Εσείς Γιατί Αγκαλιάζετε Ακόμα τα Παιδιά σας; - Κατοχικά Νεα

Εσείς Γιατί Αγκαλιάζετε Ακόμα τα Παιδιά σας; - Κατοχικά Νεα
Πριν από ακριβώς έναν χρόνο ο κύριος Σύψας*1 είπε στην ελληνική κοινωνία: "όταν γυρίζουν τα παιδιά από το σχολείο πρέπει να

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο ο κύριος Σύψας*1 είπε στην ελληνική κοινωνία: “όταν γυρίζουν τα παιδιά από το σχολείο πρέπει να προφυλλάσονται…όταν είναι τα παιδιά στο σπίτι φυσικά δεν τα αγκαλιάζουμε ούτε τα φιλάμε, εάν μας πλησιάζει το παιδί που πηγαίνει σχολείο φυσικά φοράμε τη μάσκα μας με τα παράθυρα ανοιχτά…”

Δημοσιοκάφρος του ΣΚΑΙ δηθεν σοκαρισμένη: “Και μες στο σπίτι κύριε Σύψα;”
Σύψας: “Ακριβώς, δυστυχώς πρέπει όσοι είμαστε στο σπίτι να βοηθήσουμε το παιδί να πάει στο σχολείο”.

Η ερώτηση είναι: όσοι πιστεύετε στο αφήγημα του ιού*2, των μέτρων, των Lockdown, των Εμβολίων, των απολύσεων των Ανεμβολίαστων υγειονομικών της χώρας διότι “είναι ανεύθυνοι κι επικίνδυνοι για τους ασθενείς” και όλου αυτού του φασιστικού οχετού, να υποθέσω ότι εδω και 12 μήνες δεν έχετε αγκαλιάσει ποτέ τα παιδιά σας έτσι; Κι αν ναι γιατί; Δεν πιστεύετε στην Επιστήμη; Μα το είπε ο Σύψας! Ο οποίος είναι καθηγητής Φυσιολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ!! Συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τι λέει! Εσείς όμως γιατί δεν κάνατε αυτό που σας είπε; Μήπως είστε και σεις ανεύθυνοι, ψεκασμένοι, μα πάνω απ’ όλα εγωιστές*3 που τελικά θέλατε να αγκαλιάσετε και τα παιδιά σας; Μα αυτή η αγκαλιά που εσείς θέλετε να κάνετε για δικούς σας παρτάκικους και ιδιοτελείς σκοπούς, μπορεί ήδη, ένα Κορωνοέτος μετά την επική αυτή δήλωση Σύψα (την οποία παρεμπιπτόντως την κάνατε γαργάρα. Ούτε που τόλμησε κανείς σας να τη σχολιάσει) να έχουν πεθάνει συνάνθρωποί μας εξαιτίας σας! Ναι εξαιτίας σας!!

Γιατί αυτή η αθώα φαινομενικά αγκαλιά, μπορεί να ήταν η αιτία για μεταφορά του ιού από το τότε Ανεμβολίαστο παιδί σας (φυσικά τώρα θα το εμβολιάσετε. Αφού σας το λένε ότι είναι τελείως ακίνδυνο. Κι ως γνωστόν ο,τι λένε στην TV πέφτουν μέσα πάντοτε) σε εσάς, κι από εσάς στον μπαμπά ή στη μαμά σας, ή μπορεί και σε άλλους ανθρώπους στη δουλειά. Και μετά αυτοί που κόλλησαν από εσάς να το μετέδωσαν και σε άλλους και πάει κλαίγοντας!! Άρα: για μια καθαρά εγωιστική και αντικοινωνική πράξη, όπως το να αγκαλιάσετε το παιδί σας, να το φροντίσετε, να νιώσετε λίγη οικογενειακή θαλπωρή και εσείς και το παιδί σας σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό, τον κοινωνικό Αρμαγεδώνα που ζούμε, μπορεί ήδη τώρα που μιλάμε να έχετε φονεύσει με τα ίδια σας τα μικρόβια τόσους ανθρώπους!!

Αλήθεια, ποιος θα βρεθεί να σας δικάσει, ω κύριε κύριε Μαλακα-ση;*4

Αυτό που και εσείς οι ίδιοι κατά βάθος τα θεωρείτε αφύσικα όλα αυτά, αλλά δεν μιλάτε ποτέ και στην πράξη στηρίζετε και σε επίπεδο ιδεολογικό (“ναι είναι υπερβολικά όλα αυτά, αλλά για να τα λένε οι ειδικοί δίκιο θα χουν. Ποιοι είμαστε εμείς να κάνουμε τους μάγκες και να παριστάνουμε τους επιστήμονες;” σας ακούμε να λέτε αποσβολωμένοι) το όλο αφήγημα, το ξέρετε ότι θα δώσετε λόγο και γι αυτό έτσι; Το ξέρετε ότι είστε δειλοί και μπερδεμένοι, αιχμάλωτοι μιας καθαρά πολιτικής -ή καλύτερα παραπολιτικής- ατζέντας και εγκλωβισμένοι στον εγωισμό σας να μην παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος. Σε λίγο θα αρχίσει να αποδεκατίζεται το σόι σας. Τότε θα παραδεχτείτε ότι πλανηθήκατε πλάνην οικτράν; *5

