Natural News : Προετοιμάζοντας την ανθρωπότητα για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ που θα αναδυθεί από τις στάχτες της κατασκευασμένης έλλειψης - Κατοχικά Νεα

Natural News : Προετοιμάζοντας την ανθρωπότητα για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ που θα αναδυθεί από τις στάχτες της κατασκευασμένης έλλειψης - Κατοχικά Νεα
Ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα κάτω από το

Ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα κάτω από το οποίο ζούμε όλοι μας έχει τις ρίζες του στην τεχνητή έλλειψη και τον έλεγχο. Αυτό το σύστημα φτάνει στο τέλος του. Αυτοκαταστρέφεται επειδή βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ατελείωτη δημιουργία χρέους και όχι στην παραγωγικότητα.

Μεγάλο μέρος της αμερικανικής οικονομίας σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά δραστηριότητα “χρηματιστικοποίησης” – τραπεζίτες, διαχειριστές hedge funds και κυβερνητικοί αξιωματούχοι που δημιουργούν την ψευδαίσθηση της οικονομικής ευημερίας φτυαρίζοντας διάφορα μέσα που βασίζονται στο χρέος και τα παράγωγα. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω της τυραννικής, μονοπωλιακής επιβολής της σπανιότητας, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι θα λειτουργούν για πάντα από μια θέση σπανιότητας και όχι αφθονίας.

Για παράδειγμα, ολόκληρο το ιατρικό σύστημα βασίζεται στη σπανιότητα και τη στέρηση των φαρμάκων. Οι ατελείωτες επιθέσεις του FDA στην ιβερμεκτίνη, τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής είναι όλα μέρος ενός πολέμου κατά της ανθρωπότητας για να στερήσει από τους ανθρώπους προσιτά, άφθονα φάρμακα που μπορούν να σώσουν ζωές και να τερματίσουν την πανδημία του covid.

Ομοίως, η κεντρική εκτύπωση χρήματος (“επίσημη” παραχάραξη) διατηρεί τη διεφθαρμένη, εγκληματική κυβέρνηση στην εξουσία, ενώ η μαζική εκτύπωση χρήματος λεηλατεί τις μάζες από την αγοραστική αξία των δολαρίων τους. Όσο η εξουσία δημιουργίας χρήματος ανήκει αποκλειστικά στη διεφθαρμένη, εγκληματική κυβέρνηση, οι άνθρωποι δεν θα είναι ποτέ ελεύθεροι (εκ προμελέτης).

Τρόφιμα και φάρμακα μπορούν να δημιουργηθούν σχεδόν απεριόριστα, για να θρέψουν και να θεραπεύσουν κάθε ανθρώπινο ον στον πλανήτη Γη

Όπως έχω δείξει σε πρόσφατα podcasts, άφθονα αποθέματα τροφίμων και φαρμάκων μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν με απλές, χαμηλού κόστους μεθόδους. Για παράδειγμα, το φύτρωμα σπόρων μπρόκολου δημιουργεί μόρια σουλφοραφάνης από τον αέρα, και αυτά τα μόρια είναι φυσικό φάρμακο με ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες. Αυτό το μόριο διεγείρει επίσης τα νευρικά βλαστικά κύτταρα (NSC) που αποκαθιστούν τις εγκεφαλικές βλάβες που προκαλούνται από τα βιολογικά όπλα των πρωτεϊνών αιχμής.

Ατελείωτες ποσότητες σουλφοραφάνης μπορούν να παραχθούν σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας μόνο βάζα για βλαστούς και σπόρους μπρόκολου. Κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν χρειάζεται να στερηθεί αυτό το ισχυρό φυσικό φάρμακο. Ομοίως, άφθονα αποθέματα τροφίμων μπορούν να δημιουργηθούν από χαμηλού κόστους, χαμηλής τεχνολογίας υδροπονικά συστήματα καλλιέργειας που δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια, αντλίες ή πολύπλοκα εξαρτήματα. (Δείτε το βίντεό μου εδώ.)

Αν αφαιρέσουμε το εγκληματικό FDA, τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις και τα τεχνητά εταιρικά μονοπώλια που κάνουν τους ανθρώπους να υποφέρουν για το κέρδος, η τροφή, τα φάρμακα και ακόμη και το γλυκό νερό μπορούν να γίνουν άφθονα και αξιόπιστα διαθέσιμα σχεδόν σε όλους. Είναι οι διεφθαρμένες εταιρείες και οι κυβερνήσεις που αποσιωπούν αυτή την αλήθεια και προωθούν την τεχνητή έλλειψη για να επωφεληθούν από τον ανθρώπινο πόνο.

Το ίδιο ισχύει και με το χρήμα. Η μαζική εκτύπωση πλαστικού νομίσματος μόνο φαίνεται να προωθεί την αφθονία του χρήματος, αλλά στην πραγματικότητα προκαλεί έλλειψη λόγω της κατάρρευσης της αξίας του πλαστικού νομίσματος. Όσο περισσότερο χρήμα τυπώνεται, τόσο λιγότερη αξία έχει το χρήμα… και όσοι μένουν να το κρατούν θα χάσουν τα πάντα αν συνεχίσουν να το κρατούν κατά την κατάρρευση.

