ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ;

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ;
Πολλά έχουν ειπωθεί από αγίους και προφήτες για τα μαρτύρια που θα τραβήξουν από τον Αντίχριστο και τους παρατρεχάμενούς του οι μη έχοντες το χάραγμα του

Πολλά έχουν ειπωθεί από αγίους και προφήτες για τα μαρτύρια που θα τραβήξουν από τον Αντίχριστο και τους παρατρεχάμενούς του οι μη έχοντες το χάραγμα του θηρίου και είναι λίγο πολύ γνωστά. Επομένως θα παραθέσω ενδεικτικά και μόνο ένα συνοπτικό κείμενο του Οσίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού, επειδή στο παρόν άρθρο αλλού θέλω, να εστιάσω:

“Εκείνος ο πλανεμένος και μάταιος, ο αντίχριστος, θα ταλαιπωρήσει υπερβολικά τους χριστιανούς στην εποχή του μέχρι την τελευταία τους αναπνοή με θλίψεις και φοβερές τιμωρίες. Όποιος δεν πλανηθεί και δεν πιστέψει σ΄ αυτόν, θ΄ αναδειχθεί εκλεκτός και άξιος φίλος του Χριστού. Όλοι βεβαίως οι άγιοι είναι μακάριοι. Τρισμακάριοι όμως θα είναι όσοι μαρτυρήσουν την εποχή του αντιχρίστου. Θα τους περιμένει παντοτινά υπερβολική δόξα και αγαλλίαση.”

Και λίγο πολύ όλοι το έχουμε εμπεδώσει, ότι ο κερ@τάς, όταν πάρει την απόλυτη εξουσία επί της γης και επειδή θα γνωρίζει, ότι ο χρόνος του θα είναι λίγος, θα καταδιώξει άγρια και με κάθε μέσον όλους όσους επιλέξουν, να πειθαρχήσουν στο Θεό μάλλον και όχι στο σατανά.

Αυτό όμως στο οποίο δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση είναι το πώς θα προστατεύσει ο Θεός τους “δικούς του” και πώς θα τιμωρήσει τους σφραγισμένους από τον διάβολο.

Γιατί “τώρα ο αγώνας θα είναι πνευματικός. Θα παλέψουμε με τον ίδιο τον διάβολο. Ο διάβολος όμως δεν έχει καμιά εξουσία, αν δεν του δώσουμε εμείς εξουσία…”
(ΛΟΓΟΙ Β’ «Πνευματικὴ Ἀφύπνιση» σελ.185)

Ας δούμε λοιπόν, τι λέει σχετικά η Ιερά Αποκάλυψη σε μετάφραση:

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Θ’
9-3 Και από τον καπνόν αυτών, των δαιμονικών πνευμάτων, εξεχώρισαν και εβγήκαν προς τα διάφορα μέρη της γης ακρίδες, κακοποιά δηλαδή πνεύματα, και παρεχωρήθη εις αυτά τυραννική και κακοποιός εξουσία, σαν αυτήν που έχουν οι σκορπιοί εις την γην, να βασανίζουν τους ανθρώπους με τα δηλητηριώδη κεντριά των.
9-4 Και ελέχθη εις αυτά να μη βλάψουν το χορτάρι της γης, ούτε κάθε πράσινον φυτόν ούτε κανένα δένδρον, παρά μόνον τους ανθρώπους, που δεν έχουν εις τα μέτωπα των την σφραγίδα του Θεού.
9-5 Και εδόθη εις αυτά η διαταγή να μη φονεύσουν τους ανθρώπους, αλλά να τους βασανίσουν επί ωρισμένον χρονικόν διάστημα, που συμβολίζεται με τον αριθμόν των πέντε μηνών. Και ο ψυχικός και σωματικός αυτός βασανισμός και πόνος θα είναι σαν τον φρικτόν πόνον, που φέρνει ο σκορπιός, όταν κεντρίση τον άνθρωπον.
9-6 Και κατά τας ημέρας εκείνας οι άνθρωποι, εξ αιτίας των φρικτών ψυχικών και σωματικών οδυνών και εκ του γεγονότος ότι δεν θα έχουν ελπίδα θεραπείας, θα ζητήσουν επάνω εις την απόγνωσίν των τον θάνατον και δεν θα τον εύρουν, και θα επιθυμήσουν να πεθάνουν, και ο θάνατος θα φεύγη από αυτούς.

