Κορυφαία επιστήμονας: Τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για την εμφύτευση ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ιών και ΜΕΙΩΣΗ του πληθυσμού - Κατοχικά Νεα

Κορυφαία επιστήμονας: Τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για την εμφύτευση ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ιών και ΜΕΙΩΣΗ του πληθυσμού - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…
Η Judy Anne Mikovits είναι Αμερικανίδα ερευνήτρια που είναι γνωστή για τους ιατρικούς ισχυρισμούς της, όπως ότι οι ενδογενείς ρετροϊοί ποντικού συνδέονται με το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS).

Είναι κατά του εμβολιασμού COVID και έχει κατηγορηθεί από την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων για αντί-επιστημονική ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ερευνητές ειδήσεων την κατηγορούν για ψευδείς ισχυρισμούς.

Η Dr Mikovits, μιλώντας σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, εξηγεί πώς τα εμβόλια είναι ένας δούρειος ίππος για να εισάγουν μια ποικιλία άλλων ρετροϊών που προκαλούν θάνατο στο ανθρώπινο σώμα, προκειμένου όπως, ισχυρίζεται, να μειωθεί ο πληθυσμός, κάτι που, η αλήθεια είναι, συζητούν ανοιχτά πλέον στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Εξηγεί, με βάση τις γνώσεις της, πώς ουσιαστικά εμβόλια είναι μολυσμένα με μια ποικιλία ιών από μια ομάδα επιστημόνων ευγονικής που θέλουν να αλλάξουν το ανθρώπινο DNA.

Οι ισχυρισμοί της παρατίθενται δημοσιογραφικά! Δείτε απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image