Διαβατήρια Εμβολιασμού ή Διαβατήρια Ανοσίας. Οι 25 Λόγοι που τα κάνουν απαράδεκτα! - Κατοχικά Νεα

Διαβατήρια Εμβολιασμού ή Διαβατήρια Ανοσίας. Οι 25 Λόγοι που τα κάνουν απαράδεκτα! - Κατοχικά Νεα
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά η ιστορία μας διδάσκει πολλά που μας βοηθούν να κατανοήσουμε το παρόν.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά η ιστορία μας διδάσκει πολλά που μας βοηθούν να κατανοήσουμε το παρόν. Η ιστορία έχει δείξει ότι το να επιβραβεύονται κυβερνήσεις αναθέτοντάς τους και εμπιστευόμενοι την ολοκληρωτική εξουσία επί των ανθρώπων, οδηγεί σε άσχημα αποτελέσματα. Και εάν αυτές οι αποφάσεις βασίζονται στο φόβο, βολεύουν μόνο τα τρέχοντα, ή λαμβάνονται κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, οι συνέπειες είναι συχνά σοβαρές. Στην σπουδή για την αποφυγή του COVID-19, έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών παράλογων, αντιφατικών, ακόμη και καταστρεπτικών αποφάσεων που λαμβάνονται από τους εκλεγμένους πολιτικούς μας. Από τις πιο επικίνδυνες αποφάσεις τους είναι και τα διαβατήρια εμβολιασμού ή διαβατήρια ανοσίας. (Vaccine passports, VP).

Τα διαβατήρια εμβολιασμού έχουν ήδη εκδοθεί σε μέρη όπως το Κεμπέκ στο Καναδά και το Παρίσι στη Γαλλία. Χρησιμοποιούνται για τον περιορισμό των ταξιδιών και τον αποκλεισμό των μη εμβολιασμένων από πολλές επιχειρήσεις, υπηρεσίες και επαγγελματικές ασχολίες. [1]. Τα πανεπιστήμια έχουν αρχίσει να απαιτούν διαβατήρια εμβολιασμού για τους φοιτητές που εγγράφονται στα προγράμματα τους [2]. Η Καναδική ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης ότι έχει δημιουργήσει διαβατήρια εμβολιασμού για διεθνή ταξίδια και ίσως για χρήση μέσα στη χώρα [3]. Ενώ όλοι, από τους απολυταρχικούς οπορτουνιστές, τους θυμωμένους εμβολιασμένους που κουράστηκαν από τα lockdown, το εξουθενωμένο προσωπικό των ΜΕΘ που καταρρέει από την υπερκόπωση, μπορεί να χειροκροτήσουν τα διαβατήρια αυτά ως κάτι υπεύθυνο, ωστόσο οι πολίτες και οι κρατικοί υπεύθυνοι θα πρέπει να τα απορρίψουν εντελώς.

Εδώ είναι οι 25 λόγοι για την εκ προοιμίου απόρριψη των διαβατηρίων εμβολιασμού.

Τα προγράμματα δημιουργίας διαβατηρίων εμβολιασμού είναι επικίνδυνα επειδή:

1. Η κυβέρνηση αναλαμβάνει το ρόλο του γιατρού: Τα υποχρεωτικά διαβατήρια στερούν από τους οικογενειακούς γιατρού τη δυνατότητα να αξιολογήσουν ατομικά την υγεία κάθε ασθενούς τους και να προσφέρουν ιατρικές συμβουλές μοναδικές για κάθε έναν από αυτούς. Η κυβέρνηση έχει με το τρόπο αυτό μεγαλύτερο λόγο για την προσωπική μας υγεία από τους προσωπικούς μας γιατρούς. Όμως όπως και με τις υπόλοιπες ασθένειες τα εμβόλια επηρεάζουν διαφορετικά τη βιολογία και τον σωματότυπο κάθε ατόμου και ενέχουν μοναδικούς κινδύνους.