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΔ
14-9 Και άλλος άγγελος, τρίτος, τους ακολούθησε λέγοντας με φωνή μεγάλη. Αν κάποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του, και λαβαίνει το χάραγμα πάνω στο μέτωπό του ή πάνω στο χέρι του,
14-10 και αυτός θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού που είναι παρασκευασμένο ανέρωτο μέσα στο ποτήρι της οργής του και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους αγίους αγγέλους και μπροστά στο Αρνίο.
14-11 Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων, και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και αν κάποιος λαβαίνει το χάραγμα του ονόματός του.

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΣΤ
16-2 Και έφυγε ο πρώτος (άγγελος) και έχυσε τη φιάλη του στη γη. Και έγινε έλκος κακό και οδυνηρό επάνω στους ανθρώπους που έχουν το χάραγμα του θηρίου και που προσκυνούν την εικόνα του.
16-8 Και ο τέταρτος έχυσε τη φιάλη του πάνω στον ήλιο. Και του δόθηκε με φωτιά να προκαλέσει καύμα στους ανθρώπους.
16-9 Και καυματίσθηκαν οι άνθρωποι με μεγάλο καύμα και βλαστήμησαν το όνομα του Θεού που έχει την εξουσία πάνω στις πληγές αυτές, και δεν μετανόησαν, να τον δοξάσουν.
16-10 Και ο πέμπτος (άγγελος) έχυσε τη φιάλη του πάνω στο θρόνο του θηρίου (Αντιχρίστου). Και έγινε η βασιλεία του σκοτωμένη, και μασούσαν τις γλώσσες τους από τον πόνο,
16-11 Και βλαστήμησαν το Θεό του ουρανού από τους πόνους τους και από τα έλκη τους, και δεν μετάνοιωσαν από τα έργα τους.

Και πάμε παρακάτω:

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β΄ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Τί θά πάθουν ὅμως οἱ ἄνθρωποι πού θά σφραγίζωνται!….Μοῦ ἔλεγε κάποιος εἰδικός ὅτι μέ τίς ἀκτῖνες λέιζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οἱ ἄνθρωποι πού θά σφραγιστοῦν θά τραβοῦν τίς ἀκτῖνες τοῦ ἥλιου καί θά πάθουν τέτοια ζημιά, πού θά μασοῦν τήν γλῶσσα τους ἀπό τόν πόνο. Ὅσοι δέν σφραγιστοῦν, θά περάσουν καλύτερα ἀπό τούς ἄλλους, γιατί ὁ Χριστός ὅσους δέν σφραγιστοῦν θά τούς βοηθήση. Δέν εἶναι μικρό πρᾶγμα αὐτό!
-Γέροντα, πότε θά τούς βοηθήση; Μετά;
-Ὄχι, τότε.
-Ἀφοῦ Γέροντα, δέν θά μποροῦν νά πωλοῦν καί νά ἀγοράζουν, πῶς θά περάσουν καλύτερα;
-Νά δῆς, ὁ Θεός ξέρει ἕναν τρόπο, τόν ξέρω καί ἐγώ αὐτόν. Λοιπόν…, μέ ἀπασχόλησε πολύ αὐτό τό θέμα καί μοῦ ἔστειλε μετά τό …..τηλεγράφημα. Ὁ Θεός πῶς μᾶς οἰκονομάει, πῶ! πῶ!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΟΤΡΟΚ

