καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν - Κατοχικά Νεα

καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν - Κατοχικά Νεα
ΝΤΠ Εμφανίσεις: 228
Μα οι γέροντες και οι άγιοι είπαν ότι δεν είναι το χάραγμα αλλά το προ- χάραγμα.

Μα οι γέροντες και οι άγιοι είπαν ότι δεν είναι το χάραγμα αλλά το προ- χάραγμα.

Ναι αλλά για κάποιους από μέσα Αυγούστου θα ισχύει ότι δεν θα μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν, από τη στιγμή που δεν θα πληρώνονται.

Ναι αλλά ο φωτισμένος άγιος είπε στον τάδε, που μου μετέφερε, ότι θα πάνε πίσω τα σχέδια τους καθώς έρχεται αναλαμπή.

Ναι αλλά κάθε μέρα που περνάει γίνονται μπόλια. Δηλαδή κάθε μέρα εκατομμύρια παγκοσμίως διαλέγουν τους από εδώ ή τους από εκεί.

Ναι αλλά αφού εγώ διάβασα ότι όπου να ναι θα γίνει το θερμό επεισόδιο και μέχρι να πιούμε φραπέ θα έχουν φύγει όλα τα λαμόγια, θα έχουμε πάρει τη Πόλη και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Ναι αλλά κάθε μέρα που περνάει εκατομμύρια άνθρωποι διαλέγουν με την ήρα ή με το στάρι.

Να που ήρθαν οι καιροί που ο ορισμός του χαράγματος είναι πλέον γεγονός. Χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να είσαι μέρος της κοινωνίας.

Γιατί νομίζεις ο Ιωάννης στην αποκάλυψη σου τόνισε όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου. Σου το τόνισε ξεκάθαρα 666. Εσύ νόμιζες ότι θα σου κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στο μπράτσο η στο κούτελο;

Μα και το μπολι έχει ένα μοναδικό barcode. Ένα 666. Το ότι δεν θα βλέπεις ένα 666 στο μπράτσο δεν σημαίνει τίποτα γιατί έχεις πάρει μέσα σου και χωρίς δυνατότητα να το αφαιρέσεις κάτι το οποίο έχει χρεωθεί σε ένα μοναδικό αριθμό. Το σύστημα θα σε αναγνωρίζει από αυτόν τον αριθμό, για να μπορείς να είσαι μέρος της κοινωνίας, να αγοράζεις και να πουλάς ή αλλιώς να εργάζεσαι και να πληρώνεσαι.

Στο είπε ο Παΐσιος ότι για να στο κάνουν θα σε σφραγίζουν. Στο είπε και αλλιώς χάραγμα το λένε γιατί σε χαράζει βαθιά. Όπως σε χάραξε και το μπολι που έφτασε στα κύτταρα σου.

Κάποιοι τα λέγαμε ότι τα ιερατεία δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό από την κάθε εξουσία του κάθε κράτους. Όλοι έχουν υποταχθεί σε αυτόν που σου φέρνουν.

Ιμάμ μαχντι τον περιμένουν στο ισλάμ. Μαρμαρωμένο βασιλιά στον είπε το δικό σου ιερατείο.

Η ουσία είναι ίδια όμως. Σε όλα τα στρατόπεδα το κοπάδι έμεινε κοιμισμένο. Το κοπάδι έμεινε να κοιτάει πράγματα ανούσια. Στο δικό σου κοπάδι κοιτώντας το πότε θα πάρεις την Πόλη και τις εντολές του μαρμαρωμένου ήρθες αντιμέτωπος με την εφαρμογή του χαράγματος.

Σήμερα είναι υποχρεωτικό στον διπλανό σου. Αύριο θα είναι υποχρεωτικό σε εσένα.

Τίποτα δεν θα αλλάξει γιατί το πρόβλημα είναι στο κεφάλι σου. Όσο βλέπεις τον απέναντι ως εχθρό, πότε με ταμπέλα εμβολιασμένου, πότε με ταμπέλα αλλόθρησκου οι άλλοι κλείνουν σιγά σιγά το βρόγχο στο λαιμό σου. Ένα πρωί δεν θα μπορείς να πάρεις ανάσα.

