την οποία πραγματοποιούν κυβερνήσεις όπως στο Ντουμπάι χωρίς ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός να γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία αυτή.

Δεν συναινώ στην προπαγάνδα περί κλιματικής αλλαγής την οποία προωθείτε μέσω του ΟΗΕ και ελεγχόμενων από εσάς επιστημόνων σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι φταίνε για την κλιματική αλλαγή λόγω των αερίων του θερμοκηπίου που δήθεν παράγονται λόγω της ανθρώπινης δραστηριότητας. Δεν συναινώ στη στέρηση ελευθεριών και στην αλλαγή του τρόπου ζωής και σε περιορισμούς που έχετε δηλώσει μέσω διαφόρων ελεγχόμενων από εσάς ατόμων προς τους ανθρώπους εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Δεν συναινώ σε κλιματικά και γεωφυσικά γεγονότα προκαλούμενα από τεχνολογία τροποποίησης καιρού και τεκτονικά όπλα.

Δεν συναινώ σε επιχειρήσεις false flag για παραπλάνηση, εκφοβισμό και καθοδήγηση των ανθρώπων που εκτελείτε αφού προηγουμένως μας ενημερώσετε μέσω κωδικών αριθμών, κωδικών λέξεων στα MME και έμμεσων φράσεων από ελεγχόμενα από εσάς άτομα.

Δεν συναινώ στην εξαπάτηση του σχεδίου σας κορωνοϊός για το οποίο μας ενημερώσατε για έμμεση συναίνεση πριν το επιχειρήσετε με το Event 201. Δεν συναινώ σε καμία ιατρική πράξη μέσω εμβολίων, τεστ, μασκών στα πλαίσια της εξαπάτησης του κορωνοϊού ως επιχείρησης για τη στέρηση ελευθεριών, επιβολής ιατρικών πράξεων και αλλαγής του τρόπου ζωής των ανθρώπων της γης. Δεν συναινώ στον εμβολιασμό παιδιών όπως δηλώνουν ότι θέλουν να επιβάλλουν οι ελεγχόμενοι από εσάς πολιτικοί και ψευδοεπιστήμονες.

Δεν συναινώ στην εμφύτευση τσιπ στους ανθρώπους με οποιαδήποτε μορφή όπως δήλωσε ο σχετιζόμενος με τον Nick Rockefeller Aaron Russo σε συνέντευξή του στον Alex Jones. Αυτό το έχει δηλώσει και ο εκπρόσωπός σας Klaus Schwab, ότι όλοι οι άνθρωποι θα φέρουν σύντομα ένα εμφυτευμένο τσιπ. Δεν συναινώ στη σύνδεση του ανθρώπου με κεντρικό υπολογιστή στα πλαίσια του σχεδίου σας για τον έλεγχο των ανθρώπων.

Δεν συναινώ στην αλλαγή του ανθρώπου σε μετάνθρωπο στα πλαίσια του σχεδίου σας Great reset όπως έχει δηλωθεί από παλιά από διάφορους εκπροσώπους σας αλλά και από τον Klaus Schwab για την ενοποίηση της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής φύσης του ανθρώπου.

Δεν συναινώ στο οικονομικό σας σύστημα στο οποίο δημιουργείτε χρήματα από το πουθενά χωρίς αυτά να έχουν αντίκρισμα σε κάποιο πολύτιμο μέταλλο και είναι απλώς χαρτιά χωρίς αξία. Δεν συναινώ στον δανεισμό κρατών από κεντρικές τράπεζες για την υποδούλωση και τη φτωχοποίηση λαών.

Δεν συναινώ στο πολιτικό σύστημα στο οποίο κάθε 4 χρόνια εκλέγεται μια ελεγχόμενη από εσάς κυβέρνηση και λαμβάνονται ενδιάμεσα αποφάσεις χωρίς να ερωτάται ο λαός ενώ οι αποφάσεις αυτές εξυπηρετούν εσάς.

Δεν συναινώ στον έλεγχο της δικαιοσύνης από πολιτικούς και οικονομικά συμφέροντα και στα ψέματα με τα οποία τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν τους ανθρώπους.

Δεν συναινώ στην εμφάνιση κανενός ατόμου ως παγκοσμίου ηγέτη που έχετε δηλώσει σε διάφορες περιστάσεις ότι θέλετε να παρουσιάσετε στον κόσμο ως άτομο που θα λατρεύεται από τους ανθρώπους της γης. Ο εκπρόσωπος τύπου του Ινστιτούτου του 3ου Ναού στην Ιερουσαλήμ έχει δηλώσει ότι συνομιλεί με τον φερόμενο ως παγκόσμιο ηγέτη.

Κατόπιν αυτής της δήλωσης μη συναίνεσης δεν έχετε καμία εξουσία να εκτελείτε ενέργειες για τις οποίες δεν έχετε συναίνεση καθώς δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε καμία ενέργεια χωρίς τη συναίνεση των ανθρώπων.

Η συνέχιση εκτέλεσης ενεργειών για τις οποίες δεν έχετε συναίνεση σας θέτει υπόλογους λόγω παραβίασης του συμπαντικού νόμου της ελεύθερης βούλησης και θα υποστείτε σοβαρότατες συνέπειες.

Εύχομαι να προχωρήσουν σε παρόμοιες δηλώσεις μη συναίνεσης πολλοί συνάνθρωποί μου.

Η μη συναίνεση εννοείται στις σκέψεις, στα συναισθήματα, στα λόγια και στις πράξεις.

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image