Ο Πάπας Φραγκίσκος ορκίστηκε να εγκαινιάσει τη «Μία παγκόσμια θρησκεία» - Κατοχικά Νεα

Ο Πάπας Φραγκίσκος ορκίστηκε να εγκαινιάσει τη «Μία παγκόσμια θρησκεία» - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους στον κόσμο σήμερα. Αυτοί που τον μισούν περισσότερο δεν είναι άθεοι, προτεστάντες ή μουσουλμάνοι, αλλά οι ίδιοι οι οπαδοί του.

Γιατί οι Χριστιανοί και οι Καθολικοί τον μισούν τόσο πολύ; Επειδή γνωρίζει άπταιστα τη βλασφημία και εργάζεται ενεργά για την υπονόμευση της εκκλησίας και του χριστιανισμού γενικότερα.

Αυτός είναι ο Πάπας που ενημέρωσε το ποίμνιό του ότι “οι σχέσεις με τον Ιησού είναι επικίνδυνες και επιβλαβείς”. Σε ρήξη με τη χριστιανική παράδοση αιώνων, ο Πάπας Φραγκίσκος προκάλεσε φόβους ότι είναι ένας νόθος Πάπας με σκοτεινή ατζέντα, όταν είπε σε ένα πλήθος 33.000 προσκυνητών στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη ότι “μια προσωπική, άμεση, άμεση σχέση με τον Ιησού Χριστό” πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος.

Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετά ενοχλητικό, ο Φραγκίσκος συνέχισε με την εξίσου δυσοίωνη διακήρυξη ότι “ο Ιησούς είναι ο Σατανάς”.

Η αντεστραμμένη εκδοχή του Πάπα Φραγκίσκου για τον Χριστιανισμό προκαλεί σύγχυση σε πολλούς, ωστόσο η εικόνα γίνεται σαφής όταν καταλάβετε ποιον πραγματικά υπηρετεί ο ποντίφικας. Για να παραθέσω μια φράση της υποψήφιας για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μαρίν Λεπέν, ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένα “παγκοσμιοποιητικό μπουλντόγκ” που είναι πιστό στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το 2017, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μια “παγκόσμια κυβέρνηση” και μια “πολιτική εξουσία”, υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση ζητημάτων όπως η “κλιματική αλλαγή”.

Μιλώντας στην εφημερίδα El Universo του Εκουαδόρ, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή εξουσία και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος “για το καλό της ανθρωπότητας”.

Είναι ανησυχητικό ότι οι παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες αρχίζουν επίσης να συγκεντρώνονται ως ένα σύνολο για να κηρύξουν από το ίδιο υμνολόγιο, καθοδηγώντας τα πρόβατά τους να αποδεχτούν τα στοιχεία της παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τώρα, ο Πάπας Φραγκίσκος αψηφά ενεργά τις βιβλικές γραφές, εργαζόμενος για τη δημιουργία μιας “παγκόσμιας θρησκείας”.

Πρώτα ο Φραγκίσκος σόκαρε τον χριστιανικό κόσμο φιλοξενώντας ισλαμικές προσευχές και απαγγελίες Κορανίου στο Βατικανό.

Οι χριστιανοί σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να επισκέπτονται τζαμιά και να δοξάζουν τον Αλλάχ, σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος έδωσε το παράδειγμα στην επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, μπαίνοντας στο Μπλε Τζαμί, βγάζοντας τα παπούτσια του, κοιτάζοντας προς τη Μέκκα και δοξάζοντας τον μουσουλμανικό θεό.

Στη συνέχεια ήρθε η παγανιστική τελετή και η θρασύτατη λατρεία ειδώλων στους χώρους του Βατικανού.

Και σε περίπτωση που το χάσατε, οι παγκόσμιοι ηγέτες από μια διαφορετική συλλογή κοινοτήτων απηύθυναν έκκληση για παγκόσμια ενότητα σε μια διαθρησκευτική διάσκεψη στο Καζακστάν την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον Φραγκίσκο, ο “θρησκευτικός πλουραλισμός”, ο οποίος απαγορεύεται ρητά στη Βίβλο, αποτελεί έκφραση “της σοφίας του θελήματος του Θεού”. Ακολουθεί μέρος της ιστορίας από το Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Το διαθρησκειακό συνέδριο στο οποίο συμμετείχε ο Πάπας Φραγκίσκος αυτή την εβδομάδα στο Καζακστάν υιοθέτησε μια δήλωση που αποκαλεί τον θρησκευτικό πλουραλισμό έκφραση “της σοφίας του θελήματος του Θεού στη δημιουργία”.

Η διακήρυξη 35 σημείων “υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των αντιπροσώπων” του έβδομου συνεδρίου των ηγετών των παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών στις 15 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα Νουρ-Σουλτάν.

Ο Πάπας Φραγκίσκος συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης της διαθρησκειακής συνόδου κορυφής κατά την επίσκεψή του στην χώρα της Κεντρικής Ασίας από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάπας ενθαρρύνει την ανθρωπότητα να αποδεχθεί τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και όλα όσα αυτή συνεπάγεται.

