Η παραπλάνηση θα φέρει την τιμωρία - Κατοχικά Νεα

Η παραπλάνηση θα φέρει την τιμωρία - Κατοχικά Νεα
Παραπλάνηση στα "κρούσματα" "κορωνοϊού"

Παραπλάνηση στα “κρούσματα” “κορωνοϊού”

Παίρνουν νέα αυστηρά μέτρα επειδή βρήκαν 6700 “κρούσματα” σε 420000 τεστ. Το ποσοστό “κρουσμάτων” προς συνολικό αριθμό τεστ είναι 6700/420000=0,0159 = 1,59% δηλαδή εξαιρετικά χαμηλό που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μικρός κίνδυνος μόλυνσης. Η χρήση του απόλυτου αριθμού “κρουσμάτων” για εκφοβισμό και ως αφορμή για λήψη αυστηρών μέτρων είναι αντιεπιστημονικός και γελοιοποιεί την επιστήμη. Το ποσοστό αυτό πρέπει να είναι πάνω από 3% για να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Γιατί λοιπόν ψεύδονται για τον κίνδυνο μόλυνσης από “κορωνοϊό”; Η επιστήμη στην εξυπηρέτηση της πολιτικής. Μεγάλη παραπλάνηση του κοινού.

Πριν από λίγο καιρό είχε βγει ο ψάλτης να μας πει ότι χάρη στα εμβόλια γλιτώσαμε από χιλιάδες θανάτους. Πώς το υπολόγισε; Με πιθανολόγηση; Το υπολόγισε όπως έλεγε ότι χρεώνουν θανάτους ατόμων με εγκεφαλικά ως θανάτους από κόβιντ; Και αυτό είναι γελοιοποίηση της επιστήμης. Να μας εξηγήσει “επιστημονικά” γιατί έχουμε ραγδαία αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα μετά την έναρξη των εμβολιασμών και λόγω των μέτρων της πανδημίας στα οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο.

Που είναι τα στοιχεία για τα άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους; Σε πολλές χώρες αναφέρεται ότι τα ποσοστά θανάτων των εμβολιασμένων είναι συντριπτικά υψηλότερα από των ανεμβολίαστων και εδώ στην Ελλάδα χωρίς στοιχεία προβάλλεται η ωφελιμότητα των εμβολίων συνεχώς από τους τηλεγιατρούς και τους πληρωμένους δημοσιογράφους.

Αλήθεια που είναι εκείνος ο εισαγγελέας που ερευνούσε τη διπλή καταγραφή των “κρουσμάτων”; Σίγουρα έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.

Παραπλάνηση από τη δικαιοσύνη

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η δικαιοσύνη υποστηρίζει πλήρως το αφήγημα της κυβέρνησης και κατά συνέπεια των φαρμακευτικών εταιρειών. Ως τώρα έχουν ληφθεί αρνητικές αποφάσεις για γονείς που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη κατά των μασκών και των τεστ στα παιδιά στα σχολεία. Εφόσον τα παιδιά δεν κινδυνεύουν σχεδόν καθόλου από τον “κορωνοϊό” γιατί υπάρχουν τόσο αυστηρά μέτρα στα σχολεία και ακόμα χειρότερα γιατί επιτρέπει η κυβέρνηση τον εμβολιασμό παιδιών; Γιατί η δικαιοσύνη σιωπά για τους θανάτους μετά τα εμβόλια;

Επίσης, η δικαιοσύνη παρεμβαίνει μόνο όταν κάποιος γιατρός έχει εκφραστεί αρνητικά για το εμβόλιο.Είμαστε στη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία. Και όλο το σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι μια εκδοχή υπάρχει μόνο. Αυτή της κυβέρνησης που ωφελεί όλως τυχαίως τις φαρμακευτικές εταιρείες.  Και μόνο το γεγονός ότι στην Ελλάδα οι ανώτατοι δικαστές αλλάζουν όταν αλλάζει η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Οι δικαστές δεν γνωρίζουν το παρελθόν της Pfizer στην εξαπάτηση και δεν γνωρίζουν τις καταδίκες που έχει από την Αμερικανική δικαιοσύνη; Πώς υποστηρίζουν το αφήγημα της κυβέρνησης τόσο αφοσιωμένα;  Δεν γνωρίζουν το μεγάλο σκάνδαλο Novartis όπου χρηματίστηκαν χιλιάδες γιατροί και πολιτικοί;