2. Η ιατρική ανακατεύεται με την πολιτική: Τα διαβατήρια παραχωρούν τον έλεγχο της υγείας μας σε μη γιατρούς – πολιτικούςή σε γιατρούς που έχουν επιστρατευτεί από την κυβέρνηση. Κανένας από αυτούς δεν μπορεί να θεωρείται ανεπηρρέαστος από τις πολιτικές πιέσεις. Σε αντίθεση με τις δικτατορικές κυβερνήσεις, καμία εκλεγμένη κυβέρνηση της Δύσης δεν έχει καταφύγει ποτέ σε τέτοιους διεισδυτικούς απολυταρχικούς ελέγχους και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Θέλουμε πράγματι να συνδυάσουμε τις ιατρικές υπηρεσίες με τις εκστρατείες επανεκλογής και τις κομματικές θέσεις;

3.Δεν υφίσταται ευθύνη των κατασκευαστών εμβολίων : Εφόσον έγινε δεκτή η αποποίηση της ευθύνης των εταιριών, οι πολίτες δεν έχουν νομικά τη δυνατότητα να προσφύγουν ενάντια στις κυβερνήσεις ή τους παραγωγούς εμβολίων για να λογοδοτήσουν για πιθανές παρενέργειες. Και πώς μπορεί ο καταναλωτής να εμπιστευτεί την ποιότητα μελλοντικών προϊόντων ή να γνωρίζει ότι έχουν πραγματοποιηθεί επαρκείς δοκιμές όταν η κυβέρνηση έχει ήδη εγγυηθεί στους κατασκευαστές την πώληση των εμβολίων τους;

4. Οι κατασκευαστές προσβλέπουν σε απεριόριστα κέρδη: τα διαβατήρια ανοσίας θα παράσχουν στους παραγωγούς εμβολίων δυνατότητα για απεριόριστα οικονομικά κέρδη.

5. Η φυσική ανοσία αγνοείται : Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 και διαθέτουν φυσική ανοσία. Τα διαβατήρια ανοσίας την αγνοούν. Γιατί να απαιτείται από όσους ήδη διαθέτουν φυσικά αντισώματα για τον COVID-19 να λαμβάνουν και το συνθετικό εμβόλιο; Οι άνθρωποι βασίζονται στη φυσική ανοσία εδώ και χιλιάδες χρόνια για την καταπολέμηση ασθενειών. Στα σίγουρα πολλά εμβόλια έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά, όμως γιατί απορρίπτουμε το φυσικό σύστημα καταπολέμησης των ασθενειών;

6. Απορρίπτεται το δικαίωμα στη σωματική αυτοδιάθεση: τα διαβατήρια δεν αναγνωρίζουν τη σωματική αυτονομία ως αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. Ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά, που έλαβε απόφαση για τα οροθετικά άτομα, (HIV θετικά), δήλωσε ότι ο υποθετικός κίνδυνος μετάδοσης της νόσου HIV είναι ανεπαρκής λόγος ώστε να αποκαλύπτεται η κατάσταση της υγείας του οροθετικού ατόμου. Για παράδειγμα, τα άτομα με HIV δεν απαιτείται καν να αποκαλύψουν τη μόλυνσή τους στο σεξουαλικό τους σύντροφο, εκτός εάν υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα μετάδοσης (δηλαδή υψηλό ιικό φορτίο ή αδυναμία χρήσης προφυλακτικού) [4]. Και όμως, τα διαβατήρια εμβολιασμού θα απαιτούν από ένα άτομο χωρίς ιικό φορτίο COVID-19, και το οποίο δεν εκθέτει απερίσκεπτα τους άλλους στον κίνδυνο μετάδοσης, να αποδεικνύει ότι είναι ανοσοποιημένο.

7. Είναι δαπανηρά για τους φορολογούμενους: Θα κοστίσουν στους φορολογούμενους άσκοπα χρήματα για την παραγωγή, την εφαρμογή και την επιβολή τους.

8. Θα προκύψουν υπόγειες οικονομικές δραστηριότητες: Οι άνθρωποι που αρνούνται τα εμβόλια mRNA θα βρίσκουν άλλους τρόπους πρόσβασης σε αγαθά, υπηρεσίες και ψυχαγωγία.

9. Θα δημιουργήσουν ένα επικίνδυνο προηγούμενο: Τα διαβατήρια ανοσίας δημιουργούν κακό προηγούμενο καθώς επιβάλλουν αναγκαστικά τα εμβόλια σε ολόκληρους πληθυσμούς. Τι εγγυήσεις μπορούμε να έχουμε ότι οι ετήσιοι εμβολιασμοί ή άλλες επεμβατικές ιατρικές “θεραπείες” δεν θα επιβληθούν με τη βία από κάποιες μελλοντικές κυβερνήσεις (όπως θα ορίζει αποκλειστικά μια ελίτ ομάδα πολιτικών και “ειδικών”);

10. Ενθαρρύνουν την επιστημονική λογοκρισία: Οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι ένα σημαντικό στοιχείο της διαχείρισης της κρίσης COVID-19 από τις περισσότερες κυβερνήσεις. Όπως πολλές φορές διαπιστώσαμε μέσα στο τελευταίο χρόνο, γιατροί και επιστήμονες που εκφράζουν διαφορετικές απόψεις απειλούνται με αφαίρεση των αδειών τους ή λογοκρίνονται. Η εισαγωγή των διαβατηρίων ανοσίας θα χρησιμεύσει για περαιτέρω λογοκρισία και σίγαση των διαφωνούντων επιστημονικών φωνών που μπορεί όμως να έχουν λογικές αντιρρήσεις που πρέπει να εξετάσουμε.

