Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ (GRΕΑΤ RΕSΕΤ) - Κατοχικά Νεα

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ (GRΕΑΤ RΕSΕΤ) - Κατοχικά Νεα
Μέχρι την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Μεγάλη Επανεκκίνηση απέτυχε παταγωδώς. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί η Σέχτα

HumansAreFree
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μέχρι την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Μεγάλη Επανεκκίνηση απέτυχε παταγωδώς. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί η Σέχτα, είχαμε προειδοποιήσει τον Απρίλιο του 2021 ότι οι Παγκοσμιοποιητές σίγουρα ετοίμαζαν μια άλλη κρίση.

Με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Μεγάλη Επανεκκίνηση όχι μόνο επιστρέφει στο χρονοδιάγραμμα, αλλά έχει ήδη βρει το πρώτο της θύμα.

Ενώ οι καθημερινοί Ουκρανοί έχουν ολόκληρη την ύπαρξή τους υπό τον έλεγχο του πολέμου, η ουκρανική κυβέρνηση εφάρμοσε σιωπηλά τη Μεγάλη Επανεκκίνηση – και σχεδόν κανείς δεν το πρόσεξε.

Ως αποτέλεσμα, η Ουκρανία γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που παραδίδεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, εφαρμόζοντας μια Κοινωνική Πιστωτική Βαθμολογία, ένα Καθολικό Βασικό Εισόδημα (UBI), μια Ψηφιακή Ταυτότητα και ένα διαβατήριο εμβολιασμού – όλα μέσα σε μια ενιαία εφαρμογή που ονομάζεται Diia:

Δείτε επίσης αυτό το επίσημο εκπαιδευτικό βίντεο (βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την αγγλική μετάφραση):

Έχουμε προειδοποιήσει στο παρελθόν ότι στο πλαίσιο μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα ψηφιακά χρήματα που εκδίδονται από την κυβέρνηση θα μπορούν να ξοδεύονται μόνο σε επιλεγμένα προϊόντα και θα έχουν ημερομηνία λήξης, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αποταμιεύσουν χρήματα ποτέ ξανά – αυτό ακριβώς συνέβη στην Ουκρανία:

Εδώ είναι η ιστοσελίδα της ουκρανικής κυβέρνησης που ανακοινώνει τα δρακόντεια μέτρα.

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός λέει το κρυφό μέρος του Σχεδίου τους δυνατά: “Δεν αγωνιζόμαστε μόνο για την Ουκρανία – αγωνιζόμαστε για αυτή τη Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Και αυτή είναι η αλήθεια για την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία:

Rule number 1 of live news broadcasting, never get a guest on that you don’t know what their answer will be to a question 😂
I’m guessing who ever booked this US army Colonel, an expert in Eastern Europe will be getting fired in the morning and the presenter is still choking 🙈 pic.twitter.com/WcGa7zGuGR

— Ashley Sims UKinventor🩸📸 (@SimsUkinventor) March 16, 2022

Μέχρι πρόσφατα, ο Vladimir Putin φαινόταν να αντιτίθεται στη Μεγάλη Επανεκκίνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά τώρα φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι μπορεί επίσης να είναι μέρος της ατζέντας της ΝΤΠ, και η εισβολή στην Ουκρανία χρησίμευσε ως το πολυπόθητο πρόσχημα για την επιβολή πρωτοφανώς δραστικών αμοιβαίων κυρώσεων, οι οποίες τελικά θα οδηγήσουν στην κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.

Όταν η παγκόσμια οικονομία αναπόφευκτα καταρρεύσει, η Μεγάλη Επανεκκίνηση / Νέα Τάξη Πραγμάτων θα εφαρμοστεί σε παγκόσμια κλίμακα. Οι επόμενες κινήσεις του Putin θα αποκαλύψουν τελικά αν δεν αποτελεί μέρος της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας.

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

BOOM! Ukraine Becomes the First Country to Implement the Great Reset

telegra.ph

ΠΗΓΗ

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image