Αλλά και στην προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ αναφέρονται τα εξής για τους σφραγισμένους:
«Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν μυαλό, μνήμη, μόνο, σταδιακά, θα γίνουν πολύ εξαγριωμένοι. Και κατά μία έννοια, δεν θα είναι πλέον άνθρωποι, επειδή θα έχουν μια νέα ιδιότητα: δεν θα είναι σε θέση να πεθάνουν όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Θα θέλουν να πεθάνουν, αλλά δε θα μπορούν.
(Άγιος Κοσμάς: «Όσοι θα ζουν τότε θα τρέξουν στα μνήματα και θα φωνάξουν: Εβγάτε σεις οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί»)
Όταν καταλάβουν τι έχουν πάθει, αυτοί, από απόγνωση, θα προσπαθήσουν πρώτα να απαλλαγούν από αυτά τα φωσφορίζοντα εξάρια. Αλλά, δεν θα τα καταφέρουν…

Ο Slavochka είπε ότι πολλοί από αυτούς θα προσπαθήσουν να αυτοκτονήσουν από απελπισία, αλλά δε θα μπορέσουν να το κάνουν αυτό. Ο Slava είπε ότι «ακόμα κι αν ένας τσιπαρισμένος άνθρωπος θελήσει να τσακιστεί με το αυτοκίνητο έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, συντρίβεται κάπου, τότε, έχοντας διασκορπιστεί μαζί με το αυτοκίνητο σε κομμάτια, σαν ένα τέρας από μια ταινία τρόμου, θα μαζευτεί ξανά από τα κομμάτια, θα ξαναζωντανέψει, θα σηκωθεί και με λύπη θα επιστρέψει στην κοινωνία του».

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ…

Ο Σλάβα είπε ότι οι Χριστιανοί, για να σωθούν από το Σφράγισμα, θα φύγουν από τις πόλεις και τους αυτοκινητόδρομους και θα αρχίσουν να ζουν σε μικρούς μυστικούς οικισμούς. Ζώντας σε οικισμούς, για λίγο θα νιώθουν σαν να εγκαταλείπονται, να εγκαταλείπονται και θα φοβούνται πολύ…

Ο Slavochka είπε ότι στην αρχή αυτοί οι άνθρωποι θα βιώσουν έναν πραγματικό τρόμο: θα κάθονται και θα φοβούνται ημέρα και νύχτα μήπως και τους βρούν, μήπως τους πιάσουν και τους Σφραγίσουν… Αλλά το αγόρι είπε ότι αυτό δεν θα είναι για πολύ. Σε αυτούς τους οικισμούς, οι τελευταίοι Χριστιανοί θα καλυφθούν από τον Κύριο με τέτοια δύναμη που, “θα γίνουν απρόσιτοι από τις Κακές Δυνάμεις.”

Ο Slavochka είπε: «Μαμά, ο Σατανάς δεν θα τους βλέπει. Για τις Κακές Δυνάμεις, αυτοί οι άνθρωποι θα είναι αόρατοι – απλά, δεν θα τους δουν. Μόνο, που θα αντέξουν για λίγο τον φόβο και την πείνα – αυτό είναι όλο. Κανένας από αυτούς όμως δεν θα πεθάνει.»

«Και τότε», λέει, «οι Άγγελοι θα τους βοηθήσουν.» Όπως κατάλαβα, εννοούσε ο Σλαβότσκα, ότι ακόμη καί οι Άγγελοι θα έρχονται φανερά και θα τους ταΐζουν, αλλά δεν ρώτησα πώς θα τους ταΐζουν. Και αυτοί οι οικισμοί θα σκεπαστούν τόσο πολύ από τον Θεό, που ο Σατανάς και οι υπηρέτες του, απλά, δεν θα τους βλέπουν. Και κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα πεθάνει από πείνα, ή ασθένεια – τίποτα.

Ο Κύριος θα δώσει σε αυτούς τους ανθρώπους την ευκαιρία να καλλιεργήσουν κάτι στον κήπο, και ως εκ τούτου, οι άνθρωποι σε αυτούς τους οικισμούς δεν θα πεθάνουν από την πείνα.