11. Ακυρώνουν την προσωπική ευθύνη: Ακόμα κι αν τα εμβόλια mRNA αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικά με ελάχιστες παρενέργειες, η ύπαρξη διαβατηρίων ανοσίας δεν αναγνωρίζει ότι οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ακόμη και τη λάθος επιλογή σχετικά με τις ιατρικές θεραπείες που επιλέγουν για το σώμα τους. Και, εφόσον υποστηρίζεται πως τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, τότε τα εμβολιασμένα άτομα δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις επιλογές του μη εμβολιασμένου πληθυσμού. Κάθε άτομο δικαιούται να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη για τις δικές του επιλογές και η ιδέα ότι οι μη εμβολιασμένοι αποτελούν απειλή για τον εμβολιασμένο δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη.

12. Δεν είναι αναγκαία για να σωθούν οι ΜΕΘ: Εάν τα εμβόλια αποδειχθούν αποτελεσματικά στο 70%+ που έχει ήδη εμβολιαστεί, τότε μόνο το 30% ή λιγότερο του πληθυσμού παραμένει σε κίνδυνο. Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά ποσοστά επιβίωσης για τον COVID-19 ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου, φαίνεται απίθανο οι ΜΕΘ να υπερφορτωθούν κατά τη διάρκεια μελλοντικών ιικών κυμάτων από το μικρό κλάσμα των εναπομεινάντων μη εμβολιασμένων που κινδυνεύει να νοσηλευτεί. Ο μόνος τρόπος για να φθάσουν στα όριά τους οι ΜΕΘ είναι να μολυνθεί σημαντικός αριθμός εμβολιασμένων ατόμων, αποδεικνύοντας έτσι την αποτυχία των προγραμμάτων εμβολιασμού.

13. Δεν είναι επιστημονικά: Ενώ τα εμβόλια mRNA αντιπροσωπεύουν μια δυνητικά έγκυρη επιστημονική λύση για τις ασθένειες, τα διαβατήρια εμβολιασμού έχουν πολιτικό χαρακτήρα, εφόσον υπάρχουν για να εξαναγκάσουν και να ελέγξουν τη συμπεριφορά των πληθυσμών μάλλον, αντί να θεραπεύσουν ασθένειες. Όλοι οι πολιτικοί το γνωρίζουν αυτό, και η απόδειξη είναι πως ενώ όλοι τους έχουν πρόσβαση στα ίδια ιατρικά δεδομένα, γινόμαστε μάρτυρες ποικίλων πολιτικών αντιδράσεων και εκτιμήσεων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δημοσκοπήσεων για την εκτίμηση της κοινής γνώμης. Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα, διότι οι πολίτες που θα αντιδρούσαν στην ιδέα των διαβατηρίων εμβολιασμού, τώρα μπορεί να αισθάνονται πιεσμένοι να τα αποδεχτούν με την ψευδή παραδοχή ότι είναι επιστημονικά απαραίτητα. Στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν κακή πολιτική υγείας και ως τέτοια πρέπει να αμφισβητηθούν και να υποστούν κριτική.

14. Νομιμοποιούν τις διακρίσεις των πολιτών: Στις χώρες με δημοκρατικές αρχές που επιδιώκουν να εξαλείψουν την ανισότητα και τις διακρίσεις, η διαφορετική μεταχείριση των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων πολιτών τους συνιστά μεροληψία. Από πότε απαιτείται εμβόλιο για πρόσβαση στο θέατρο, στην εκκλησία, σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα ή για εύρεση εργασίας;

15. Προετοιμάζου το έδαφος για εμφύλιες διαμάχες: τα διαβατήρια ανοσίας μπορεί να οδηγήσουν σε βίαιες εξεγέρσεις. Ενώ κανείς δεν θέλει να γίνει μάρτυρας κοινωνικών αναταραχών, η ιστορία έχει δείξει ότι πληθυσμοί ανθρώπων που υπόκεινται σε υπερβολικό κρατικό έλεγχο, έλλειψη πρόσβασης σε επικερδή εργασία, αναγκαστική επιβολή ιατρικών υπηρεσιών ή περιορισμό της ελευθερίας, άρνηση του δικαιώματος μετακίνησης εκτός ή εντός συνόρων ή ταξιδιού και είναι εκτεθειμένοι στην κοινωνική απομόνωση καταφεύγουν μερικές φορές στη βία. Η εύρεση λύσεων που επιτρέπουν την ειρηνική συνύπαρξη είναι ο προτιμώμενος δρόμος για να προχωρήσει μια κοινωνία και ο μόνος τρόπος που μειώνει τον κίνδυνο εμφύλιων αναταραχών.