Παραπλάνηση από τα πληρωμένα ΜΜΕ

Όπως είδαμε στην Αυστρία παραιτήθηκε ο καγκελάριος επειδή είχε δώσει χρήματα σε ΜΜΕ για να τον προβάλλουν θετικά. Η ελληνική κυβέρνηση έδωσε πακτωλό χρημάτων στα ΜΜΕ για την προβολή της “πανδημίας” και των εμβολίων. Υπάρχει συνεχής τρομοκράτηση των Ελλήνων από τα πληρωμένα ΜΜΕ. Μόνο μετά την παραίτηση του αυστριακού καγκελάριου κινητοποιήθηκαν τα κόμματα για να ζητήσουν εξεταστική επιτροπή. Τόσο καιρό γιατί σφύριζαν αδιάφορα;

Παραπλάνηση για την “κλιματική αλλαγή”

Είδαμε τον πρίγκηπα Κάρολο στη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή να λέει ότι είναι τόσο μεγάλα τα παγκόσμια προβλήματα ώστε χρειάζεται μια παγκόσμια κυβέρνηση για την αντιμετώπισή τους.

Μας θυμίζει κάτι αυτό;

Σχετικά με τις ανεμογεννήτριες που η κυβέρνηση μας παρουσιάζει ως σωτήριες για την “προστασία του περιβάλλοντος” είναι γνωστό ότι στη Γερμανία και γενικά στη Βόρεια Ευρώπη λόγω των περιβαλλοντικών επιπτώσεών τους η ζήτησή τους έχει μειωθεί κατά 80%. Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που οι γερμανικές εταιρείες προωθούν εδώ τα προϊόντα τους αφού η ζήτησή τους έχει μειωθεί τόσο πολύ.Και φυσικά η υπάκουη ελληνική κυβέρνηση τα προωθεί ως καλός ντίλερ.

(https://www.pronews.gr/oikonomia/energeia/1030163_atselentis-gia-anemogennitries-einai-san-ena-gigantiaio-tsoynami-na)

Επίσης, το θέμα της κλιματικής αλλαγής με το “ωραίο περιτύλιγμα” της προστασίας του περιβάλλοντος σχεδιάζουν να μειώσει αφάνταστα τις ελευθερίες του ατόμου. Προφανώς ο στόχος είναι ο έλεγχος των ανθρώπων και όχι η προστασία του περιβάλλοντος.

Παραπλάνηση από τα αφηγήματα

Γιατί πολλοί πολιτικοί χρησιμοποιούν το αφήγημα ότι κινδυνεύει η γη και ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση; Και με τον κορωνοϊο μας λένε ότι κινδυνεύουμε τόσο πολύ.

Διότι ο φόβος που διασπείρουν τους δίνει την ευκαιρία να περάσουν πολιτικές ελέγχου του πληθυσμού με απώτερο στόχο μια παγκόσμια κυβέρνηση με έναν παγκόσμιο ηγέτη. Μέσω του κορωνοϊού βλέπουμε ότι οι πολίτες συνηθίζουν στην παραβίαση των προσωπικών δεδομένων τους, στη συνεχή υποχρέωση να επιδεικνύουν ένα έγγραφο που έχει ψηφιακή καταγραφή για να συμμετέχουν στην κοινωνία. Οδεύουμε προς μια παγκόσμια ψηφιακή δικτατορία τύπου Κίνας.

