Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς είναι μέρος της ατζέντας του Great Reset;

Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς είναι μέρος της ατζέντας του Great Reset;
Όπως έχουμε πει πολλές φορές απο αυτό εδώ τον ιστότοπο, οι επικυρίαρχοι είναι πάντα πολύ πιο μπροστά απο μας, γνωρίζουν τα θέλω μας και τις αντιδράσεις

Όπως έχουμε πει πολλές φορές απο αυτό εδώ τον ιστότοπο, οι επικυρίαρχοι είναι πάντα πολύ πιο μπροστά απο μας, γνωρίζουν τα θέλω μας και τις αντιδράσεις μας. Έχουν την δυνατότητα να το κάνουν γιατί έχουν μια μεγάλη “τράπεζα δεδομένων” στο πως αντιδρά η μάζα και ο καθένας μας ξεχωριστά. Οι επιστήμονες συμπεριφοράς έχουν αναλάβει με επιτυχία αυτό το έργο για την ελίτ.

Λογοκρισία το πιο σημαντικό τους όπλο.

Η εξομάλυνση της καταστολής της διαφωνίας και η δημιουργία μιας κουλτούρας φόβου γύρω από την ελεύθερη έκφραση είναι ένα απο τα απαραίτητα μέρη της Μεγάλης Επαναφοράς, αφού όλα τα άλλα βήματα είναι πολύ πιο εύκολα αν θέσετε εκτός νόμου τις άβολες διαμαρτυρίες.

Και, φυσικά, οι εκκλήσεις για καταστολή της ελευθερίας της έκφρασης που ζήσαμε στο καιρό του Covid, έχουν ξαναφουντώσει παντού από την έναρξη αυτού του πολέμου.

Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τιερί Μπρετόν έστειλε προειδοποιητικές επιστολές σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να «καταπολεμήσουν την παραπληροφόρηση» σχετικά με το Ισραήλ και απειλώντας τους αν δε το κάνουν με πρόστιμα.

Σε μας τα πιο μικρά εναλλακτικά μέσα έχουν βρει τον τρόπο να το κάνουν απλά εξαφανίζοντας μας απο τον αλγόριθμο και κατεβάζοντας τα άρθρα μας. Τα πολλά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι επίσης αξιοπρόσεκτα.

Ακόμα και η Κίνα που κάποιοι επιμένουν πως «είναι στην άλλη πλευρά» συμφώνησε με την ΕΕ. Η κινεζική υπηρεσία κοινής χρήσης βίντεο TikTok «καταπολεμάει κι αυτή την παραπληροφόρηση» .

Φοιτητές από το Χάρβαρντ και το Μπέρκλεϊ έχουν απειληθεί με «μαύρη λίστα» επειδή εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην Παλαιστίνη.

Yesterday a Berkeley Law professor published an opinion piece in the @WSJ demanding that employers not hire his own students and those from his institution. Such is the level of intimidation & hatred directed toward our students across campuses. Because they speak up for… pic.twitter.com/sTzq3X1amV

— Ussama Makdisi (@UssamaMakdisi) October 17, 2023

Η γερμανική και η γαλλική αστυνομία διέλυσαν διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, ενώ –τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ– υπάρχουν εκκλήσεις για σύλληψη ατόμων που κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες ως «υποστηρικτών τη Χαμάς».

Η δημιουργία μιας κουλτούρας φόβου, το να φοβούνται οι άνθρωποι να εκφράσουν το συναισθημά τους ή τις πολιτικές τους απόψεις, είναι μόνο ένα από τα πολλά κοινά που έχουν ο Covid, η Ουκρανία, η Κλιματική Αλλαγή και τώρα το Ισραήλ.

Λογισμικό αναγνώρισης προσώπου

Η άνοδος του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου – μια απειλή για το δικαίωμα του καθενός στην ιδιωτική ζωή – είναι ένα ακόμη στοιχείο που τρέφεται απο αυτόν τον πόλεμο.

Πριν από την «αιφνιδιαστική επίθεση», η χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου από το Ισραήλ ονομαζόταν «Αυτοματοποιημένο απαρτχάιντ» από τη Διεθνή Αμνηστία. Στις ΗΠΑ, οι πολιτείες αντιτίθενται στη χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ορισμένα νομοσχέδια να ζητούν την οριστική απαγόρευσή του.

Τώρα όμως, το Ισραήλ φέρεται να χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να εντοπίσει νεκρούς και τραυματίες. Η Jerusalem Post το αποκαλεί «εργαλείο για να βοηθήσει το Ισραήλ να ανακάμψει από τον πόλεμο της Χαμάς».

