Ο ΠΟΥ Σχεδιάζει Να Διατηρήσει Την Ψευτο-Πανδημία Για 10 Χρόνια, Προωθώντας Νέες Ασθένειες Αν Χρειαστεί - Κατοχικά Νεα

Ο ΠΟΥ Σχεδιάζει Να Διατηρήσει Την Ψευτο-Πανδημία Για 10 Χρόνια, Προωθώντας Νέες Ασθένειες Αν Χρειαστεί - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Γράφει ο Arsenio Toledo
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Οι παγκοσμιοποιητές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την επόμενη μολυσματική ασθένεια για να κρατήσουν τον κόσμο υπό έλεγχο τουλάχιστον μέχρι το 2030.

Αυτό αναφέρει η Marion Koopmans, μια Ολλανδή ιολόγος που συνεργάζεται με τον ΠΟΥ. Η ίδια παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης ότι ο οργανισμός έχει ένα σχέδιο 10 ετών, υποτίθεται για να αντιμετωπίσει την τρέχουσα πανδημία του κορονοϊού Wuhan (COVID-19) και μια αναμενόμενη δεύτερη πανδημία.

“Αυτό περιλαμβάνεται στο δεκαετές σχέδιο του ΠΟΥ εδώ και αρκετό καιρό”, δήλωσε η Koopmans. “Αυτό το σχέδιο λέει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση μολυσματικών ασθενειών”.

“Γιατί ο ΠΟΥ έχει ένα 10ετές σχέδιο που προαναγγέλλει 10 χρόνια πανδημιών; Πώς μπορεί να το γνωρίζει;”, ρώτησε ο David Sorensen σε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΥ σχεδιάζει να διατηρήσει την πανδημία μέχρι το 2030.

Για το πλαίσιο, η Koopmans είναι πρώην μέλος της πρώτης ομάδας του ΠΟΥ που πήγε στην Κίνα για να διερευνήσει την προέλευση της ψευτοπανδημίας COVID-19. Απομακρύνθηκε από την ομάδα μετά από δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τις εκτεταμένες σχέσεις της με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο ανεξάρτητος ειδησεογραφικός ιστότοπος National Pulse αποκάλυψε τον ρόλο της Koopmans σε επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή για τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών της Guangdong της Κίνας.

“Έχει παράσχει συμβουλές για την ανάπτυξη της εργαστηριακής ικανότητας για την ανίχνευση αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών στην περιοχή αυτή και έχει συνεχείς ερευνητικές συνεργασίες που προσπαθούν να διαλευκάνουν την εμφάνιση και εξάπλωση των ιών μέσω της αλυσίδας ζωικής παραγωγής στην περιοχή αυτή”, αναφέρεται σε περίληψη της εργασίας της με τον υπό κινεζική διοίκηση οργανισμό.***

Σημ. Οίμου Αθήνας
Αυτό δεν είναι αλήθεια για όλους του ιούς αλλά ισχύει για τον Sars-2 Cov. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αλλά ότι δεν δίνουν το μοριακό τύπο του ιού (εκτός από αυτόν της ακίδας) στην δημοσιότηταπράγμα που γεννά τις υποψίες ότι είναι κατασκευασμένος, όπως πολύ νωρίς είχαμε δημοσιεύσει (4 Απριλίου του 2020, όταν το δήλωσε Τσέχα επιστήμονας η οποία είτε είχε ανακαλύψει τον μοριακό τύπο ή της είχε δοθεί)…

–> Ο Bill Gates εμπλέκεται έντονα στον σχεδιασμό της επόμενης πανδημίας

Ο Bill Gates, ο οποίος έχει συγκεντρώσει επιπλέον 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε πλούτο απλώς και μόνο διανέμοντας εμβόλια, συμμετέχει στην προσπάθεια προετοιμασίας του κόσμου να αποδεχθεί ότι η επόμενη ψευτοπανδημία είναι καθ’ οδόν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον φιλελεύθερο κωμικό Stephen Colbert, ο Gates παραδέχτηκε ότι θα υπάρξει μια “πανδημία δύο” όταν ο κόσμος δεν θα είναι πλέον πρόθυμος να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς που τέθηκαν σε εφαρμογή για την ψευτοπανδημία COVID-19, την οποία αποκαλεί “πανδημία ένα”.

“Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που θα κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για την πανδημία δύο – την ονομάζω πανδημία ένα – το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που θα κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν είναι επίσης τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να ελαχιστοποιήσουμε την απειλή της βιοτρομοκρατίας”, δήλωσε ο Gates.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, ο Gates και η πρώην σύζυγός του Melinda παραδέχτηκαν μάλιστα ότι η επόμενη ψευτοπανδημία θα κρατήσει την προσοχή των ανθρώπων στραμμένη στην εξάπλωση της ασθένειας.

“Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη. Αυτό θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά”, δήλωσε. Τόσο ο ίδιος όσο και η Melinda χαμογελούσαν και γελούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια που ανακοίνωναν τον ερχομό της δεύτερης πανδημίας.

Ο Gates προετοιμάζεται για την ψευτοπανδημία ήδη από το 2018, όταν δήλωσε ότι μια παγκόσμια πανδημία είναι καθ’ οδόν και ότι θα μπορούσε να εξαλείψει έως και 30 εκατομμύρια ανθρώπους.

“Ο Bill Gates είναι ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του ΠΟΥ”, σχολίασε ο Sorensen. Πρόσθεσε ότι χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες παγκοσμίως συμφωνούν ότι η πανδημία που δημιούργησαν ο ΠΟΥ και ο Gates σχεδιάστηκε με σκοπό να αυξηθεί ο έλεγχος των παγκοσμιοποιητών στον κόσμο και να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από τον David Sorensen καθώς συζητά το 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ για τις τρέχουσες μολυσματικές ασθένειες από το 2020 έως το 2030.

Δικτυογραφία:

WHO is planning to keep the pandemic going for 10 years, pushing new diseases if necessary – NaturalNews.com

telegra.ph

ΠΗΓΗ

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image