Νέο αφήγημα για την «γρίπη των πτηνών» που θα καταστρέψει κάθε προμήθεια τροφίμων

Νέο αφήγημα για την «γρίπη των πτηνών» που θα καταστρέψει κάθε προμήθεια τροφίμων
Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια… Όπως γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ: Η άρχουσα τάξη, με την βοήθεια των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, έχει

Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια…

Όπως γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

Η άρχουσα τάξη, με την βοήθεια των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, έχει αρχίσει να καθιερώνει την επίσημη αφήγηση της «γρίπης των πτηνών». Αν και δεν υπάρχει ακόμη κανένα σημάδι ότι ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί μεταξύ των ανθρώπων, οι ειδικοί φέρεται να παρακολουθούν στενά την επιδημία.

Πέρυσι είδαμε έναν εξαιρετικό αριθμό περιστατικών, όταν τεράστιος αριθμός ζώων πέθανε ξαφνικά. Η Daily Exposé δημοσίευσε προηγουμένως μια λίστα με 94 τέτοια περιστατικά που συνέταξε το Down the Chupacabra Hole . Αυτό που σημείωσε το Down the Chupacabra Hole σε σχέση με αυτά τα περιστατικά ισχύει εξίσου και για την αφήγηση που βλέπουμε να χτίζεται γύρω από τη γρίπη των πτηνών:

«Αυτό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι ένα σκόπιμο μοτίβο υπολογισμένων ενεργειών. Ο σύγχρονος πόλεμος έχει εξελιχθεί σε πρακτική με πολύ πιο ύπουλες τεχνικές. Η αλλαγή του καιρού, τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα και η βιοτρομοκρατία αποτελούν πραγματικές απειλές. Τι καλύτερος τρόπος για να επιτεθείς στην κοινωνία από το να κυνηγήσεις τα απολύτως απαραίτητα για την διατήρηση της ζωής;»

Η δημιουργία μιας αφήγησης γύρω από τη γρίπη των πτηνών που είναι παρόμοια με αυτή που έχτισαν γύρω από την απάτη του COVID σημαίνει ότι η άρχουσα τάξη θα μπορούσε να «πιάσει με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια», ας πούμε έτσι. Θα κατέστρεφε τις ήδη πληγείσες προμήθειες τροφίμων μας, ενώ θα τρομοκρατούσε το αφελές κοινό ώστε να εμβολιαστεί με, πιθανότατα, πιο πειραματικές και γνωστές ως επιβλαβείς ενέσεις mRNA που θα οδηγήσουν σε ερήμωση .

Σύμφωνα με το ABC News, το συγκεκριμένο ξέσπασμα, για το οποίο οι κυβερνώντες ετοιμάζουν νέο αφήγημα, προκαλείται από τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών , ο οποίος ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα το 1996. Το 2021, μια νέα παραλλαγή αυτού του ιού εμφανίστηκε και άρχισε να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ο ιός άρχισε να μολύνει κοτόπουλα σε πτηνοτροφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Φεβρουάριο του 2022 .

Η Nichola Hill, ιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης της Βοστώνης, βοηθά να διασφαλιστεί ότι αυτή η αφήγηση θα είναι αληθοφανής. Ο ισχυρισμός είναι ότι πρόκειται για το πιο θανατηφόρο ξέσπασμα γρίπης των πτηνών στην ιστορία των ΗΠΑ με σχεδόν 60 εκατομμύρια πουλερικά να έχουν προσβληθεί.

Και επηρεάζει και άλλα είδη, λένε. Μολύνει επίσης τα θηλαστικά : σκουντς, αρκούδες, φώκιες, αλεπούδες, ενώ δελφίνια και ζώα άλλων ειδών εμφανίζονται με τον ιό.

Είναι απλώς θέμα χρόνου να γίνει όλο αυτό η επόμενη πανδημία;;;

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image