ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΓΡΑΦΕΝΙΟ - Κατοχικά Νεα

ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΓΡΑΦΕΝΙΟ - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΓΡΑΦΕΝΙΟ

Η διαδικασία του μετανθρωπισμού ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι, τα τρόφιμα, το νερό και τα φάρμακα είναι μαγνητικά. Το οξείδιο του γραφενίου είναι παντού, μας μεταλλάσουν σε ένα νέο είδος και ας μην αρέσει καθόλου η επόμενη απόδειξη.

Αρκετά βίντεο έχουν κοινοποιηθεί στο κανάλι του La Quinta Columna. Δεδομένου ότι ο Dr. Ο Σεβιλιάνο ζήτησε από τον κόσμο να ελέγξει αν τα φάρμακα του είναι μαγνητικά, με αποτέλεσμα να του έχουν στείλει πολλά βίντεο.

Φάρμακα, όπως η ομεπραζόλη ή φάρμακα για τη δυσκοιλιότητα, βρέθηκαν γεμάτα μαγνήτη. Και όχι μόνο αυτό, και το νερό είναι μαγνητικό!

Γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι πρόκειται για γενοκτονία μέσω καταναγκαστικού μετανθρωπισμού μέσω της τροφής, του νερού, των φαρμάκων, των μασκών, του μακιγιάζ, των ειδών φροντίδας, των εμβολίων κατά της γρίπης, των εμβολίων κ.λπ. Και ποιος ξέρει τι άλλο είναι μαγνητικό, όπως η έξυπνη σκόνη που εξαπλώνεται στον αέρα μέσω χημικών ψεκασμών, και το οποίο επίσης πέφτει, για παράδειγμα, όταν βρέχει.

Οι πολιτικοί είναι μέσα στο κόλπο αφανισμού της ανθρωπότητας, σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς τον κώδικα και γενετικό χάραγμα.

KORAKAS NEWS

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image