Σύμπτωση -τρεις ημέρες πριν από την υποτιθέμενη «αιφνιδιαστική επίθεση», η κυβέρνηση της Σουηδίας αναφέρθηκε ότι «αναγκάστηκε» να αυξήσει τη χρήση της λόγω «βίαιων συμμοριών». Κάτι που πολλοι Ευρωπαίοι βλέπουν με καλό μάτι, λόγω της μεγάλης εγκληματικότητας που προκαλέι η μετανάστευση. Αλλά θυμηθείτε πως οι ίδιοι που άνοιξαν τα σύνορα ανεξέλεγκτα στους μετανάστες και ονόμασαν αδιάκριτα όλους πρόσφυγες, είναι αυτοί που τώρα μας λένε πως αυτό δημιούργησε ένα πρόβλημα που πρέπει να το πολεμήσουμε με τον έλεγχο της δικής σας ελευθερίας.

Ακούστε προσεκτικά τι είπε ο Δημήτρης Καιρίδης Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας

Μας παρακολουθούν….
Κι αυτό μας το λέει υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης….pic.twitter.com/G2tw9seXLa

— LOLOFLAERA (@LOLOFLAERA) October 20, 2023

Στο Ηνωμένο Βασίλειο το σχέδια της κυβέρνησης είναι να ανεβάσει κάθε άτομο φωτογραφία διαβατηρίου στη βάση δεδομένων της σε ένα πρόγραμμα αναγνώρισης προσώπου [Δείτε το εδώ ].

Τα σχέδια αυτά προκάλεσαν βουβές διαμαρτυρίες, κυρίως επειδή κανείς δεν άκουσε πραγματικά γι ‘αυτά. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης στο Λονδίνο, η αστυνομία επέβαλε τις εξουσίες του τμήματος 60AA, απαιτώντας από τους παρευρισκόμενους να μην καλύπτουν τα πρόσωπά τους, για να διευκολύνουν ζωντανά το FRT . (Το ίδιο σχέδιο, υπάρχει στη Σουηδία και σε άλλες χώρες του “πολιτισμένου κόσμου”.)

Κανείς δεν έχει πει λέξη για όλα αυτα. Ξαφνικά αυτό που ήταν ένα «οργουελικό» σχέδιο τον Απρίλιο είναι τώρα μια δικαιολογημένη πράξη.

Το γεγονός ότι οι ίδιοι άνθρωποι που απαιτούσαν να καλύψεις το προσωπό σου φωνάζοντας «φόρεσε τη μάσκα!» τώρα σου λένε πως απαγορεύεται γιατί δεν βλέπουμε ποιος είσαι.

Εξίσου ειρωνικό αλλά πολύ πιο τραγικό, οι ίδιοι άνθρωποι που αντιτάχθηκαν στη χρήση αυτής της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών για το lockdown, θα την δικαιολογήσουν χάρη στην αυξημένη εγκληματικότητα… Τι είπαμε πιο πάνω, ξέρουν πολύ καλά πως λειτουργεί η μάζα και ποια είναι τα “θέλω” της…

Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος «παραπληροφόρησης»

Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης ήταν ο λόγος για τον οποίο η αφήγηση της «πανδημίας» απέτυχε τους μεγαλειώδεις στόχους της. Η αφήγηση έχασε τη δυναμική της μπροστά στις αποκαλύψεις και ένωσε όλο το πολιτικό φάσμα – που εκτείνεται από την αναρχική αριστερά έως τη εθνικιστική δεξιά.

Ένας σημαντικός βραχίονας της παγκοσμιοποιητικής στρατηγικής που υπονομεύει αυτή την αλληλεγγύη και την εμβέλεια των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, επιτίθεται στη χρηματοδότησή τους κόβωντας τους μόνους πόρους που έχουν, τις διαφημίσεις. Έτσι περιορίζει την εμβέλειά τους και παίρνει συνεχώς μέτρα για να τα εξαλείψει.

Το ζήσαμε και με τον πόλεμο στην Ουκρανία, το ζούμε και με τον «πόλεμο» Ισραήλ-Χαμάς που έχει ήδη διασπάσει αυτές τις δύο πλευρές σε δύο ακόμη. Η συλλογική δράση και η ανεξάρτητη σκέψη έχουν εξοριστεί στη σκιώδη σφαίρα υπέρ του φυλετισμού. Οι άνθρωποι έχουν χειραγωγηθεί ώστε να εγκαταλείψουν μια αντι-παγκοσμιοποιητική στάση, επιλέγοντας να υπερασπιστούν σθεναρά τους «καλούς παγκοσμιοποιητές» από τους κακούς.

Δεν έσπασε απλώς τη συμμαχία των αντιφρονούντων κατά του αποκλεισμού/αντιεμβολιασμού, αλλά επίσης έσπασε τις αρχές τους και απαξίωσε τις απόψεις τους.