16. Η καταναγκαστική ιατρική απαγορεύεται: Ο ιατρικός εξαναγκασμός είναι παράνομος. Οι σύγχρονες ιατρικές θεραπείες απαιτούν ενημερωμένη και εκούσια συγκατάθεση χωρίς χειραγώγηση. Τα διαβατήρια εμβολιασμού αποτυγχάνουν παταγωδώς σε αυτό το ζήτημα.

17. Οι ελευθερίες του Συντάγματος δεν μπορούν να αφαιρούνται μόνιμα: τα διαβατήρια ανοσίας συμβάλλουν στον οριστικό περιορισμό των ελευθεριών που παρέχει το Σύνταγμα συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας της συνείδησης. Εξάλλου οι τοπικοί περιορισμοί που περιοδικά περιορίζουν τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, παραβιάζουν ήδη τα προαναφερθέντα δικαιώματα μετακίνησης και τα διαβατήρια εμβολίων θα κάνουν αυτές τις παραβιάσεις δυνητικά μόνιμες.

18. Οι θρησκευτικές ελευθερίες παραβιάζονται: Αποτυγχάνουν να προστατεύσουν τις θρησκευτικές ομάδες που οι αρχές τους απαγορεύουν να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη με βάση τους κυβερνητικούς όρους.

19. Στιγματίζουν και στοχοποιούν ανθρώπους: Στοχοποιούν άδικα τους μη εμβολιασμένους ως κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, ενώ επιτρέπουν σε άτομα με άλλες μεταδοτικές ασθένειες ή ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς να ενεργοποιούνται ελεύθερα δημόσια με ανωνυμία. Γιατί δεν έχουμε διαβατήρια εμβολιασμού για όλες τις άλλες ασθένειες ή διαβατήρια εγκληματικότητας που να περιγράφουν προηγούμενες καταδίκες; Γιατί καταλαβαίνουμε τους κινδύνους από τη δημιουργία διαφορετικών τάξεων ανθρώπων σε μια ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία.

20. Αντανακλούν μία δεσποτική συμπεριφορά : τα διαβατήρια ανοσίας μας θυμίζουν τη δεσποτική συμπεριφορά των τυράννων. Η απαίτηση κατοχής διαβατηρίων ανοσίας για πλήρη πρόσβαση στην οικονομία, τους χώρους απασχόλησης και θρησκευτικής λατρείας μοιάζει να είναι τρομακτικά ανάλογη με τους απάνθρωπους ελέγχους των κομμουνιστικών κρατών ή τις περιγραφές της Αποκάλυψης για τον αυταρχικό ηγεμόνα που θα αναγκάζει τους ανθρώπους να λάβουν ένα «χάραγμα» αν επιθυμούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν. Τα προγράμματα εμβολιασμού που τιμωρούν τους μη συμμορφούμενους με οικονομικούς και κοινωνικούς περιορισμούς είναι εκ φύσεως τυραννικά.

21. Αρνούνται τη γονεϊκή εξουσία: Παραβιάζουν τη γονεϊκή εξουσία, καθώς επιτρέπεται οι κυβερνητικές υπηρεσίες να χειραγωγούν τα παιδιά ώστε να κάνουν εμβόλια χωρίς γονεϊκή εξουσιοδότηση ή χωρίς προηγηθείσα πρόσβαση στο ιατρικό ιστορικό ενός παιδιού. Θα επιτρέψουμε στους κυβερνητικούς υπαλλήλους να σφετεριστούν τη γονεϊκή εξουσία και να λειτουργήσουν ως πατέρας και μητέρα στα παιδιά μας;