Νόμιζαν αρκετοί ότι λέγοντας πράγματα κατά του ιερατείου ότι είμαστε κατά του Χριστού. Μα ο Χριστός δεν είναι ούτε ο παπάς, ούτε ο κάθε βαφτισμένος άγιος από το ιερατείο, που σε κρατά μέσα στην έχθρα για τους άλλους και σε ύπνωση.

Ο Χριστός είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Κόλλησες και έγινες ένα με το κόσμο αυτό, με το Μάτριξ. Σε έπεισαν ότι ο κόσμος αυτός είναι δημιούργημα του Θεού ενώ ο Θεός σου είπε ξεκάθαρα ότι η βασιλεία μου δεν είναι από αυτόν τον κόσμο.

Σε πιο ιερατείο στηρίχτηκες;

Προς Εφεσιους “Γιατί δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους αλλά με αρχές και εξουσίες, δηλαδή με τους κυρίαρχους του σκοτεινού τούτου κόσμου, τα πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό.”

Ανοίξτε το μυαλό σας γιατί όσο περιμένετε αναλαμπές, χρυσά κουτάλια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν το μπολι, αυτό που μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε χάραγμα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Ακόμα και η εικόνα του αοράτου εχθρού που σου έδωσαν, όπως την εικόνα του άρθρου, μόνο τυχαία δεν είναι.

Δες μια περιγραφή του γένους οφανειμ, δηλαδή του γένους του έκπτωτου, πριν τη πτώση του και κυρίαρχου αυτού του σκοτεινού κόσμου.

[Οφανείμ :

Τρίτη και τελευταία Ιεραρχία της Πρώτης Χορωδίας. Σκοπός των Οφανείμ είναι να μεταφέρουν την δικαιοσύνη του Θεού στην γη, οι εκτελεστές δηλαδή της Θείας Δίκης. Οι Γραφές τα περιγράφουν με πολύ δυσνόητο παρουσιαστικό, ως φωτεινές ρόδες καλυμμένες από πάμπολλα λαμπερά μάτια.]

Όλα είναι μπροστά στα μάτια σου αν αρχίσεις να παρατηρείς.

Ακόμα και η αποκάλυψη μιλάει για δύο θηρία που το δεύτερο θα ζωντανέψει την εικόνα του πρώτου. Ως απορία θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί, αν δεν περίμενε κάποιον Χρυσόστομο να ερμηνεύσει, για πιο λόγο να χρειάζονται δύο θηρία ίδια;

Ίσως η απάντηση είναι γιατί αρχικά δεν θα ερχόταν ως άνθρωπος το πρώτο θηρίο αλλά ως ιός. Έτσι το δεύτερο θηρίο να χρειάζεται να ζωντανέψει την εικόνα του πρώτου για να υποταχθεί τελικώς και ακριβώς, όπως είναι γραμμένο στην αποκάλυψη, ο κάθε άνθρωπος για να μην έχει κανείς δικαιολογία να πει με ήξερα.

Αυτό δεν είχε πει και ο πρίγκιπας Φίλιππος; Ότι αν δηλαδή ερχόταν πάλι στη ζωή θα ήθελε να έρθει ως ιός και να ξεπαστρέψει το ανθρώπινο είδος; Γνώριζε κάτι; Μήπως το σχέδιο του σκότους; Το πιάσατε;

Η αποκάλυψη είπε ότι η εικόνα του πρώτου θηρίο που θα ζωντανέψει το δεύτερο θηρίο θα κάνει υποχρεωτικό το χάραγμα για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει χάραγμα και πριν ζωντανέψει εικόνα του θηρίο αυτού για να το επιβάλει. Μπορεί δηλαδή κάλιστα να υπάρχει σε εθελοντική μορφή.

Βέβαια για όσους περιμένουν γεροντάδες, φωτισμένους βαφτισμένους αγίους, Χρυσοστόμους και διάφορους άλλους θα βλέπουν κάθε μέρα καθώς περιμένουν τα θερμά επεισόδια να χωρίζει η ήρα από το στάρι έως ότου δωθεί η άνωθεν εντολή να πάμε στα κυρίως γεγονότα…

Πηγή

Related Articles