Ο Slavochka είπε ότι με τον ίδιο τρόπο που οι τσιπαρισμένοι άνθρωποι δεν θα μπορούν να πεθάνουν – έτσι και εκείνοι οι Χριστιανοί που δεν έχουν προδώσει τον Θεό – επίσης δεν θα πεθάνουν: ούτε από την πείνα, ούτε από ασθένειες – απλά, θα υποφέρουν προσωρινά δυσκολίες, δυσκολίες και διώξεις…

Το μεγαλύτερο Έλεος του Θεού θα επεκταθεί στους τελευταίους Χριστιανούς που παρέμειναν πιστοί στον Θεό: κανένας από αυτούς δεν θα χαθεί, θα επιβιώσει και θα περιμένει τον Θεό.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΟΤΡΟΚ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΧΑΡΑΓΜΑ – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Σύμφωνα με τα παραπάνω διαλύεται και μια άλλη παρανόηση που επικρατεί: ότι όσοι δε δεχθούν το χάραγμα θα πεθάνουν από την πείνα, αφού δε θα μπορέσουν να αγοράσουν, να πουλήσουν κλπ., ενώ οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα έχουν πρόσβαση σε τροφή.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΟΧΙ;

Όχι βέβαια! Απλούστατα! Θα τους εξαπατήσει, ότι είναι ικανός να τους φροντίσει και μετά θα σφυρίζει αδιάφορα:

“Όταν οι άνθρωποι σφραγισθούν απ’ τον Αντίχριστο, θα πάνε σ’ αυτόν πεινασμένοι και διψασμένοι και θα του πουν:
«Ορίστε, εμείς σε προσκυνήσαμε και δεχθήκαμε το σφράγισμά σου’ επειδή πολύ πεινάμε, δώσε μας τώρα να φάμε και να πιούμε. Μετέτρεψε σε ευωδιά τη δυσοσμία της θάλασσας, επειδή πεθαίνουμε. Πρόσταξε να τρέξουν νερό τα πηγάδια. Κάνε τον ουρανό να ρίξει βροχή και τη γη να καρποφορήσει’ απομάκρυνε από εμάς τα ανθρωποφάγα θηρία, επειδή όλοι από σένα περιμένουμε για να επιζήσουμε».

Εκείνος τότε άσχημα θα τους απαντήσει και θα τους πει:

«Από πού να σας προσφέρω εγώ ψωμί; Που να βρω νερό και κρασί; Μήπως είμαι εγώ Θεός για να σας τα δώσω; Η γη δε δίνει καρπούς, ο ουρανός δε βρέχει, από πού να βρω εγώ φαγητό να σας δώσω; Δώστε μου κι εσείς».

Μόλις οι άνθρωποι ακούσουν αυτά από τον Αντίχριστο, θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος και θα κλάψουν απαρηγόρητοι χτυπώντας με δύναμη το στήθος και το πρόσωπό τους, αφού θα έχουν καταλάβει ότι ξεγελάστηκαν και απατήθηκαν απ’ αυτόν. Αργότερα οι άνθρωποι θα αναρωτηθούν: «Γιατί δεν ακούσαμε τις Άγιες Γραφές; Αυτά δε παράγγελναν τα βιβλία της Εκκλησίας μας; Πως παραπλανηθήκαμε; Πόσες φορές δε μας τα δίδασκαν αυτά στην Εκκλησία; Πως σφραγιστήκαμε;»”
(Άγιος Ιππόλυτος Ρώμης)

Επίσης από πρόσφατο άρθρο της Τρικλοποδιάς:

Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Δωδεκανήσου κ. Καλλίνικος : Τό θηρίον τῆς Ἀποκαλύψεως εἶναι ἐδῶ. Οἱ νέες Ταυτότητες.