Τι μας είπε ο ψηφιακός υφυπουργός; Ότι το τσιπάρισμα ή κάποιο μητρώο θα γίνει πρώτα για τα ζώα και μετά για τους ανθρώπους; Μέσω του κορωνοϊού προωθούν το τσιπάρισμα ανθρώπων. Πίσω από το κοστούμια κρύβεται μεγάλη σήψη.

Το ντοκιμαντέρ End Game του Alex Jones

Στο ντοκιμαντέρ End game του Alex Jones γίνεται λόγος για τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ της οποίας ιδρυτές ήταν οι γνωστές πλούσιες οικογένειες Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, όπου συναντώνται σημαντικοί πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι που παίζουν σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα των χωρών. Γιατί διατηρούνται κρυφά τα πρακτικά αυτών των συναντήσεων; Δεν δικαιούται ο κόσμος να γνωρίζει τι συζητούν αυτά τα “σημαντικά” πρόσωπα πίσω από κλειστές πόρτες; Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι τα άτομα αυτά αποφασίζουν για σημαντικά θέματα όπως τιμές καυσίμων, οικονομικά ζητήματα κλπ.

Για να δούμε ποιοι Έλληνες υπήρξαν μέλη της λέσχης:

67 χρόνια Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: συναντήσεις κορυφής πίσω από κλειστές πόρτες

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/138412/oi-ellines-tis-leshis-bilderberg

Κάποια γνωστά άτομα ήταν που έφεραν και την καταστροφή στην Ελλάδα με μνημόνια κλπ. Ακόμη βλέπουμε παράγοντες του ΕΛΙΑΜΕΠ, υπουργούς οικονομικών, διοικητές τραπεζών, δημοσιογράφους που έχουν “σημαντικές απόψεις” στα ΜΜΕ.

Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται η ευγονική που ήταν πάντα μέσα στο σχέδια της ελίτ και η οποία μετά τον Β ΠΠ μετονομάστηκε σε οικογενειακό προγραμματισμό, βιογενετική κλπ. Η μείωση του πληθυσμού όπως και η παγκόσμια κυβέρνηση είναι βασικός στόχος της ελίτ. Αυτός που είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής εμβολίων ο Bill Gates μιλά για μείωση πληθυσμού. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Αν δημιουργηθεί η παγκόσμια κυβέρνηση, δεν θα έχουμε πολλές δυνατότητες αντίδρασης. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα.

+++

Ψαλμός Δαυίδ 3

1 Ψαλμὸς τῷ Δαυιδ, ὁπότε ἀπεδίδρασκεν ἀπὸ προσώπου Αβεσσαλωμ τοῦ υἱοῦ αὐτοῦ.
2 Κύριε, τί ἐπληθύνθησαν οἱ θλίβοντές με; πολλοὶ ἐπανίστανται ἐπ’ ἐμέ·
3 πολλοὶ λέγουσιν τῇ ψυχῇ μου Οὐκ ἔστιν σωτηρία αὐτῷ ἐν τῷ θεῷ αὐτοῦ. διάψαλμα.
4 σὺ δέ, κύριε, ἀντιλήμπτωρ μου εἶ, δόξα μου καὶ ὑψῶν τὴν κεφαλήν μου.
5 φωνῇ μου πρὸς κύριον ἐκέκραξα, καὶ ἐπήκουσέν μου ἐξ ὄρους ἁγίου αὐτοῦ. διάψαλμα.
6 ἐγὼ ἐκοιμήθην καὶ ὕπνωσα· ἐξηγέρθην, ὅτι κύριος ἀντιλήμψεταί μου.
7 οὐ φοβηθήσομαι ἀπὸ μυριάδων λαοῦ τῶν κύκλῳ συνεπιτιθεμένων μοι.
8 ἀνάστα, κύριε, σῶσόν με, ὁ θεός μου, ὅτι σὺ ἐπάταξας πάντας τοὺς ἐχθραίνοντάς μοι ματαίως, ὀδόντας ἁμαρτωλῶν συνέτριψας.
9 τοῦ κυρίου ἡ σωτηρία, καὶ ἐπὶ τὸν λαόν σου ἡ εὐλογία σου.

+++

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image