Πολλοί –κυρίως στη συντηρητική δεξιά– έχουν ξεχάσει ότι το Ισραήλ βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της απάτης του Covid, ξέχασαν ότι ήταν οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν και οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν «πράσινα πάσα»,τώρα το Ισραήλ άδραξε την ευκαιρία να προωθήσει μια αντι-ισλαμική ατζέντα που σε μεγάλο βαθμό έχει τις ευθύνες του.

Σκεφτείτε τον Ντάγκλας Μάρεϊ, για παράδειγμα, ο οποίος θεωρείται «υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου», αλλά στον απόηχο της «αιφνιδιαστικής επίθεσης» γράφει στήλες με τίτλους όπως αυτή …

Γιατί επιτρέπουμε διαμαρτυρίες που εξυμνούν τη σφαγή;

Το γεγονός ότι η κυρίαρχη δύναμη του κόσμου είναι μια παγκοσμιοποιητική ελίτ που δεν αποκαλεί κανένα έθνος ανεξάρτητο, αυτό έγινε σαφές από την ψεύτικη «πανδημία». Ένας κύριος στόχος αυτής της παγκοσμιοποιητικής ελίτ ήταν έκτοτε να σβήσει αυτό το γεγονός από το συλλογικό μας μυαλό.

Police have introduced Section 60AA powers at the pro-Palestine demonstrations in Central London.

They have asked protesters to remove any face-coverings so their identity cannot be concealed, reports @AmeliaHarperTV

👉 https://t.co/VwaOogxvrL

📺 Sky 501 and YouTube pic.twitter.com/d6Kp9xxPjy

— Sky News (@SkyNews) October 14, 2023

Πωλείται μια ψευδής αφήγηση ότι η καταρρέουσα αμερικανική αυτοκρατορία είναι η «παγκοσμιοποίηση» και ότι υπάρχει ένας τραχύς άξονας αντίθεσης με τη μορφή της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν κ.ά.

Αυτή η αφήγηση έχει πωληθεί τόσο από τα κύρια όσο και από εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης από την έναρξη της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» της Ρωσίας.

Είναι μια απλοϊκή δυαδική αφήγηση καλού/κακού που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει από το μυαλό των ανθρώπων 2 χρόνια πλήρους κλίμακας παγκόσμιας συνεργασίας μεταξύ αυτών των υποτιθέμενων «εχθρών».

Ήδη η σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ κάνει το ίδιο για να προωθήσει αυτή την απατηλή αφήγηση. Δημιουργεί την εντύπωση ενός κόσμου χωρισμένου σε φθαρμένες (αλλά όλο και πιο ανούσιες) γραμμές.

Η πανδημία κατέστησε σαφές ότι οι ελίτ του κόσμου ακολουθούν όλες το ίδιο σενάριο. Ο πόλεμος έχει σχεδιαστεί για να μας κάνει να ξεχνάμε αυτό το γεγονός και να πιστεύουμε πως υπάρχουν δίπολα.

Και αν αυτό σημαίνει ότι μερικές χιλιάδες άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν στη διαδικασία – και τι έγινε; Αφού το έκαναν σκοτώνοντας 17 εκατομμύρια δικούς τους ανθρώπους με lockdown και τοξικά εμβόλια – οπότε γιατί όχι με πυραύλους;

Σε ομιλία του, ο Τζο Μπάιντεν ταύτισε εσκεμμένα τη Ρωσία του Πούτιν με τη Χαμάς. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλόντομιρ Ζελένσκι έκανε το ίδιο σχεδόν αμέσως μόλις έγινε η «αιφνιδιαστική επίθεση».

Οι παγκόσμιες γραμμές μάχης για έναν «3 Παγκόσμιο Πόλεμο» συσπειρώνονται.

Όλα αυτά τροφοδοτούν την ψευδαίσθηση ότι τεράστιες ιδεολογικές διαφορές χωρίζουν τα εθνικά κράτη, ενώ στην πραγματικότητα μοιράζονται τη συντριπτική πλειοψηφία των στόχων.

Θυμηθείτε ότι τόσο το Ισραήλ όσο και η Χαμάς θυσίασαν τον λαό τους στο βωμό της Pfizer. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι ενδιαφέρεται για τη ζωή των πολιτών τους τώρα –από οποιαδήποτε πλευρά – πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον απόλυτο σκεπτικισμό.

Είναι ένα τεράστιο κουβάρι από ψέματα, που όλα οδηγούν στην ίδια κατεύθυνση. Ποιος ξέρει πόσο μακριά φτάνει η ελίτ στη σκηνή διαχειριζόμενη την πραγματικότητα που χρειάζεται για να προωθήσει τα σχέδιά της στον κόσμο.

anazitiseis.gr

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image