ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ τις κλινικές δοκιμές εμφύτευσης τσιπ στον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ εγκέφαλο - Κατοχικά Νεα

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ τις κλινικές δοκιμές εμφύτευσης τσιπ στον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ εγκέφαλο - Κατοχικά Νεα
Ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη κλινικών δοκιμών με ανθρώπους όσον αφορά στην εμφύτευση τσιπ

Βγάλτε το HOAX

Προχωρούν τα πράγματα…

Ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη κλινικών δοκιμών με ανθρώπους όσον αφορά στην εμφύτευση τσιπ, βρίσκεται η Neuralink, σύμφωνα με σχετική διαδικτυακή αγγελία εργασίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική αγγελία εργασίας, η εταιρεία Neuralink, που ιδρύθηκε από τον συνεργάτη των διεθνιστών, Έλον Μασκ, το 2016, αναζητά «διευθυντή κλινικών δοκιμών» για τη διεξαγωγή δοκιμών σε ανθρώπους και επισημαίνεται: «Ως Διευθυντής Κλινικών Δοκιμών, θα συνεργαστείτε στενά με μερικούς από τους πιο καινοτόμους κλινικούς ιατρούς και μηχανικούς, καθώς και με τους συμμετέχοντες στις πρώιμες κλινικές δοκιμές του Neuralink».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο δισεκατομμυριούχος ήταν αισιόδοξος για την πιθανότητα να μπορέσει να εγκαταστήσει τα πρώτα τσιπ ήδη από φέτος στο πλαίσιο των κλινικών δοκιμών που θα ανοίξουν τον δρόμο για έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA).

Μάλιστα, στο πλαίσιο σχετικής διαδικτυακής Συνόδου που είχε διοργανώσει η «Wall Street Journal», ο Έλον Μασκ είχε αναφέρει: «Νομίζω ότι με το Neuralink έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε τη λειτουργικότητα ολόκληρου του σώματος σε κάποιον με τραυματισμό του νωτιαίου μυελού. Το Neuralink λειτουργεί καλά σε πιθήκους και στην πραγματικότητα κάνουμε πολλές δοκιμές και επιβεβαιώνουμε ότι είναι πολύ ασφαλές, αξιόπιστο και ότι η συσκευή Neuralink μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια».

Λοιπόν;; HOAX και αυτό;;;

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image