Εμβολιαστικός Ψευδοτοπικισμός. Μην σε συνεπαίρνει η απάτη των "μεταλλάξεων" τους. - Κατοχικά Νεα

Εμβολιαστικός Ψευδοτοπικισμός. Μην σε συνεπαίρνει η απάτη των "μεταλλάξεων" τους. - Κατοχικά Νεα
ΝΤΠ Εμφανίσεις: 199
Ακούμε τόσους μήνες τώρα για "βραζιλιάνικη" μετάλλαξη, "ινδική" μετάλλαξη, "αγγλική" μετάλλαξη κλπ.

Ακούμε τόσους μήνες τώρα για “βραζιλιάνικη” μετάλλαξη, “ινδική” μετάλλαξη, “αγγλική” μετάλλαξη κλπ.

Μην πέφτεις στην παγίδα τους. Αυτή η μέθοδος αποσκοπεί στο να ενισχύσει το δοθέν αφήγημα, ότι οι κατα τόπους μεταλλάξεις προέρχονται από τους ανθρώπους. Είναι μία καθαρά δαρβινιστική και αποσυντονιστική όμως τακτική που θέλει να πάρει την προσοχή σου από το προφανές.

Ότι οι μεταλλάξεις προέρχονται από τα εμβόλια. Και όχι. Δεν ήρθε ένας ινδός απ’ το Ταμίλ Ναντού, να σε κολλήσει μεταλλαγμένο κορωνοϊό στην Κάτω Μαγούλα. Εσύ παρήγαγες την μετάλλαξη με το εμβόλιο που έκανες.

Το να τις κατανομάζουν εθνικά, και γενικά σε άνα σύστημα που σιχαίνονται τα έθνη (διεθνιστές καμπαλιστές είναι αυτοί αμ τι να κάνουμε), το να τα αναφέρουν συνέχεια, πρέπει να σε ανησυχεί. Αναφέρονται σ΄αυτές τοπικιστικά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, να σε απομακρύνουν από το γεγονός ότι ΔΕΝ πηγάζει από την υποτιθέμενη χώρα προέλευσης τους, και ΔΕΝ μεταφέρθηκε μέσω ενός απίστευτου δικτύου μολυσμένων  μέσα από ένα ντόμινο καρμικού επιπέδου γκαντεμιάς.  Έγινε ΕΔΏ, ΤΏΡΑ, και το σημαντικότερο ΕΞΑΙΤΊΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΊΩΝ/ΓΕΝΕΤΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Related Articles