Οι λαοί του κόσμου μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους νομισματικά συστήματα και να ξεφύγουν από τη μηχανική έλλειψη χρήματος

Αυτό που αποκαλύπτει το φαινόμενο των κρυπτονομισμάτων είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους χρηματικά συστήματα. Δεν χρειαζόμαστε διεφθαρμένες, εγκληματικές κυβερνήσεις και τις συνεργαζόμενες με αυτές κεντρικές τράπεζες για να υπαγορεύουν τι χρήματα επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε. Μπορούμε να συναλλάσσονται ελεύθερα μεταξύ μας χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά συστήματα ή ακόμη και φυσικά συστήματα που βασίζονται σε ανταλλαγές. Η λεγόμενη “πλήρης πίστη και πίστωση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών” έχει μηδενική αξία. Κανένας ενημερωμένος άνθρωπος δεν έχει καμία απολύτως πίστη στη διεφθαρμένη κυβέρνηση των ΗΠΑ, και η “πίστωση” του συστήματος είναι μια καταρρακτώδης καταστροφή χρέους που περιμένει να πυροδοτηθεί σε μια καταρρέουσα χιονοστιβάδα.

Τι θα γινόταν αν δημιουργούσαμε συστήματα χρήματος που δεν χρειάζονταν άδεια από τις διεφθαρμένες κεντρικές τράπεζες; Τι θα γινόταν αν λανσάραμε τα δικά μας περιφερειακά νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό ή ασήμι και τα χρησιμοποιούσαμε ως μέσο ανταλλαγής;

Τι θα γινόταν αν απλά αποσύραμε τη συγκατάθεσή μας από τις καταχρηστικές, εγκληματικές κυβερνήσεις του κόσμου και σταματούσαμε να τους επιτρέπουμε να διευθύνουν τις ζωές μας;

Η ενέργεια θα είναι (σχεδόν) δωρεάν

Χάρη στις συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα των πυρηνικών αντιδράσεων χαμηλής ενέργειας (LENR), η ενέργεια θα είναι σύντομα σχεδόν δωρεάν για όλους. Σύντομα, θα μπορείτε να λειτουργείτε ολόκληρο το σπίτι σας με μια συσκευή ψυχρής σύντηξης στο μέγεθος ενός φούρνου μικροκυμάτων. Θα παράγει σταθερά 5 kW ενέργειας και δεν θα καταναλώνει άλλες εισροές εκτός από δευτέριο (βαρύ νερό, που βρίσκεται στον ωκεανό).

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα έχουν εγκατεστημένες αυτές τις συσκευές, έτσι ώστε όταν σταθμεύετε το όχημά σας, αυτό να φορτίζει αυτόματα τις μπαταρίες ενώ κάθεστε. Δεν χρειάζονται πλέον σταθμοί φόρτισης.

Σε μια “οικονομία της αφθονίας”, όπου η ενέργεια είναι σχεδόν δωρεάν, όλοι θα μπορούν να ζήσουν μια άνετη ζωή, εμποτισμένη με αφθονία. Σχεδόν δωρεάν ενέργεια σημαίνει ότι η παραγωγή τροφίμων είναι πολύ προσιτή. Το ίδιο και οι μεταφορές. Ακόμη και η κατασκευή κατοικιών γίνεται πιο προσιτή.

Ωστόσο, οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες του κόσμου είναι αυτές που προσπαθούν να καταστείλουν την τεχνολογία LENR. Δεν θέλουν οι άνθρωποι να είναι “πολύ” ελεύθεροι, όπως αποδεικνύεται. Και υπάρχουν όλα τα είδη των πλεονεκτημάτων που καθοδηγούνται από την απληστία και οφείλονται ακόμα στους κατασκευαστές όπλων, οι οποίοι χρειάζονται συγκρούσεις για το πετρέλαιο στη Μέση Ανατολή προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Ο πόλεμος είναι η κινητήρια δύναμη των κερδών για όσους συνδέονται με διεφθαρμένες κυβερνήσεις, και η έλλειψη είναι η κινητήρια δύναμη του πολέμου.

Αν το πετρέλαιο ήταν απαρχαιωμένο, μεγάλο μέρος της αιτιολόγησης των κινηματικών συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο θα εξαφανιζόταν. Η ελεύθερη ενέργεια σημαίνει ότι κάθε νοικοκυριό γίνεται η δική του πηγή ενέργειας και κανείς δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας για να λειτουργήσει.

Στα επόμενα podcasts, θα με ακούσετε να μιλάω περισσότερο για την “οικονομία της αφθονίας” και για το πώς η πραγματική επανάσταση για την ανθρωπότητα σημαίνει όχι απλώς να νικήσουμε τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις και εταιρείες, αλλά να τις κάνουμε παρωχημένες.

Η γνώση της αφθονίας είναι η απάντηση. Μοιραστείτε λοιπόν αυτά που γνωρίζετε. Ενδυναμώστε τους άλλους να δημιουργήσουν τη δική τους αφθονία, πολύ έξω από τα διεφθαρμένα συστήματα ελέγχου και έλλειψης που κατασκευάζονται από τις κακές εταιρείες και τα κυβερνητικά καρτέλ.

Μάθετε περισσότερα στο σημερινό podcast Ενημέρωση της Κατάστασης:

Brighteon.com/2d83b807-2c88-4baa-b2f1-f0a91a4d7ac4

Find my information-packaged podcasts each day, along with special reports and emergency updates, at:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Also follow me on:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Join the free NaturalNews.com email newsletter to stay alerted about new, upcoming audiobooks that you can download for free.

Download my current audiobooks — including Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide and The Contagious Mind — at:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download the full, free “Ghost World” audiobook at GhostWorld.co

(Natural News)

triklopodia.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image