Είπαν την πληγή του Χριστού στον Σταυρό «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ» για να τον παρουσιάσουν ΤΡΑΝΣ - Κατοχικά Νεα

Είπαν την πληγή του Χριστού στον Σταυρό «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ» για να τον παρουσιάσουν ΤΡΑΝΣ - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

ΕΡΕΒΟΣ και ΟΝΕΙΔΟΣ μέσα σε Εκκλησία!!!

Οι πιστοί της εκκλησίας τα έχασαν με τον Κοσμήτορα του Trinity College καθώς στο κήρυγμά του υποστήριξε ότι ο Ιησούς μπορεί να ήταν τρανς!!

Συγκεκριμένα, ο Dr Μάικλ Μπάνερ, παρενέβη έκανε τον ισχυρισμό ότι ο Χριστός είχε ένα «τρανς σώμα».

Ο Dr Michael Banner, ο κοσμήτορας του Trinity College, υποστήριξε τον κατώτερο ερευνητή Joshua Heath, ο οποίος παρουσίασε αναγεννησιακούς και μεσαιωνικούς πίνακες της σταύρωσης που απεικόνιζαν ένα πλάγιο τραύμα που παρομοίασε με έναν γυναικείο κόλπο! Όλα αυτά μέσα σε Εκκλησία!!

Το πλάγιο τραύμα «παίρνει μια σαφώς κολπική εμφάνιση», είπε ο Χιθ, του οποίου το διδακτορικό επιβλέπονταν από τον πρώην Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Ρόουαν Ουίλιαμς.

«Το ταυτόχρονα αρσενικό και θηλυκό σώμα του Χριστού φαίνεται σε αυτά τα έργα, είναι ένα τρανς σώμα», ισχυρίστηκε ο υποτιθέμενος ερευνητής.

Ο Χιθ χρησιμοποίησε τον πίνακα του 14ου αιώνα Pietà με την Αγία Τριάδα του Ζαν Μαλουέλ, που εκτίθεται στο Λούβρο, για να επεξηγήσει την άποψη του, σύμφωνα με την Daily Telegraph. Το έργο του Γάλλου καλλιτέχνη Henri Maccheroni του 1990 «Χριστός» εμφανίστηκε επίσης κατά την διάρκεια του κηρύγματος, όπως και το Βιβλίο Προσευχής της Bonne του Λουξεμβούργου.

Πιστοί ένιωσαν ανεπιθύμητοι στην εκκλησία, προσθέτοντας ότι τα παιδιά που παρευρέθηκαν ένιωσαν άβολα.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή…

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image