Ο γκαστρωμένος μπάλα του Κατάρ… και ”αι ἀρχαὶ ὠδίνων” για την ανθρωπότητα! - Κατοχικά Νεα

Ο γκαστρωμένος μπάλα του Κατάρ… και ”αι ἀρχαὶ ὠδίνων” για την ανθρωπότητα! - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Το ποδόσφαιρο ως μαμή της ιστορίας επαναπροσδιορίζοντας τις σχέσεις αναπαραγωγής! Ο βιασμός του ανθρώπινου γένους!!

Ο γκαστρωμένος μπάλα του Κατάρ… και ”αι ἀρχαὶ ὠδίνων” για την ανθρωπότητα! Το ποδόσφαιρο ως μαμή της ιστορίας επαναπροσδιορίζοντας τις σχέσεις αναπαραγωγής! Τα παιδιά του ανώδυνου τοκετού θα είναι η Γενιά των Ωδύνων;

Ο γκαστρωμένος μπάλα του Κατάρ. Οι κοιλόπονοι της γέννας ενός άνδρα..αρχές ωδίνων η εποχή των ωδίνων για την ανθρωπότητα.

Αλλάζουν όλα. Ανατροπή ρόλων.

”Η βία είναι η μαμή για κάθε παλιά κοινωνία που εγκυμονεί μια νέα. Η ίδια αποτελεί οικονομική δύναμη»

αναφέρει ο Μαρξ τη συνδέει με την έννοια των παραγωγικών σχέσεων. Εδώ έχουμε το ποδόσφαιρο ως μαμή της ιστορίας επαναπροσδιορίζοντας όχι τις σχέσεις παραγωγής αλλά αναπαραγωγής.

Τα ανεμογκάστρια των ανδρών ”ἀρχαὶ ὠδίνων ταῦτα”. (Κατά Μάρκον Κεφ.13.9)

Το 2019 στο Τέξας των ΗΠΑ ένας τρανσέξουαλ έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Άρχισε την μετάβαση από γυναίκα σε άνδρα σε ηλικία 21 ετών…..Σημεία και τέρατα. Το 2022 ένας ακόμη που βρισκόταν εδώ και δύο χρόνια στη διαδικασία φυλομετάβασης έμεινε έγκυος και έγινε ”μητέρα” τεκνοποίησε..

«Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;»
(Ματθ. ις’, 3)

Δεν είναι αυτές οι αρχές των ωδύνων αλλά καθαυτές οι ωδύνες.

Το νέο δόγμα, όπου βούλεται η επιστήμη, νικάται φύσεως τάξις. Ο βιασμός της 12χρονης ο βιασμός της Γεωργίας είναι η μια παράμετρος της τραγικότητας. Θα είμαστε Υποκριτές αν δεν καταγγείλουμε ταυτόχρονα το νο 1 βιασμό το Βιασμό του Ανθρώπινου Γένους!

Οι κυρώσεις για τη Ρωσία είναι πασίγνωστες. Οι κυρώσεις για την ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου λησμονήθηκαν. Η ανθρωπότητα πήρε το Νόμο του Θεού στα χέρια της. Οι μεγάλοι αναθεωρητές της Ιστορίας είναι αυτοί. Αναδημιουργία Β Γένεσις.

Τα παιδιά του ανώδυνου τοκετού θα είναι η Γενιά των Ωδύνων;

καὶ τῇ γυναικὶ εἶπε· πληθύνων πληθυνῶ τὰς λύπας σου καὶ τὸν στεναγμόν σου· ἐν λύπαις τέξῃ τέκνα.

Η αθρωπότητα αναθεωρεί και ακυρώνει τις προπατορικές κυρώσεις.

Η εποχή του ανώδυνου τοκετού επίσης σημείο 2 για απαρχές ωδύνων για την ανθρωπότητα. Τα παιδιά του ανώδυνου τοκετού θα είναι η Γενιά των Ωδύνων;

Ο ανώδυνος τοκετός ως παράβαση ακύρωση της βιβλικής κυρώσεως είναι σίγουρο ότι επισύρει δεινά πόνους και ωδύνες. Ο άνθρωπος με μια σχεδόν νεοβουδιστική αντίληψη περί πόνου το ζήσαμε και επί κόβιντ επιχειρεί ν΄αποφύγει να καταργήσει τον πόνο. Ο χριστιανισμός χωρίς να είναι μαζοχισμός είναι η θρησκεία του Σταυρωμένου Ιησού η θρησκεία των Αγίων Παθών.τα Πάθη τα Σεπτά. Ο χριστιανισμός αντίθετα δεν υπόσχεται κατάργηση πόνου αλλά θανάτου.«Ἔσχατος ἐχθρὸς καταργεῖται ὁ θάνατος». Συσταύρωση και συνανάσταση. Έφθασαν στην ευθανασία αντί να έχουν στόχο την αθανασία. Σκοτώνουν τον άνθρωπο για να τον απαλλάξουν από τον πόνο και αυτό λέγεται ιατρική. Πονάει χέρι κόβω χέρι πονάει άνθρωπος σκοτώνω άνθρωπο.Μια υγειονομική τζιχαντιστική. Όχι δεν θα απαντήσει η Βιοηθική, η Δογματική πρέπει να απαντήσει.

Και η β κύρωση ακυρώνεται από τους αναθεωρητές της Βίβλου και της Ιστορίας μέσω της καλπάζουσας ανεργίας από τη μια και των επιδοματικών πολιτικών που πλεονάζουν από την άλλη. Σε πληρώνουν για να μην εργάζεσαι.

παραγράφεται: ἐν ἱδρῶτι τοῦ προσώπου σου φαγῇ τὸν ἄρτον σου

Όλα αυτά είναι σεκταριστικές τάσεις μιας αίρεσης ευζωίας-ευθανασίας. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αλλά για το χριστιανισμό αυτά ορίζονται ως σεκταρισμός- αίρεση. Δεν ξαναγράφουν απλά την Ιστορία ξαναγράφουν τη Βίβλο…..

Περιμένετε Μουντιάλ; ⚽️

👉Ζησ’ το εδώ, δες το παντού! #FIFAWorldCupGR#Qatar2022#ant1tv#ant1plus@ant1tv@Ant1_pluspic.twitter.com/S1p4RezSZ3

— FIFA WORLD CUP GR (@FIFAWorldCupGR) October 27, 2022

dimpenews.com

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image