Οδηγίες για την ζωή που έρχεται… - Κατοχικά Νεα

Οδηγίες για την ζωή που έρχεται… - Κατοχικά Νεα
Ίσως και από χειμώνα η αρχή με προοπτική σε βάθος χρόνου… Το πολύ 15 λεπτά μακριά από το σπίτι…

Ίσως και από χειμώνα η αρχή με προοπτική σε βάθος χρόνου… Το πολύ 15 λεπτά μακριά από το σπίτι…

Συνεχίζεται η προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει τα εμβόλια, πολλά από τα οποία λήγουν ή έχουν λήξει (;;;), υπό την απειλή ακόμα και της απώλειας μισθού μέσω αναστολής εργασίας.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δείξει πως έρχονται μέτρα που θα αλλάξουν την ζωή όλων, στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης που ξεκάθαρα πλέον προωθείται σε όλη την Ευρώπη!

Πρότυπο του πρωθυπουργού σε αυτή την κατεύθυνση είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), του οποίου ο επικεφαλής, Κλάους Σβαμπ, τον είχε βραβεύσει ως «ηγέτη του μέλλοντος».

Με νέο βίντεο, το WEF έδειξε πως η υγεία των ανθρώπων περνά σε δεύτερη μοίρα και στόχος είναι η επιβολή νέου τρόπου ζωής στους ανθρώπους με έμφαση στον περιορισμό τους σε λίγα μέτρα , όπως είχε αποκαλύψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, όταν ξεδίπλωνε τα σχέδια της Ατζέντας 2030, πρώην 21, η οποία αποτελεί, εκ των πραγμάτων, τον «πυρήνα» της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μεταξύ άλλων, στόχος είναι ο περιορισμός στο σπίτι και η εργασία (ή το καθισιό με επιδόματα) από εκεί, και τα πάντα θα βρίσκονται το πολύ σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια!!! Για αρχή… μιας και τα εμβόλια αδυνατούν, όπως παραδέχθηκαν επίσημα, να δημιουργήσουν τείχος ανοσίας.

Επιπλέον, η ταυτοποίηση μέσω του χτύπου της καρδιάς, καθώς η μάσκα, όπως λένε, δυσκολεύει την αναγνώριση προσώπου. Γιατί να μην εμφυτεύσουν αργότερα ένα είδος ταυτότητας;;;

Δείτε την ζωή που έρχεται με αρχή ίσως τον χειμώνα:

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image