Το 2019, ο Πάπας Φραγκίσκος υπέγραψε ένα ιστορικό σύμφωνο με τους ηγέτες των σημαντικότερων θρησκειών του κόσμου, ωθώντας μας πολύ πιο κοντά σε μια μονοκοσμική θρησκεία, έναν από τους κύριους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σύμφωνα με το έγγραφο που συνέταξε ο Πάπας Φραγκίσκος και δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού, όλες οι θρησκείες πρέπει να θεωρούνται ίσες και το Ισλάμ είναι εξίσου αποδεκτό από τον Θεό με τον Χριστιανισμό.

Στην πραγματικότητα, η έκκληση για παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία από τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους πλούσιους ελιτιστές δεν έχει καμία σχέση με την ανύψωση των φτωχών εθνών ή τη “σωτηρία της ανθρωπότητας”. Αντίθετα, μια τέτοια κυβέρνηση θα εγγυηθεί την παγκόσμια ανισότητα του πλούτου, την παγκόσμια επιτήρηση του είδους που προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ και έναν κόσμο που θα διοικείται ακριβώς από τα διεφθαρμένα συμφέροντα που χρησιμοποίησαν την πανδημία για να εδραιώσουν τον πλούτο και την εξουσία παγκοσμίως.

Είναι ο Πάπας Φραγκίσκος ο αντίχριστος;

Από τη στιγμή που ο καρδινάλιος Χόρχε Μπεργκόλιο έγινε Πάπας το 2013, “ειδικοί σε θέματα προφητείας” βγήκαν στα κανάλια, υποστηρίζοντας ότι ο νέος Πάπας είναι ο “Πέτρος ο Ρωμαίος”, η εκπλήρωση της “προφητείας του Αγίου Μαλαχίωνα” και ότι ο Φραγκίσκος θα είναι ο τελευταίος Πάπας και το τέλος του κόσμου.

Σύμφωνα με τον Άγιο Μαλάκιο, έναν Ιρλανδό άγιο που είχε προβλέψει σωστά τους προηγούμενους 111 πάπες πριν από την ονοματοδοσία του 112ου πάπα, ο “Πέτρος ο Ρωμαίος” θα είναι ο αντίχριστος.

Οι οπαδοί του Doomsday έχουν βρει τρόπους να συνδέσουν κάθε φράση με έναν αντίστοιχο πάπα μέσα στους αιώνες. Αυτό περιλαμβάνει τον Ιωάννη Παύλο ΙΙ, ο οποίος συνδέεται με τη φράση Νο 110, “Από τον κόπο του ήλιου”, επειδή γεννήθηκε την ημέρα μιας ηλιακής έκλειψης και ενταφιάστηκε επίσης την ημέρα μιας ηλιακής έκλειψης. Ο Βενέδικτος ΙΣΤ’, Νο 111, υποτίθεται ότι είναι “η δόξα της ελιάς” επειδή ορισμένα μέλη ενός κλάδου του μοναστικού τάγματος που ίδρυσε ο Άγιος Βενέδικτος είναι γνωστά ως Ελαιολάτρες.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο αριθμός 112. Σύμφωνα με τον Άγιο Μαλαχία: “Στον ακραίο διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα καθίσει … ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο οποίος θα θρέψει τα πρόβατα σε πολλές θλίψεις- όταν αυτές τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο φοβερός κριτής θα κρίνει τον λαό του. Το τέλος”.

Πώς συνδέεται λοιπόν ο “Πέτρος ο Ρωμαίος” με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος γεννήθηκε στην Αργεντινή; Οι γονείς του ήταν Ιταλοί μετανάστες, από τη Ρώμη, και το όνομα της γέννησής του περιείχε το όνομα Πέτρος. Ένας θεολόγος, ο Michael K. Lake, αναφέρεται ότι “οι καθολικοί και οι ευαγγελικοί μελετητές φοβούνται αυτή τη στιγμή εδώ και αιώνες”.

Ο κόσμος βρίσκεται τώρα σε ένα σημείο καμπής, με μια σκληρή μάχη να μαίνεται για την ψυχή της ανθρωπότητας. Οι παγκοσμιοποιητές και τα τεχνοκρατικά τους όνειρα για ολοκληρωτική διακυβέρνηση απειλούν να καταναλώσουν την ανθρωπότητα και να καταστρέψουν τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε.

Είναι ξεκάθαρο με ποιανού το μέρος είναι ο Φραγκίσκος. Και δεν έχουμε καν καλύψει το σκάνδαλο παιδεραστίας που σαπίζει την Καθολική Εκκλησία από μέσα προς τα έξω. Θα πρέπει να παρακολουθούμε πολύ στενά αυτόν τον Ιησουίτη Πάπα κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσιμων ετών.

Παρακολουθήστε:

newspunch.com

triklopodia.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image