22. Υπάρχουν δυνητικοί αλλά και ήδη γνωστοί κίνδυνοι: Τα διαβατήρια ανοσίας επιδιώκουν να προλάβουν τους πιθανούς κινδύνους, αλλά δημιουργούν δυνητικούς κινδύνους σε κατά τα άλλα υγιή άτομα. Οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν τις παρενέργειες του εμβολιασμού όπως είναι η μυοκαρδίτιδα, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι θρομβώσεις και πιθανά προβλήματα γονιμότητας στις γυναίκες. Εφόσον οι περισσότερες ιατρικές θεραπείες έχουν κινδύνους, γιατί να αναγκάσουμε υγιείς ανθρώπους, με πολύ χαμηλό κίνδυνο να πεθάνουν από τον COVID-19, να κάνουν ένα εμβόλιο που δεν επιθυμούν;

23. Δεν υπάρχει επαρκής μελέτη του θέματος και δημόσια διαβούλευση για αυτά: Τα διαβατήρια ανοσίας δεν έχουν συζητηθεί ανοιχτά στις κυβερνητικές επιτροπές, δεν έχουν υποβληθεί σε συστηματική μελέτη από τρίτους ανεξάρτητους μη πολιτικούς φορείς. Αντίθετα, υιοθετήθηκαν γρήγορα από τις δυτικές δημοκρατίες με βάση την πολιτική σκοπιμότητα και τη στενόμυαλη σκέψη. Η βιαστική πολιτική υιοθέτηση αυτού του μέτρου είναι ανόητη και ανεύθυνη.

24. Η κυβέρνηση δείχνει μικρό πραγματικό ενδιαφέρον για την υγεία: Γνωρίζοντας ότι οι κυβερνήσεις δείχνουν μικρό ενδιαφέρον για την απαγόρευση άλλων γνωστών παραγόντων που προκαλούν ασθένειες και επιβαρύνουν το σύστημα υγείας όπως του καπνίσματος, του αλκοολισμού, της υπερκατανάλωσης τροφής ή της σεξουαλικής ελευθερίας, πώς μπορούμε να τις εμπιστευτούμε πως εφαρμόζονται προγράμματα διαβατηρίων εμβολιασμού από αγάπη για τον πλησίον; Μήπως μεταξύ των πραγματικών κινήτρων και πίσω από τα διαβατήρια ανοσίας βρίσκεται ο φόβος, η ανάγκη για έλεγχο, η ειδωλολατρία της ιατρικής και οι κομματικές πολιτικές ; Στα σίγουρα έτσι είναι. Και οι άνθρωποι με αρχές δεν πρέπει να συμμετέχουν στην απώλεια των προσωπικών ελευθεριών για τους ανωτέρω λόγους.

25. Θα μπορούσαν να γίνουν μόνιμα: Αν η ιστορία μας έχει διδάξει κάτι, αυτό είναι ότι οι κυβερνητικοί έλεγχοι κρατούν πολύ. Τα διαβατήρια ανοσίας μπορούν να γίνουν μόνιμα, και πιθανότατα θα γίνουν, εκτός εάν οι πολίτες αντισταθούν. Χωρίς ημερομηνία λήξης πάνω στα διαβατήρια εμβολιασμού, και σε ποιόν δε θα άρεσε η ιδέα των ιατρικών εγγράφων για ταξίδια και αγορές για τα επόμενα χρόνια;

Τα διαβατήρια εμβολιασμού πρέπει να απορρίπτονται ως κοντόφθαλμα και επικίνδυνα. Όχι μόνο η εκκλησία, οι επιχειρήσεις, τα πανεπιστήμια, οι επαγγελματικές ενώσεις και οι ιατροί θα πρέπει να εκφράσουν την αντίθεσή τους, αλλά και οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις θα πρέπει να ψηφίσουν νομοθεσία που θα απαγορεύει την εφαρμογή τους. Καλέστε τα εκλεγμένα μέλη της κυβέρνησής σας, διαμαρτυρηθείτε και αρνηθείτε να επιτρέψετε στους πολιτικούς να γίνουν μέρος της νέας κανονικότητας στις Δυτικού τύπου δημοκρατίες.

_____________________

Παραπομπές:

https://www.cbc.ca/news/canada/montreal/quebec-vaccine-passport-1.6136031 και https://www.cp24.com/world/france-s-covid-19-health-pass-system-launches-for-indoor-dining-rail-travel-1.5539684 (accessed August 12, 2021)
https://globalnews.ca/tag/western-university-covid-19-vaccine/ (accessed August 12, 2021)
https://globalnews.ca/news/8104692/canada-getting-proof-of-vaccination-passport-for-international-travel/ (accessed August 12, 2021)
https://www.canada.ca/en/department-justice/news/2017/12/fact_sheet_hiv_non-disclosureandthecriminallaw.html (accessed August 12, 2021)

Πηγή: pursuitofglory.org

id-ont.org

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image