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 ΠΗΓΗ

*2 Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει ο ιός Sars Cov2, αλλά λέμε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρουμε οποιοδήποτε φασιστικό και απάνθρωπο μέτρο, σε μία ήδη μισοδιαλυμένη και χρεωκοπημένη κοινωνία απ όλες τις απόψεις.

Δεν μας έπαιρνε καν να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ενα lockdown και αυτά τα πειράματα που κάνει με το έτσι θέλω η συμπαιγνία Ιατρικού και Πολιτικού κατεστημένου, θα μπορούσε μόνο να γίνει αν ζούσαμε σε μία κοινωνία της απόλυτης ευμάρειας, της ισότητας, της εξάλειψης των φτωχών και των αστέγων, και θα ήμασταν όλοι άνετοι να καθήσουμε και στο σπίτι μας με όλα τα έξοδα και τα έσοδα εξασφαλισμένα ακόμα και 6 μήνες συνεχόμενους.

Ως απόφοιτος στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας στα ΑΤΕΙ Κρήτης και με τα οικονομικά που έμαθα εκεί, γνωρίζω ότι η Οικονομία είναι κάτι πάρα πολύ εύθραυστο. Με όρους κλασικής Μίκρο- και Μάκροοικονομίας δεν νοείται σε καμία περίπτωση όλο αυτό το πετσόκομα που ζούμε εδώ και 19 μήνες. Είμαστε ήδη χρεωκοπημένοι και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν μας το λένε επιτέλους.

Όπως επίσης το γιατί δεν μας ανακοινώνουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η ελληνική οικονομία. Αλλά αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενό τους. Μ ένα σμπάρο (“Πανδημία”) δεκάδες ταυτόχρονα τριγώνια!! Να έχουν στην εντατική ολόκληρη τη χώρα, απασχολούμενη και πανικοβλημένη μ εναν αόρατο εχθρό, και στο μεταξύ να κάνουν ο,τι γουστάρουν στην κυριολεξία χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

*3 σε πρόσφατη συζήτηση που είχα με μουσικούς παρακαλώ, με αποκάλεσαν εγωιστή επειδή κατέκρινα τα lockdown στα νησιά και την απαγόρευση της μουσικής. Λέω “πώς είναι δυνατόν να ενοχοποιούν τη μουσική;” Μου λένε “Βασιλη είσαι εγωιστής. Μην σκέφτεσαι τον εαυτό σου (επειδή είσαι μουσικός). Αυτό ήταν το πιο σωστό να γίνει επειδή με τη δυνατή μουσική πετάγονται πιο μακρια τα σταγονίδια”.

Δηλαδή το να θέλω να προστατεύσω τη δουλειά μου και την τέχνη μου σε τελική ανάλυση, ακόμα κι έτσι να είναι με τα “σταγονίδια που εκσφενδονίζονται” και να μη θέλω να πεινάσω και να βγω επαίτης στους άδειους δρόμους της χώρας αφού πάλι θα προκύψει νέο Γενικό Lockdown, αυτό οι από κει μεριά το λένε εγωισμό. Τουλάχιστον ρε παιδιά με λέτε που με λέτε εγωιστή επειδή θέλω να ζήσω. Τα λεφτά για να ζήσω θα μου τα δώσετε εσείς ή τζάμπα μάγκες είσαστε;;

Γι αυτό σας λέω φίλοι μου. Εσείς έχετε κάνει το άσπρο-μαυρο και το μαύρο-ασπρο. Στο μεταξύ όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο πολύ περιπλέκεται η κατάσταση μέσα σας, αφού είστε αναγκασμένοι να βάλετε κι άλλα ψέμματα, αρλουμπες και συστημικά τεχνάσματα και ψευδείς αληθοφάνειες μέσα στον υπό κατάρρευση και πήξη εγκέφαλό σας Καλά ξεμπερδέματα!! Άντε και καλή τύχη τζάμπα μάγκες!!

*4 Παράφραση από το ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη “Μικρή Ασυμφωνία εις Α’ Μείζον”.

*5 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και μουσικός.

Επισκεφτείτε το eshop www.eiselixibooks.gr και την σελίδα σε fb & ΜeWe Πνευματική Ψυχολογία. Επικοινωνία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image