Πῶς ὅμως θά ζήσωμεν χωρίς τήν κάρτα τοῦ πολίτη; Ἐάν δέν τήν πάρωμεν θά πεθάνωμεν τῆς πείνας. Ἐρωτῶμεν, ἔτσι θέλει ὁ Θεός; Ὄχι βεβαίως. Ἐξ ἄλλου στήν ἱεράν Ἀποκάλυψιν δέν ἀναφέρει κάτι τέτοιο. Μή ξεχνᾶτε, ὅτι οἱ Ἑβραῖοι 40 χρόνια εἰς τήν ἔρημο, δέν στερήθηκαν τίποτε, ὁ Θεός τούς ἔβρεχε καθημερινῶς τό μάννα, καί σέ μᾶς, θά ἔχει τόν τρόπον Του. Τό πιστεύομεν αὐτό, «πάντα δυνατά τῶ πιστεύοντι», ὅπως φροντίζει διά τά πετεινά τοῦ οὐρανοῦ, πολύ περισσότερον θά φροντίσει καί διά ἡμᾶς. Ἄς δώσωμεν προσοχήν εἰς τό (κεφ. 11), εἰς τήν πρός Ἑβραίους ἐπιστολήν τοῦ ἀπ. Παύλου.

Προτιμῶμεν νά ἀποθάνωμεν τῆς πείνας, παρά νά ἔχωμεν τόν σατανᾶ τῶν ἀντιχρίστων Ἑβραίων, εἰς τήν ταυτότητά μας.

Αλλά και ο Μ. Αθανάσιος λέει:

Την εποχή του διωγµού των χριστιανών, επειδή θα υπάρχει έλλειψη στην τροφή των πιστών που διώκονται, ο Κύριος θα τους θρέψει δια του Αγίου Πνεύµατος.

Ενώ ο γνωστός σε όλους μας γέροντας Δοσίθεος απαντά σε ερώτηση πιστού:

Μια ερώτηση γέροντα: Δεν θα πάρουμε τις ταυτότητες, αλλά έχουμε και παιδιά, πώς θα τα μεγαλώσουμε;
Γέροντας Δοσίθεος:

Φαίνεται έκανε λάθος ο θεός που μας προειδοποίησε 2000 χρόνια και μας έλεγε αυτά. Ότι δεν θα μπορείτε να αγοράσετε, δεν θα μπορείτε να πουλήσετε, δεν θα μπορείτε… Φαίνεται ξέχασε ο θεός ότι είχαμε και παιδιά, ότι θα έχουν οι άνθρωποι αυτοί. Ξέχασε ότι θα πεινάνε κιόλας ε; Τα ξέχασε όλα ε; Και τώρα τα θυμόμαστε εμείς ε; Και που είναι η εμπιστοσύνη μας; Ένας θεός που θρέφει τα πάντα θρέφει, μέχρι τα σκουλήκια, όλα τα θηρία και εμάς θα μας αφήσει έτσι; Που είναι η πίστη μας; Διότι αυτές τις ενστάσεις τις ακούω συχνά . Και με τα εμβόλια τα ίδια μου έλεγαν κάποιοι. Τι θα κάνουμε, αναγκαστήκαμε, μας αναγκάσανε γιατί δεν είχαμε να φάμε η να πάμε στο φαρμακείο. Κάτι τέτοια αστεία πράγματα. Αστεία πράγματα. Για το Θεό είναι αστεία . Όταν ένας Θεός σου λέει εγώ θα σε ταϊσω. Εδώ ταϊζει τα πάντα. Μήπως σπέρνουν τα πουλιά; Μήπως τα σκουλήκια, τα θηρία σπέρνουν τίποτε; Τα ταϊζει. Εσάς λέει ολιγόπιστε έτσι θα σας αφήσω; Το τελειότερο δημιούργημα και αυτό που αγαπά περισσότερο ο θεός, είναι ο άνθρωπος. Τέτοια κατάντια;

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΠΑΙΔΕΣ, ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ “ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ / ΧΑΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;” ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΑΛΕΠΗ / ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ “ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ” ΣΕ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΕΘΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: Ο ΥΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΟΣ ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ…

triklopodia.gr

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image